Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tşk ederim inşallah iyi bir sonuç alırsın benim hiç bir bilgim yok aşılama konusunda biraz bilgilendirirseniz sevinirim

ydu, hasretinde dediği gibi önce ilaç kullanılıyor sonra çatlatma iğnesi yapılıyor. iğneden yaklaşık 2 gün sonra aşılama yapılıyor.hiçbir acısı falan olmuyor. eşinin spermleri ince bir hortumla içeri veriliyor. bende ayın 3. yaptırdım.bir hafta sonra belli olucak herhalde. kasıklarımda hafif bir ağrı var sadece.

benim ii haberlerim yok yumurtaların beklediğimiz gbi gelişmio dedi.ilacın dozunuda arttırmadı.reglimin 9. günündeyim 12 mm ve 9mm 9mm yumoşların var.kötümü bu arkadaşlar?112.5 vuruyorum iğne mi...senağlama

canım iğnenin dozunu bilmiyorumda 9. güne göre biraz küçük ama kaç günde bir adet oluyorsun ona görede değişir bugünden sonra iğne dozunu artırsada yeterince büyümeyebilir sağlık olsun canım herşeyde bir hayır vardır üzülme

normalde 29 günde bir ama bu ay 32. günde geldi.nie ki bu aydan sonra arttırsada buyumez canım yaa

canım eğer genelde 29 günde 1 oluyorsan yaklaşık olarak 9. günde 12-15 mm arası oluyor zaten günde 1 ila 2 mm büyüyormuş yumuşler bu durumda 12mm yumurtan 12. güne kadar 17mm falan olur herhalde dr doğal seyrine bırakmıştır belkide canını sıkma büyür stres çok etkiliyormuş

aslında bu sabaha kadar hiç stres yapmıodum.çümkü herşeyin yolunda gittini düşünüodum.ama dr. öyle deyince şok oldum dün başka bi doktor vardı bağırsaklarımda yoğun gaz olduğu için göremediğini söyledi diğer odadaki makinadan baktı.bugünki kadın göremedim dedi ii olan makinaya aldı ii gözükmüo beklediğimz gbi gelişmio falan dedi.dünde dediki sabah iğneni vurmadan gel dedi.vurmadan gittim.ii değil dedi nie iğne yapmadan çağırdı yaa hiç bişey anlamadım yaaa

aslında o kadar da küçük değil neden böle dedi ki valla bu dr ları hiç anlamıyorum hiç doğru dürüst açıklama yapmıyolar çok sinirler

aslında o kadar da küçük değil neden böle dedi ki valla bu dr ları hiç anlamıyorum hiç doğru dürüst açıklama yapmıyolar çok sinirler
yani biri gazdan göremiorum dedi biri tedavi ii gitmio dio hangisine inanayım bende yemek yemedim bu akşam gaz olmasın die yarında öyle yapcam bakalım ne diecek perşembe.endometrıum 8 mm di. o iyi mi bari?

ilk defa yaptırıcam.ne istiolar ki bunlar? mart nisan yumoş takibi yaptıdım 14. günde 17 mm oluodu yumoşlarım.iğneye nasıl cevap vermio anlayamıorum yani

endometrium 10 un üstü olması gerekiyo herhalde bende klomen kullanırken 9. günümde 7mm idi dr um ince demişti ve östorejen içeren 5 tane hap vermişti günde bi tane çmiştim 13.güne endometrium 13 e çıkmıştı ama olmadı kısmet olunca 9mm olsada oluyo yeterki rabbim ol desin

senin eşinin sperm değerleri nasıl canım? benim eşimin ileri hızlı hareketi sadece %5 ve 52 milyon sperm var aslında aşılama için yeterli değilmiş bizim değerler ama ben yinede bir kez olsun denicem eşime çeşit çeşit kürler uyguluyorum bakarsın değerleri artar

inşallah canım ya benimkinin %8 ,320 milyon spermi var doktor ii dedi ama belli olmaz yarında kötü der bunlar

benim klomen takibinde 21mm bulmuştu yumoşlarım 12. günde ama aşılama yapmadı dr iğne ile yapılan aşılamalar daha başarılı oluyomuş keşke geçen ay aşılama denesymişim 1 ayım daha boşa gitti canım sen ne zamandır istiyosun bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…