arkadaşlar bende ikinci aşılamamı olacagım ben fostimon kullandım kalçadan bende adet çogaltmadı normal syrinde gitti bu ayın sonunda ilk igneye başlıyacagım herkese allah yardım etsin
meraba kızlar.ben aslında nisan ayında aşılama yaptıracaklar topiğine takılıyorum çünkü ilk aşılamama nisan ayında karar vermiştim.mayısta aşılama oldu ama tutmadı.haziranda tekrar deniyorum şimdi.3-4 haziranda aşılama yaptırdım iki seans artık beklemeye geçtim.rabbim hepimizin gönlünün muradını versin
arkadaşlar aşılama için 2 gün oldu iğnelere başlayalı.adetimde bi artış var.iğnelerden kaynaklanıyor olabilir mi?aşılama yaptıranlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
kızlar kusura bakmayın aşılama olacağına kendimi o kadar kaptırmıştım ki tedavim iptal olunca çok üzüldüm boşu boşuna 1 ay daha beklemek beni yıktı uzun bi süre kk ya bile uğramadım o yüzden kimseye cevap veremedim bundan böyle kk ya her girdiğimde uğrayacağım lütfen bana kızmayın kendimi anca toparladım
ilk aşılamam olacak kısmetse...yarın kontrole gidicem tekrar.112.5 e çıkarttı doktor iğnemin dozunu.yaa kıslar ben bi hoş oldum bu tedaviye başlayalı.hiç evde durasım gelmio.kimse bana bişey sorsun istemiyorum.hiç bişeye tahammül edemiyorum.aşılama olduktan sonra napcam allah bilir.o 2 hafta nasıl geçer artıkKaçıncı aşılamanı yaptırdın bilmiyorum ama benim de ilk aşılamadan sonraki adetimde çok kanamam olmuştu.İlaçlardan olabileceğini düşünüyorum ben de.
ya kıslar sizlerdeki sorun ne paylaşabilir misiniz.benim tek tüpüm kapalı.aranızda benim gbi olan var mı acaba?
ilk aşılamam olacak kısmetse...yarın kontrole gidicem tekrar.112.5 e çıkarttı doktor iğnemin dozunu.yaa kıslar ben bi hoş oldum bu tedaviye başlayalı.hiç evde durasım gelmio.kimse bana bişey sorsun istemiyorum.hiç bişeye tahammül edemiyorum.aşılama olduktan sonra napcam allah bilir.o 2 hafta nasıl geçer artık
kızlar aşılamada kaç yumurta olması gerekiyor ? klomen falan kullanınca benim 8 9 yumurtam oluyodu dr bu sefer az yumurta olması lazım diyo fazla yumurta olursa aşılama iptal mi oluyor?
canım bende 75le başladım.5. günümde 112.5 eçıkardı yarın yine gitcem.belki doz düşeriz tekrar 2 gün 112.5 vur dedi hayırlısı yaww.sen ne yapıuosun peki şuan canım?kaçıncı günündesin canım iğnelerin.Benimki 75 dozla başladı.2-3 gün sonra 112,5 vurdum.Bugün de çatlatma iğnemi yapacağım.
bersuu sende sıkma canını herşeyin bi zamanı var.o kadar çok kaptırırsan kendini üzüntüye daha bi nazlanır bebiş gelmekte.ben üzülmedim mi hiç.adet olduğum gün eve kapatıyorum kendimi ağlıyorum,tepiniyorum.elimde değil ama ertesi güne bu ay daha çok çalışcam die motive diyorum kendimi.yapacak bişey yok çünkü...
kızlar aşılamada kaç yumurta olması gerekiyor ? klomen falan kullanınca benim 8 9 yumurtam oluyodu dr bu sefer az yumurta olması lazım diyo fazla yumurta olursa aşılama iptal mi oluyor?
canım çok yumurta olursa tedavi iptal ediliyo çünkü çoğul gebelik riski artıyo.düşünsene 7 yumurtanın yedisi dee tutsa ne olur yaşamazlar.böyle bi ihtimal de olduğu için iptal ediliyo.bennim ilk aşılamamda 5 yumurata oluştu doktor az daha iptal edecekti sonunda iki tanesi büyük diğerleri küçük olduğu için yaptı.onlarda daha çok büyüseydi yapmıcaktı
umarım o zaman çok yumurtam olmaz ....tekrar tedavim iptal edilirse çok üzülürüm ben öğretmenim ve bu yaz tatilinden çok ümitliyim okul varken tedavi olmak çok zor okuldan izin alıp durmak-kimseye tedaviden bahsetmediğimiz için soranlara başka başka hastalıklar uydurmaktan bıktım okuldaki arkadaşlar bana ammada nanemolla hastalıklı diyolardır kesin ama ne yapayım başka çarem yok umarım bu 2 ayda hamile kalabilirim
pardon yaa şimdi gördümçsalı günü aşılaman olacakmış.hayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir meleğin...
umarım o zaman çok yumurtam olmaz ....tekrar tedavim iptal edilirse çok üzülürüm ben öğretmenim ve bu yaz tatilinden çok ümitliyim okul varken tedavi olmak çok zor okuldan izin alıp durmak-kimseye tedaviden bahsetmediğimiz için soranlara başka başka hastalıklar uydurmaktan bıktım okuldaki arkadaşlar bana ammada nanemolla hastalıklı diyolardır kesin ama ne yapayım başka çarem yok umarım bu 2 ayda hamile kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?