kızlarr muzzz gercekten ii gelio gibi yarım saat 45 dk önce yedm şu an daha iiym yemeden önce ççok çok fenaydımmm
ne gülüyon kız bulamamış zaten seni yerim şimdi :)
yok midem iyi olsunn
başka hiç bişeyi sorun etmiyorum
inşallah düzelir odaa
canım hani mide bulantın varsa tetikleyebilir dedi
korkma yanı hiç
hani asit varyaa oranı yukseltır dedi
bizimde suanda asitsiz seyler yememiz gerektıgı ıcın dedi yanii
biliyorsunuz benimki abartılı bir sorundu
senın oyle bı mıde bulantın yok degılmı
var bişe yemedim pek bugün yemk yiyemedim kahvaltıda etmedim kusarım die korktum...limon yedim tuttu nebilim bide üsütüne biküvi yedim iyi geldi...
yok midem iyi olsunn
başka hiç bişeyi sorun etmiyorum
inşallah düzelir odaa
canım hani mide bulantın varsa tetikleyebilir dedi
korkma yanı hiç
hani asit varyaa oranı yukseltır dedi
bizimde suanda asitsiz seyler yememiz gerektıgı ıcın dedi yanii
biliyorsunuz benimki abartılı bir sorundu
senın oyle bı mıde bulantın yok degılmı
bencede canım sabah kalkınca yemıstım dun bende
bundan sonraa öyle yapıcam
bende bi çilek gördüm burda kızların avatarında canım istedi de nası bulcam ki...:26::26:
bizim bi komşumuz war onun gelinleri falan yeni doğum yaptı ben midem kötü diince leblebi ye dedi gerçekten de işe yarıyor tavsiye ederim:):):)
Dün evde idrar testi yaptigimda pozitif cikti. Bugunde doktora gittim.Sonuc: Hamileyim
Haziran sonlarina dogru Insallah bebegimi kucagima alcam. Daha cok erken 4 haftalik simdiden endiseliyim. Saglikli kucagima alayim bebegimi diye.
bnde öyle yapıcam cnm bundan sonra muz bnm favorimmmm :)
canım ankarada olsan sana bi yer söylerdm çok sewermde bende çileği orda bulmuştumm ama sen taaa antalyadasınn
Dün evde idrar testi yaptigimda pozitif cikti. Bugunde doktora gittim.Sonuc: Hamileyim
Haziran sonlarina dogru Insallah bebegimi kucagima alcam. Daha cok erken 4 haftalik simdiden endiseliyim. Saglikli kucagima alayim bebegimi diye.
valla migrosa bakmak lazım ..............
merhaba bayanlar 5 haftalık hamileyim dogum allahın izniyle haziran ayına geliyor sizlerinde bu zamana denk geleniniz varsa gelin heycanımızı paylasalım
mia07___________10.09.2011_________5+6_______________17.06.2012____________
bende bi çilek gördüm burda kızların avatarında canım istedi de nası bulcam ki...:26::26:
ALLAH'ıma bin şükür gördüm bugün bebişimin kesesini kocaman olmuş maşallah dedi doktorrrr:))))bayramdan sonra gideceğim 11 kasımda kalp atışlarını duymak için inşallahhh...
haydi hayırlısı sevindim adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?