kızlar klomen kullandım 5 gün bitti kasık ağrısı olur dediler tık yok normal mi
canım çok yumurta olursa tedavi iptal ediliyo çünkü çoğul gebelik riski artıyo.düşünsene 7 yumurtanın yedisi dee tutsa ne olur yaşamazlar.böyle bi ihtimal de olduğu için iptal ediliyo.bennim ilk aşılamamda 5 yumurata oluştu doktor az daha iptal edecekti sonunda iki tanesi büyük diğerleri küçük olduğu için yaptı.onlarda daha çok büyüseydi yapmıcaktı
.....siz nerde oluyorsunuz
Bu ay öğretmenlerin aşılama ayı o zaman.Ben de öğretmenim.Allah hepimizi güldürsün inşallah.
ArkadaŞlar merhaba bende aranıza yenİ katıldım 4 hazİran da 2. AŞılamam gerÇekleŞtİ benİm le aynı gÜn olan varmı(( Çok stres yaptım eĞer bu ayda tutmazsa doktor 3-4 ay ara verİcez dedİ korkuyırum
canım yaa hayırlısı .aynı şeyleri bende yaşıyorum öğretmenim bende.hatta ilk tayin yerim eskişehirdi.eskişehirde plevne özel idare iöo bi de mareşal fevzi çakmak iöo da çalıştım sen nerdesin merkezde mi ilçede mi hangi okulda
merhaba canım aşılaman hayırlı olsun.ama fazla stress yapma kendine oyalanacak işler bul...ArkadaŞlar merhaba bende aranıza yenİ katıldım 4 hazİran da 2. AŞılamam gerÇekleŞtİ benİm le aynı gÜn olan varmı(( Çok stres yaptım eĞer bu ayda tutmazsa doktor 3-4 ay ara verİcez dedİ korkuyırum
bersuuu bende eskişehirliyim ama kocaelide yaşıyoruz.çooook özledim memleketimiiiicanım ben doğma büyüme eskişehirliyim ama şu anda afyonun bi ilçesinde görev yapıyorum branşın ne hep merkezde olduğuna göre branş öğretmeni olmalısın ben sınıf öğretmeniyim
bersuuu bende eskişehirliyim ama kocaelide yaşıyoruz.çooook özledim memleketimiiii
ArkadaŞlar merhaba bende aranıza yenİ katıldım 4 hazİran da 2. AŞılamam gerÇekleŞtİ benİm le aynı gÜn olan varmı(( Çok stres yaptım eĞer bu ayda tutmazsa doktor 3-4 ay ara verİcez dedİ korkuyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?