Aşılama Haziran 2011 de aşılama yaptıracak olanlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Şimdiye kadar kaç aşılama yaptınız?

• Ankete Katılan
    26
Öyle canım hepimiz bekliyoruz ben 11 yıldır bekliyorum inşallah bu sefer tutar hepimiznki.

İyi beslenmek şart bende incir yiyim bari benim fsh sınırlardan biraz yüksek Şu karışıma polen koymadan yesem faydası olurmu.

Canım inşallah bu sefer doktorunu bulmuşlsundur gerçekten bir çoğumuzda bu konuyla ilgili ne hikayeler var benimde gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmadı 11 senedir ne duysam yapmaya çalıştım.

inşallah canım, peki tüp bebekten önce aşılama yaptınızmı yoksa hemen tüpbebeğemi geçtiniz?bizde 3 aşılama yapıcaz dedi doktor,olmazsa tüp bebeğe geçeriz
Yok canım ilk tüpbebek dediler çapadan rapor verdiler tutmadı ikinci raporu alıp tüp deniycez derken eşinin sayıları yükselmiş aşılama dediler bakalım bugün ilk iğnemi oldum gonal f 75 verdiler 5 gün kullan gel dedi doktor bir kötü yanı var ilgilenmiyolar işte raporu tekrar almak için gidiyorum bu arada arkadaşlar ilaçlarınız ne kadar tuttu bana rapor çıkardılar 440 tl tuttu.

ben doğru doktoru sonunda bulduğuma inanıyorum.beni son derece rahatlatan,yanında asla sıkılmadığım,beni motive eden,benimle üzülen benimle sevinen hatta benden daha çok sevineceğine inandığım :) melek gibi bi doktor .ben öylesini hayatım boyunca tanımadım görmedim dersem yeridir arkadaşlar .izmir alsancak, semih hızıroğlu .

yürekten diliyorum inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun ,oluruz.çok zor,çok uzun bir süreç yaşamışsın allah yardımcın olsun,sabır versin gerçekten.

arkadaşlar meraba benim aşılamamda haziranın 10unda oldu 22 haziran test tarihim heyecanla bekliyorum :26:

hayırlısı olsun inşallah ben de 4 haziranda yaptırdım aşılamamı ,test yapmadım ,yapasımda gelmiyor açıkcası adet tarihimi bekliyorum sanırım :)karışık durumdayım yani olumsuza da alıştırdım kendimi ama her seferrinde negatif görmekten sıkıldım o yüzden yapmıyorum galiba.bakalım hayırlısı hepimiz için.bende göğüslerde acı ve hassasiyet dışında bişeyde yok,e adet önceside bu olurdu ,karışığım yani hayırlsı

sağol canım senin içinde hayırlısı olsun bende de pek bişey yok bide okuyorum hep negatif umudum iyice kırıldı bakalım bekleyip görücez :26::26:

sağol canım senin içinde hayırlısı olsun bende de pek bişey yok bide okuyorum hep negatif umudum iyice kırıldı bakalım bekleyip görücez :26::26:

aynen negatif yazı okuyorum canım sıkılıyor,olumlu yazılarda ay hoşuma gidiyor.bakıyorum değerleri bizden düşükler gebe kalmış umut oluyor bana sonra umutlanmayayım diyorum hevesim kursağımda kalacak korkuyorum vs vs vs dedim ya karışık durumlar :)

uff evet hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bence pozitif sonuç alanlar buraya girmiyorlar bende öyle teselli ediyorum kendim

kızlar bugün doktoruma gittim 4 gündür gonal f 150 IU iğnelerimi vurdum, 2 tane sağda 1 tane solda yumoşum olmuş, yalnız sağdakilerden biri henüz tam gelişmemiş,pazartesiye kadar iğnelere devam sanırım o zamana kadar gelişir,diğerleri biri 15 mm diğer 13 mm, 4 iğne daha yapıcam 150 IU dan sanırım 20 mm olur değilmi o zamana kadar,geçen hafta prolaktinim 33 çıkmıştı,çok gerekmez ama dedi riske girmeyelim dostinex yazdı haftada bir tane kullan dedi,bende bugün bir tane aldım,belkide şimdiye kadar prolaktinden tutmamış olabilir.
pazartesi iğne tedavisi bitiyor,sanırım çatlatma iğnesini ogün vurmam gerekebilir.inşallah prolaktinde düşmüştür.
haftaya ilk aşılamamı yaptırıcam,açıkçası çok heyecanlıyım,inşallah tutar:)

Mrb Arkadaşlar.. Bende 25 Haziran'da 2. aşılamamı yaptırcam. İlkinde olmadığı için bundan çok umutsuzum Çevremdeki insanların "Bebek yokmu?" sorularından bıktım usandım. Allah inşaallah hepimize nasip eder bu mutluluğu...

kızlar hepimizin aşılaması hayırlı olsun inşallah herkesin gönlüne göre versin allah umutsuz olmamak lazım ama elde değil bunu yaşamayanlar anlamıyor maalesef hepimiz az çok aynı şeyleri yaşıyoruz bende 4 gün sonra test yaptırıcam bakalım günler yaklaştıkça içimdeki umut ışığıda sönüyo:26::26::26:

zaten bu çevre baskısı mahvediyo insanı bence birazda onları susturmak için istiyoruz bebeği :18::18::18:

ben o insanları takmıyorum artık bile
ama bana en cok koyan etrafımda okadar cok hamile okadar cok doguran varki insan ister istemez etkileniyooo
ya benden 2 yıl sonra evlenene kız mayısta dogrudu bile veya benimle aynı gun evlenen kuzenimin cocukları suan 3 yaşında
suanda etrafımda 3 hamis var, bu aksamda yengimize gidecegiz oda perşembe günü dogum yaptı o bebegi kucagıma aldıgımda nasıl olacam acaba.... offff offfff Allah sabır versin bize ve inşallah bizimde yüzümüzü güldürür 9 gün kaldı test günüme zaman gecmek bilmiyor.....

en güzeli takamamak :44: benim de etrafımda tam tersi yakınlarımdan çocuğu olamayan çok insan var onları görünce korkuyorum ama yengemin biri 12 yıllık evliler amcamla çocukları olmuyodu kaç kere aşılama denedi tüp bebek denedi en son tüp bebek denemesi başarılı oldu çok şükür şimdi 5 aylık hamile o bana çok güzel umut oldu çünkü onun sorunu büyüktü defalarca ameliyat oldu bende ve eşimde hiç bi problem yok bunlar bana teselli oluyo

Son düzenleme:

aynı şeyi bende yaşıyorum, aşırı strese sokuyorum kendimi,haftaya aşılamam yapılacak,geçen hafta prolaktin 33 çıktı,stresten sanırım,dostinex verdi doktorum,belkide prolaktin yüzünden hamile kalamıyordum,çünkü ilk defa adetimden yumurtlama günüme kadar en stresli zamanımda hormon testi oldum,belki prolaktin düşünce olur.
3 tanede yumoşum olmuş, onlarda pazartesiye kadar 20 mm olur,aşılamada olucam,dostinexde hemen düşürüyormuş zaten,bu defa olur sanırım artık,birde ananas yiyorum bolca faydası oluyor diyorlar doğrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…