Her seferinde seçip atıyorum yine aynı valla ya kızın kitaplıkta öyle gereksiz kağıtları bi topluyorum bi dahakine yine aynıBitmez oyuncakları.. Bizde geçen gün kırıkları ve parçaları kaybolanları attık. Diğerlerini kutulayıp kaldırdık.
ben 2. cocuktan sonra cocuk isine son verdigimden duzenli olarak kullanmadiklarini ikinci ele ayiriyorum / atiyorum
cocuklarda travma oldu artik, atma diye agliyorlar
odalarini toplasalar atmam banane
Saol canım Allah razı olsun pazartesi ve perşembe tutmak niyetim canım hergün tutmam herhalde çok bi borcum da yok zaten 6 tane falan kaldı
Sahur yapmadım bu arada canım çokta zorlamadı cevap vermemişim
Tamamdır canımAdımlarımı 10000'e tamamlamaya çalışıyorumFit mutlu anne Chocolita
O nedenle menümü paylaşmadım henüz. Gerekirse 24:00'den sonra da yürüyüp 10000'i görüp paylaşacağım 11 Aralık menümü.
Hım yapacak bisey yok canim yarın yaparsın o zamanKızlar çok üzgünüm bildirimi unuttum, yani aklimdaydi gündüz iş yeri yoğundu, akşam da misafir geldi çıktı aklımdan
TebriklerBildirimimi de yapayım;
11 Aralık
Geçen hafta: 59 kg
Bu hafta: 58 kg
Fark: - 1 kg
Yüzde: - 1,694
Eki Görüntüle 3349939
Aslında çok zor bir hafta geçirdim, ilaçlardan ve hareketsizlikten sabit veya artı çıkarım belki diyordum fakat öyle olmadı. Dengelemeye çalışma çabalarım sonuç verdi, bir de şu püf nokta bence kızlar, “bir kez saldın veya istediğin gibi gitmedi diye büsbütün salıp bırakma”
belki bu 1 kilonun tamamı yağ değil, ödem de vardır içinde çünkü geçen haftadan hastalık başlangıcı vardı bende. Yine de çok mutlu oldum, ikinci hedefime 2 kilo kaldı fakat benim direnç kilom hem 57-58 arası olmuşturbakalım neler yaşanacak bekleyip görelim
Tebrik mesajlarınıza teşekkür ederim, hepinizi öpüyorum
Ayrıca kilo veren herkesi tebrik ederim, sabit veya artılar modunuzun düşmesine izin vermeyin, yepyeni bir yıl geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?