Alys ben de artık bünyemin vereceği tepkiyi kestiremiyorum.
İnsülin direnci, haşimato filan bahane olmamalı, az da olsa verebilmeliydim.
Daha çok mu egzersiz yapmalıyım, yediğimde mi düzenleme yapmalıyım, bilemiyorum.
Kafam karıştı.
Günün güzel geçsin.
Sabah kalkınca erkenden tartıldım. İşyeri servisime yetişeyim diye acil çıktım evden. Daha geç tartılabilsem acaba bir miktar daha eksilir miydi sonuç? İmkanım olmadı maalesef.
Evet duzenli cumartesileri de tartilabilirsin, ama cumartesiyi cumartesi ile kiyaslaman gerek.
bence sporun gayet iyi, cok zorlama kendini,
gunluk 10 k adim + yaptigin spor (adi neydi) yeterli.
aldigin sebze meyveye dikkat edebilirsin, gunluk 250 gr sebze aldigini kontrol edebilirsin.
bir kac menune donup bakayim, belki baska yorumum olur.
Haftaya verirsin inşallahSelam kızlar, bugün maalesef + ile karşılaştım.
Geçen hafta 75 bugün 75,4 +400
Yüzde 0,5 artı
Alys Sağolasın canım
Manevi desteğini hissetmek çok iyi geldi. Salata ve sebze tüketimim az sanırım. Salata çok az yiyorum, haşlanmış sebze de yok menülerimde, onları eklesem daha iyi olur.
EMS idi gittiğim spor.
Bu haftanın son 3-4 günü yürüyüş ve sporsuz geçti. Günlük adımlarım azdı. O da iyi olmadı sanırım.
Kahvaltı:
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi
Öğle yemeği:
*tavuk ızgara
*3 y.k. pirinç pilavı
*ayran
Ara öğün:
*yeşil çay
Akşam yemeği:
*tavuk ızgara
*3 y.k. pirinç pilavı
Günaydın kızlar. Bende feci bir şişlik var bu iki gündür devam ediyor. Regl de geldi. Sonuçtan korkuyorum ama artık ipleri daha çok sıkacağım. Yine ufak yaralar cikmaya başladı vücudumda belli ki bir şeyler yolunda gitmiyor. Yemeklerdeki yağı azaltmam gerekiyor. Misafirlere ikram falan derken de kaydı
Dun 5 de uyudum sabahta depreme uyandık. İnşallah düzene girer can sağlığı olsun dahastaydiniz siz bu hafta ama, canini sikma.
Çok haklısınevet dondum baktim,
cidden sebzen az, lifli gida alimin az genel olarak, meyve de cok gormedim, kuru meyve mi yiyorsub
wc ye gitme sikligin da az olabilir.
Bak bu klasik menun, ki bence gayet guzel, ama direk bakinca sabah kahvaltisinda bir salatalik/havuc olabilirmis diyorsun.
Veya oglen + aksam (az da olsa) pilav var, bir ogunde pilav yerine sebze/salata olmaliymis(bak bu olabilirmis degil, olmaliymis :)) diyorsun.
Ben diyetisyene giderken, bana 250 gr sebze her gun yemelisin demisti, onu uygulamaya calisiyorum. Illa sebze yemegi olacak diye dusunme, sabah ekledigin bir salatalik, oglen yedigin bir havuc da sayilir.
Çok geçmiş olsunDun 5 de uyudum sabahta depreme uyandık. İnşallah düzene girer can sağlığı olsun da
Regl çok ödem yapıyor gerçekten.Günaydın kızlar. Bende feci bir şişlik var bu iki gündür devam ediyor. Regl de geldi. Sonuçtan korkuyorum ama artık ipleri daha çok sıkacağım. Yine ufak yaralar cikmaya başladı vücudumda belli ki bir şeyler yolunda gitmiyor. Yemeklerdeki yağı azaltmam gerekiyor. Misafirlere ikram falan derken de kaydı
Çok geçmiş olsun canım.Dun 5 de uyudum sabahta depreme uyandık. İnşallah düzene girer can sağlığı olsun da
Çok sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım.
Evet canım var. 3 gün 10.000 adım cezası varEki Görüntüle 3345963
4 aralık pazartesi
Geçen hafta 52.6
Bu hafta aynı sabit yani
Yüzde sıfır
Sabitin bana gün 10bin cezası var mıydı
Chocolita Fit mutlu anne Cemoos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?