Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Iyi aksamlar
Saatim evde kaldi. O yuzden adim paylasamicam.
Hastaneye döndük.

Bugun yediklerim

Ilk ogun
6 cilek
1 yk fistik ezmesi
140gr yogurt

Son ogun
100gr tavuk kanadi
200gr Dana kuyrugu

Su 1 L

Chocolita Chocolita
Dana kuyruğu hiç yemedim. Görmedim de. Acaba vardı da ben bilmediğim için mi görmedim. Çok yağlı mı?
26mayıs pazartesi
Sabah: 1b.çay, 4zeytin, 1h.yumurta,1d.ekmek
Öğle: 1/4k.çorba, 1parça tavuk, 5yk pilav
Akşam: 1k.çorba, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 7633adım şimdilik. Ama az sonra leslie düşünüyorum.
Arrietty_ Arrietty_ Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3596790
Beslenme iyi olmuş canım. Pilav bana yaramıyor. Yediğim gün şişiyorum
İyi geceler hanımlar🦋

Sabah
2 yumurtalı omlet 2 dilim ekmek domates salatalık kapya biber

Akşam
1 kase bezelye yemeği dünkü etimden kalmıştı onu yedim 2 yemek kaşığı pilav yoğurt ve salata

Küçük bir ara öğün yaptım 3-4 dilim ananas yedim.

Şu miktarım 1 lt
Adım 662 ama hiç elime almadım telefonu 😂

Chocolita Chocolita

Bugün ilacım olduğu için omad yapamadım. Yarın deneyeceğim hastaneye gideceğim için yapabilir miyim bilmiyorum ama o üç günlük omad bile bayağı fark ettirdi bünyemde 😂 Bu arada bir saat çok güzel bir spor yaptım ekran görüntüsünde atıyorum hamlamışım biraz🤣🤣
Yediğinde yanmış 🔥 afiyet olsun 😘

Dana kuyruğu hiç yemedim. Görmedim de. Acaba vardı da ben bilmediğim için mi görmedim. Çok yağlı mı?

Beslenme iyi olmuş canım. Pilav bana yaramıyor. Yediğim gün şişiyorum

Yediğinde yanmış 🔥 afiyet olsun 😘
Galiba pöc de deniliyor.
Hmm cok yagli mi sorunusu bilemedim. Kuzu pirzola gibi dusunuyorum. Ozaman yagli ama eti bol :))

Ben telefona adim sayar yukledim simdi. Bosa gitmesin adimlarim

Avokadoyu nasıl yiyorsun canım ne şekilde yapıyorsun?
Aldığım avokadoları bir kese kağıdı yada karton bir kutuya koyup içine 1 elma yada limon koyuyorum olgunlaşsın diye. Yumuşayan avokadoyu soyup limon sıkıyorum ve eziyorum. O şekilde kahvaltıda yiyoruz. Salataya da doğruyorum. Metro markette çok güzel oluyor, fiyatı da uygun.

Eklentiler

• IMG_5206.webp
    IMG_5206.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 3
Aldığım avokadoları bir kese kağıdı yada karton bir kutuya koyup içine 1 elma yada limon koyuyorum olgunlaşsın diye. Yumuşayan avokadoyu soyup limon sıkıyorum ve eziyorum. O şekilde kahvaltıda yiyoruz. Salataya da doğruyorum. Metro markette çok güzel oluyor, fiyatı da uygun.
Neden karton kutu peki? Böyle bütün halde mi koyuyorsun.

Boyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
Bende eşinin boyun fıtığı çıktı sandım. Eşim evde deyince öyle düşündüm. Tekrar geçmiş olsun canım. Ne yapman gerekiyormuş şimdi? Annem bir dönem boyunluk takmıştı. Ağrısı dinmişti

Bu arada kızlar siz de hiç boyun hörgücü çıktı mı? İlk kez başıma geliyor benim. Duruş bozukluğundan olabilir labelin dediği gibi. Telefonu göz hizasında tutmak gerekiyormuş. Göğüs ve sırt egzersizleri.

Bende eşinin boyun fıtığı çıktı sandım. Eşim evde deyince öyle düşündüm. Tekrar geçmiş olsun canım. Ne yapman gerekiyormuş şimdi? Annem bir dönem boyunluk takmıştı. Ağrısı dinmişti
Ben bir yıldır takıyorum geçmiyor ağrı inan daha kötü oluyor üstüne boyun düzleşmesi yaptı bendee

Back
X