Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar klomen kullandım 5 gün bitti kasık ağrısı olur dediler tık yok normal mi

Ben hiç klomen kullanmadım.Doğrudan iğneyle başladım.İğne yaparken de ağrım olmadı hiç.Ama çatlatma iğnesinden sonra ve özellikle aşılama sonrasında belim ve kasıklarım sürekli ağrıdı.

Çok yumurta olunca iptal ediliyor ha! Yeni birşey daha öğrendim.:))
Bu arada Ankarada nerede tedavi oluyorsun canım?

ArkadaŞlar merhaba bende aranıza yenı katıldım 4 hazıran da 2. AŞılamam gerÇekleŞtı benım le aynı gÜn olan varmı (( Çok stres yaptım eĞer bu ayda tutmazsa doktor 3-4 ay ara verıcez dedı korkuyırum

aşılaman hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın ne zaman test yaptıracaksın?

canım ben doğma büyüme eskişehirliyim ama şu anda afyonun bi ilçesinde görev yapıyorum branşın ne hep merkezde olduğuna göre branş öğretmeni olmalısın ben sınıf öğretmeniyim

merhaba canım aşılaman hayırlı olsun.ama fazla stress yapma kendine oyalanacak işler bul...
biliosun bu işler stress yapmaya gelmio.test günün ne zaman canım?

canım ben doğma büyüme eskişehirliyim ama şu anda afyonun bi ilçesinde görev yapıyorum branşın ne hep merkezde olduğuna göre branş öğretmeni olmalısın ben sınıf öğretmeniyim
bersuuu bende eskişehirliyim ama kocaelide yaşıyoruz.çooook özledim memleketimiiii

merhaba canım bende 3 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım. günler geçmiyo sanki, nasıl bekliycem bir hafta daha bilmiyorum. bende çok gerginim. benim tek yumurtam vardı ve iğneden sonra biraz geç kalındı. tutmama ihtimali var yani.

arkadaşlar slm ben yeni üye oldum hep bilgim yok bu konuda bende aşılama yaptıracam ilk defa nasıl aşamalrdan geçiyorum bilgisi olan varsa bana açıklarsa sevinirim şimdiden tşk ederim

arkadaşlar slm ben yeni üye oldum ilk defa aşılama yaptıracam bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim

once dr ılac verıo sonra yumurta takıbıne cagırıo
sonra catlatma ıcın ıgne verıo ıgne oluodun 1gun sonra asıulmaya cagırıo
esınden sperm alınıo ve bu spermlerıjn ıcınden en dusgun ve hızlı olna ayrılıp
bı ınce hortum yardımıyla vajınadan ıcarı sırınga ıle verılıo

ydu buarada cevap sana......hos geldın
ben persembe gunu 2.ASILMAMI YAPTIRCAM EGER YUMURTAM BUYUDUYSSE TABI

merhaba .. ben 1 aydır tüp bebek tedavisi görüyordum.. haziranın 1 inde bebek transferi oldu.. ayın 15 ini bekliyorum gebelik testi için.. 19 tane yumurta toplandı benden 17 tanesi için sağlam ve 1. kalite 8 hücreli dendi.. 1 tanesi transfer edildi.. ilk denemenin tutmama ihtimaline karşılık 8 emriyo donduruldu.. uzun ve acılı bir süreçten sonra endişe.. merak.. ve tarif edemiyeceğim karmakarışık duygularla gün sayıyorum şimdi..

selam herkese bende bu ay ilk aşılamamı olucam.inşallah hepimizin kucağı dolar.şimdilik klomen kullanıyorum bakalım nezaman aşılama yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…