Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

var bişe yemedim pek bugün yemk yiyemedim kahvaltıda etmedim kusarım die korktum...limon yedim tuttu nebilim bide üsütüne biküvi yedim iyi geldi...

var bişe yemedim pek bugün yemk yiyemedim kahvaltıda etmedim kusarım die korktum...limon yedim tuttu nebilim bide üsütüne biküvi yedim iyi geldi...

diyorum ya birazda psikolojik gibi bizimki diye :)
hafif hafif olması normal canım
kusmadaa o kötu etklıyor ınsanıı
bizkuvi falan iyi geliyor zaten

bu arada benim ev tek anlamıyla koktuuuu!

Dün evde idrar testi yaptigimda pozitif cikti. Bugunde doktora gittim.Sonuc: Hamileyim
Haziran sonlarina dogru Insallah bebegimi kucagima alcam. Daha cok erken 4 haftalik simdiden endiseliyim. Saglikli kucagima alayim bebegimi diye.

bizim bi komşumuz war onun gelinleri falan yeni doğum yaptı ben midem kötü diince leblebi ye dedi gerçekten de işe yarıyor tavsiye ederim:):):)

bencede canım sabah kalkınca yemıstım dun bende
bundan sonraa öyle yapıcam

bnde öyle yapıcam cnm bundan sonra muz bnm favorimmmm :)

bende bi çilek gördüm burda kızların avatarında canım istedi de nası bulcam ki...:26::26:

canım ankarada olsan sana bi yer söylerdm çok sewermde bende çileği orda bulmuştumm ama sen taaa antalyadasınn

Dün evde idrar testi yaptigimda pozitif cikti. Bugunde doktora gittim.Sonuc: Hamileyim
Haziran sonlarina dogru Insallah bebegimi kucagima alcam. Daha cok erken 4 haftalik simdiden endiseliyim. Saglikli kucagima alayim bebegimi diye.

hoşgeldn canım aramızaa sağlıkla kucağına alırsın inşş :))))

Hayırlı olsun canım. hoşgeldin aramıza. Allah sağlıklı bebek nasip etsin. Hepimizin tek endişesi o zaten. İnşallah Allahın yardımcılığıyla alcaz bebişlerimizi kucağımıza.

Tesekkur ederim :) Insan tamamen degisirmi ya. Ben normalde seker,cikolata seven cok yiyen biriyim. Simdi karnimda bebis var diye hepsinden tiksincem elime surmicem diye plan yapiorum : )) bebis saglikli beslensin

bişey dudum ama aslı astarı warmı bilmiyorum hamileyken çilek yemek çocuğun zekası için iyiymiş yani zeki oluyomuş bana çok saçma geldi ama bizim çok bilmiş komşunun kızı yapmışta çocuğu çok zeki ama gerçekten zeki çocuk 1.5 yaşında adını söyleyemiyoken araba markalarını tek tek söylüyodu

benide ekleee lonurrr bende hamileyim ama

bende bi çilek gördüm burda kızların avatarında canım istedi de nası bulcam ki...:26::26:

valla bu hafta pazara gittim ben çilek vardı.çilek bulunuyo erik yok asıl :) 5m migroslara bakın eğer ki çok istiyorsan

ALLAH'ıma bin şükür gördüm bugün bebişimin kesesini kocaman olmuş maşallah dedi doktorrrr:))))bayramdan sonra gideceğim 11 kasımda kalp atışlarını duymak için inşallahhh...

ALLAH'ıma bin şükür gördüm bugün bebişimin kesesini kocaman olmuş maşallah dedi doktorrrr:))))bayramdan sonra gideceğim 11 kasımda kalp atışlarını duymak için inşallahhh...

haydi hayırlısı sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…