Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

kızlar ben çok uyukluyorum sizde var mı aynı şey

bende var. kaç gündür iyi uyuyorum aslında. ama şu anda bile var. uyuyicagımı bilsem gider yatarım da, ben hiç alışık değilim öğlen uykularına. akşama kadar böyle uykulu halimle dolaşcam evin içinde.

kızlar ben çok uyukluyorum sizde var mı aynı şey

bende var. kaç gündür iyi uyuyorum aslında. ama şu anda bile var. uyuyicagımı bilsem gider yatarım da, ben hiç alışık değilim öğlen uykularına. akşama kadar böyle uykulu halimle dolaşcam evin içinde.

Rana senin yazdıkların çifter çifter geliyo.iki kere mi tıklıyosun kız? :)

ayyy canım çok sağol yazdıkların için yhaa kopyalıyorum uygulıycammm çok tesekkür edermmm
bu aradaaa cnmm çokk sewndm kalp atışını grmeneeee ayy nee gzlll :)))

ayyy canım çok sağol yazdıkların için yhaa kopyalıyorum uygulıycammm çok tesekkür edermmm

kız sende kim ne derse uyguluyon valla :)

işinize yarar umarım kızlarrr
baya bı uzun yazmısım heyecanla :)
evet cok güzeeeeeeel
tek kötu yanı alttan muayne etmesiydi baskada bişey yook :)
dun sabah kalkınca muz yemıstım yarım
dun daha ıyı hıssetmıstım gercekten faydası var sANIRIM

kız sende kim ne derse uyguluyon valla :)

cnm bnm doktorum hiç bişi söylemediği için arkadaşlarımın doktorlardan öğrendiklerini özellikle merak ediyorum özelle gidene kadar onların dediklerinin bana faydası oluyoo ondan
sağolslar yanii :):)

cnm bnm doktorum hiç bişi söylemediği için arkadaşlarımın doktorlardan öğrendiklerini özellikle merak ediyorum özelle gidene kadar onların dediklerinin bana faydası oluyoo ondan
sağolslar yanii :):)

doktor tavsiyesi ise uygula değilse oku geç :)

yalnız ben doktorun söyledıklerını yazdım
kendı fıkırlerımı degıl
tabıkıde ısıne yarayan seylerı uygulaması dogal degılmı

yok anacım bazısı hani bilir bilmez kafasından yazıyor ya ben onu dedim seni demiyorum.daha önce dengesizin biri beni yanlış yönlendirmişti doktorumda onun dediğine sakın haa demişti o yüzden sana bişi demedim

kızlar birsey soracağım size

sizi sağlık ocağında aile hekiminiz aradı mı

beni bugün aradı herseyi biliyor şaşırdım bir sürü sorular sordu gelin kan tahlili yapalım size dedi

ben de duydum bizim burda bi kız var hamile onu aradılar,ama o gitmişti bende arasınlar istiyorum ama aramıyolarr... Bazı aşılar yapıyolarmış..

iyi bak kötü bişey yokmuş işte iyi düşün artık huzursuz olma oda mideni kasar limon olayı korkuttu beni şimdi bende sorayım bugün doktora ben 2 tane yedim bugün tuzla??

tabıkıde dıkkat etmek gerekır
yoksa herkes bıseyler onerıyor
ama ben doktorun dedıgınden baska bişey söylemem
böyle bi riske hiç girmem aslaa
Allah korusun
yoksa onu yap bunu yap diyenler var tabi

iyi bak kötü bişey yokmuş işte iyi düşün artık huzursuz olma oda mideni kasar limon olayı korkuttu beni şimdi bende sorayım bugün doktora ben 2 tane yedim bugün tuzla??

yok midem iyi olsunn
başka hiç bişeyi sorun etmiyorum
inşallah düzelir odaa
canım hani mide bulantın varsa tetikleyebilir dedi
korkma yanı hiç
hani asit varyaa oranı yukseltır dedi
bizimde suanda asitsiz seyler yememiz gerektıgı ıcın dedi yanii
biliyorsunuz benimki abartılı bir sorundu
senın oyle bı mıde bulantın yok degılmı

kızlarr muzzz gercekten ii gelio gibi yarım saat 45 dk önce yedm şu an daha iiym yemeden önce ççok çok fenaydımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…