ama iğnede ne zaman çatlıycağı yada aşılamanın ne zaman yapılacağı kesin belli olduğu için çağırmamıştır.benim hapla olduğu için hergün gelişimini takip ettik,ne zaman çatlayacağını durumunu takip ettik ,çatladığı zamanda aşılama yapıldı . git gel baya yoruldum aliağadan alsancak'a... şimdi ben yine umutsuz konuşuyorum ama 2. aşılama olursam git gel kısmını düşünüyorum valla :)mesafe çok uzak ama değer diyoruz işte allah emeklerimizin karşılığını inşallah tez zamanda verir.senin yumurta durumun eşinin yıkama sonrası sayısal değeri neydi bi sakıncası yoksa ...
evet canım ya yeterki olsun biz her şeye katlanırız benim 4 tane yumurta vardı ama ölçülerini hatırlamıyorum çok fazla eşim sperm örneği vereceği gün yoldan gelmişti hemen hastaneye gittik stres yaptı sanırım 7 milyona düşmüştü yıkamadan sonra 30 milyon oldu
hayırlısı olsun inşallah. bak ben hala adet olmadım kafam iyice karıştı bakalım kan sonucu ne çıkar ,pazar olmam gerekirdi.yine mi kist oluştu diyorum bu seferde kist olunca gecikiyor benim doğum kontrol hapı kullanıyorum bu seferde vs vs vs diğer ihtimal nedense aklımın ucuna gelmiyor ,hayırlısı arkadaşım seninde test günün yarın sanırım hayırlı haberlerini alalım inşallah
slm arkAdaşlar sonuçalrı aldınızmı bende temmuzda yaptrcm ilk aşılmayı.merak edıorum sonuclarınızı inş.hepınızınkı pozitif cıkmıstır bebişleriniz sımsıkı tutunmustur..
merhaba arkadaşlar dün kan testi sonucumu aldım telefonda öğrendim ilk önce kadın tebrik ederim 3 haftalık hamilesiniz dedi.ben ağla ağla sevinçten mutluluktan bayılacaktım nerdeyse,kağıdı elimize aldık değer düşük geldi gözümüze doktoru aradık düşebilir dedi ve nitekim akşamına düştü hastalandım.hayat benle çok güzel dalga geçti diyorum başkada bişe demiyorm.allahtan hayırlısı tabiki ama son derece üzüldüm önce umutlanıp sonra yıkılmak çok kötü oluyor keşke direk negatif sonuç alsaydımbu ay kendimi toparlamayı düşünüyorum bidahaki aya umutlar kaldı artık.diğer tutmayan arkadaşlara ve funda sonucuna çok üzüldüm paylaşıyorum üzüntünüzü...
Arkadaşlar bugün 13.30 da aşılamamı oldum, doktor iyi geçti dedi ama fazla umutlanmada dedi, yüzde 15 ile 18 arası şans var dedi, inşallah tutar:)bizdede morfoloji yüzde 4, düşük olduğu için fazla umutlu değilim aslında diğer değerler iyi gibi,160 milyon sperm vardı, yıkama sonrası 98 milyon yüzde 90 da ileri hareketli, 3 yumurtam gelişmişti, birisi 21 mm, diğerleride 18 mm, tek kafama takılan dostinex kullandım prolaktin için,inşallah düşmüştür birde morfoloji,doktorum yeterli normal dedi ama keşke biraz daha fazla olsaydı,hayırlısı olsun yinede,Allah izin verirse olur zaten, izin vermezse ne kadar uğraşırsak uğraşalım olmaz,tevekkül edelim:)
Mrb canım bende 23 haziran saat 13:00'de aşılamamı yaptırdım. Ben sadece klomen kullandığım için tek yumurtam gelişti, bi de doktor klomen yan etki yapmış rahim duvarı kalınlığın biraz incelmiş dedi. Bu ay çok ümit yok. Diğer aya iğne ile yumurta geliştircez inşaallah. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Yarın aşılama günüm 1 tane yumurtam oluştu 20 mm umarım tutar.
İnşallah canım tutunsu bebişlerimiz Çok şükür aşılamam yapıldı evdeyim kasıklarım ağrıyo sizinde ağrıdımı dr gün aşırı ilişki önerdi ilaç vermedi sizlere progestan verildimi acaba ben içsemmi?inşallah tutar canım hepimizinde dualarımız kabul olur:)
İnşallah canım tutunsu bebişlerimiz Çok şükür aşılamam yapıldı evdeyim kasıklarım ağrıyo sizinde ağrıdımı dr gün aşırı ilişki önerdi ilaç vermedi sizlere progestan verildimi acaba ben içsemmi?
Bende öyle bişey olmadı sana bir şey sorucam doktorun ne tür şeyleri yasakladı bana 3 gün dinlen birde ağpır iş yapma dedi acaba belli olana kadar evden çıksammı çıkmasammı bilemedim aslında çokta kafama takmıyorum herşey hayırlısı diyorum ama yanlışta yapmak istemiyorum.banada vermedi canım 2.gün çatlamadan sonra sarı beyaz akıntı geliyormu ona bak benim okuduğum kadarıyla internetden yumurta çıktıktan sonra kese sarı cisme dönüşüyormuş oda progestoron salgılıyormuş,rahmi bebek tutunsun diye hazırlıyormuş
Bende öyle bişey olmadı sana bir şey sorucam doktorun ne tür şeyleri yasakladı bana 3 gün dinlen birde ağpır iş yapma dedi acaba belli olana kadar evden çıksammı çıkmasammı bilemedim aslında çokta kafama takmıyorum herşey hayırlısı diyorum ama yanlışta yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?