Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sağol delficim iyiyim şükür şişkoyum sadece. Sen nasılsın nasıl gidiyor emeklilik?
İyiyim canım.🥰 Senin de iyi olmana sevindim. Ben bizim grubun en şişkosuyum yaa, sizler benim yanımda inceciksiniz🤭
Biz de ailemle Ayvalık'a geldik. Kısmetse 6 ay burada kalacağız. Burada daha hareketli oluyorum, inşallah kilo vermeme de faydası olur.

Eklentiler

• 1000028593.webp
    1000028593.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 11
Çok duygusalım şu an. Oğlum dil terapisi alıyor yıllardır. Bugün eve geldik dedi ki ş' leri hallettim. R leri geliştirmem lazım. Harfleri yapmam lazım. Okumam güzel olacak

Merak etme canım bizim sülale de kekemelik meşhurdur. Bununla ilgili terapi alanda çok oldu. Çok şükür kekemelikleri çok heyecanlanmadıkları süreci belli olmuyor. Seninkisi sadece harflerse en kısa zamanda üstesinden gelirsiniz.

Siz Chocolita Chocolita nın eski paylaşımlarını biliyor musunuz? İnanılmaz bir kurgu yeteneği var, esprili, yaptığı her şeye çok emek veriyor ve yaratıcı. Kurabiye yarışmasına bile farklı bir yenilik getiriyor.

Yok canım bilmiyorum ben buradaki yorumlarına istinaden demiştim☺

Kızlar aramızda keloit yaktıran oldu mu?
Bir ay sonra randevu verdiler de sezeryan bölgemde çıktı onun için birazcık korkuyorum ağrısı çok oluyor mu🥺

Ne güzel maşallah kaç yaşına kadar aldı? Darısı başımıza
Bizimki 3yasindan beri kres e dil pedagogu geliyordu ayda 2 defa. Bire bir gorusuyordu 1 saat.
Sonra 5,5 yasinda iken ozel bir yere yolladilar. Aksilik korona donemine geldi. 4 defa gitti.
Sonra ne hikmet ise duzeldi o ara.
K yi D diye telafuz ediyordu. Baska harfkerde vardi ama en sorunlusu buydu

Back
X