- 11 Nisan 2025
- 376
- 753
- 18
- 26
Yeni ise inşallah geçer bir iki yıldan fazla olunca sıkıntı oluyorAktarlara bakayım ilk kez duydum bu otu. 8-9 gün oldu akut döneminde çok ağrı oluyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni ise inşallah geçer bir iki yıldan fazla olunca sıkıntı oluyorAktarlara bakayım ilk kez duydum bu otu. 8-9 gün oldu akut döneminde çok ağrı oluyormuş.
Dana kuyruğu hiç yemedim. Görmedim de. Acaba vardı da ben bilmediğim için mi görmedim. Çok yağlı mı?Iyi aksamlar
Saatim evde kaldi. O yuzden adim paylasamicam.
Hastaneye döndük.
Bugun yediklerim
Ilk ogun
6 cilek
1 yk fistik ezmesi
140gr yogurt
Son ogun
100gr tavuk kanadi
200gr Dana kuyrugu
Su 1 L
Chocolita
Beslenme iyi olmuş canım. Pilav bana yaramıyor. Yediğim gün şişiyorum26mayıs pazartesi
Sabah: 1b.çay, 4zeytin, 1h.yumurta,1d.ekmek
Öğle: 1/4k.çorba, 1parça tavuk, 5yk pilav
Akşam: 1k.çorba, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 7633adım şimdilik. Ama az sonra leslie düşünüyorum.
Arrietty_
Chocolita
Eki Görüntüle 3596790
Yediğinde yanmışİyi geceler hanımlar
Sabah
2 yumurtalı omlet 2 dilim ekmek domates salatalık kapya biber
Akşam
1 kase bezelye yemeği dünkü etimden kalmıştı onu yedim 2 yemek kaşığı pilav yoğurt ve salata
Küçük bir ara öğün yaptım 3-4 dilim ananas yedim.
Şu miktarım 1 lt
Adım 662 ama hiç elime almadım telefonu
Chocolita
Bugün ilacım olduğu için omad yapamadım. Yarın deneyeceğim hastaneye gideceğim için yapabilir miyim bilmiyorum ama o üç günlük omad bile bayağı fark ettirdi bünyemdeBu arada bir saat çok güzel bir spor yaptım ekran görüntüsünde atıyorum hamlamışım biraz
![]()
Avokadoyu nasıl yiyorsun canım ne şekilde yapıyorsun?Pazartesi günü menüm
Kahvaltı; 2 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, avokado, ekmek tazeydi eşim de evde biraz fazla kaçırdım.
Kahve
Akşam; haşlama ve pilav
Çay ile 2 hurma
14.915
Geçmiş olsun canım Rabbim bol şifalar versin sana![]()
Allah razı olsun güzel kadınlar sagolasınızDenp hastaymışsın Rabbim tez zamanda şifanı nasip etsin inşallah zor imtihandan geçiyorsun kolaylıkla geç tertemiz çık inşallah![]()
Galiba pöc de deniliyor.Dana kuyruğu hiç yemedim. Görmedim de. Acaba vardı da ben bilmediğim için mi görmedim. Çok yağlı mı?
Beslenme iyi olmuş canım. Pilav bana yaramıyor. Yediğim gün şişiyorum
Yediğinde yanmışafiyet olsun
![]()
Aldığım avokadoları bir kese kağıdı yada karton bir kutuya koyup içine 1 elma yada limon koyuyorum olgunlaşsın diye. Yumuşayan avokadoyu soyup limon sıkıyorum ve eziyorum. O şekilde kahvaltıda yiyoruz. Salataya da doğruyorum. Metro markette çok güzel oluyor, fiyatı da uygun.Avokadoyu nasıl yiyorsun canım ne şekilde yapıyorsun?
Selam canım yazamadım .TheDandelion pazartesi menüsü yok canım
Neden karton kutu peki? Böyle bütün halde mi koyuyorsun.Aldığım avokadoları bir kese kağıdı yada karton bir kutuya koyup içine 1 elma yada limon koyuyorum olgunlaşsın diye. Yumuşayan avokadoyu soyup limon sıkıyorum ve eziyorum. O şekilde kahvaltıda yiyoruz. Salataya da doğruyorum. Metro markette çok güzel oluyor, fiyatı da uygun.
Teşekkür ederim
Ha şöyle ya delficim konuş ben kahveme şeker bile attım atmadı valla dümdük içti öyle![]()
Boyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
Bende eşinin boyun fıtığı çıktı sandım. Eşim evde deyince öyle düşündüm. Tekrar geçmiş olsun canım. Ne yapman gerekiyormuş şimdi? Annem bir dönem boyunluk takmıştı. Ağrısı dinmiştiBoyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
Benim değil eşimin boyun fıtığı var, geçen hafta çok ağrılıydı, iki gündür daha iyi. Bugün de emar çektirdi, ilaç ve fizik tedavi ile küçültmeye çalışacaklar.
Eşimde çıktı canım. Fizik tedavi olacak.Bende eşinin boyun fıtığı çıktı sandım. Eşim evde deyince öyle düşündüm. Tekrar geçmiş olsun canım. Ne yapman gerekiyormuş şimdi? Annem bir dönem boyunluk takmıştı. Ağrısı dinmişti
Boyun düzleşmesi olabilir mi çokom?Bu arada kızlar siz de hiç boyun hörgücü çıktı mı? İlk kez başıma geliyor benim. Duruş bozukluğundan olabilir labelin dediği gibi. Telefonu göz hizasında tutmak gerekiyormuş. Göğüs ve sırt egzersizleri.
Ben bir yıldır takıyorum geçmiyor ağrı inan daha kötü oluyor üstüne boyun düzleşmesi yaptı bendeeBende eşinin boyun fıtığı çıktı sandım. Eşim evde deyince öyle düşündüm. Tekrar geçmiş olsun canım. Ne yapman gerekiyormuş şimdi? Annem bir dönem boyunluk takmıştı. Ağrısı dinmişti
Sağol delficim iyiyim şükür şişkoyum sadece. Sen nasılsın nasıl gidiyor emeklilik?