Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

ALLAH'ıma bin şükür gördüm bugün bebişimin kesesini kocaman olmuş maşallah dedi doktorrrr:))))bayramdan sonra gideceğim 11 kasımda kalp atışlarını duymak için inşallahhh...

MasaALLAH canim insaALLAH hep boyle sihhatli olur. Saglikla kucagina almayi nasip etsin insaALLAH Rabbim

kızlar selammm daha öncede yazmıştım bende yaklaşık 4 haftalığım yani tahminende 28 haziranda allahın izniyle kavuşacağım bebişe.doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kese görünebilir diye sormuştum ama cevap alamadım.ben haftaya yani 5 haftalıkken gitmeyi düşündüm ama birde size danışmak istedim.
kızlar çalıştığım okulda bir arkadaş 3,5 aylık ve hiçbulantısı olmamış bazen şüpheleniyorum diyor yokmu diye.benim annemde hiç bulantı çekmemiş bendede bulantı olmama ihtimali varmıdır ki?????

selamlar
ben de haziran annesi olacağım inşallah
sata göre 4+5im ama sanırım daha ileri çıkar ultrasonda
ptesi doktor randevum var kese görmek için
bat 11 ekimdi, dolayısıyla 10 gün geçti
benim döngü kısa sürdüğünden daha küçük gibi hesaplanıyor

sen git istersen doktora bi
doktor seni yönlendirir ne zaman gelmen gerektiğine dair
ben de öğrenir öğrenmez gittim 2 gün sonraya randevu verdi işte

ben 4 haftalıkken gittim ilk sadece ufak bir karanlık vardı.bugün doktordaydım..bebeğim 5+1 günlükmüş öle dedi..şunu söylemeliyim ki cnm iki muayenedede alttan baktı..bugün kesemi gördüm çok sükürrr..bir an önce görmek istiyosan git alttan bakar yada 6.haftannı bekle derimm..

doktora gittim 5+1 günlük hamileyim keseyi gördük ama bana iğne verdi 7 ay önce bebeğim 7 haftalıkken kalp atışı durmuştu o yüzden önlem amaclı kullanıcakmışım şimdilik her gün iğneyi yaptırcam napayım bebeğim için katlanmak zorundayım 4 kasımda tekrar gidicem inşallah hayırlısıyla bu sefer kucağıma alırım allahımın izniyle.....:)))tüm anne adaylarına selamlar........

selamlar canım hoşgeldin
inşşallaaah kavuşursun bu kez bebişinee :)

günaydın kızlaarrr
uykum olması gerekmıyormu
sabah 7 de uyanıyorum

ben ewde test yapıp öğrenince hemen gittim 4 haftalıktı öğrendiğimizde. dr muayene etmedi beni 10 gün sonra gel dedi ultrasonda o zamn görünür şimdi alttan muayene etmem gerekir dedi ne seni nede bebeği rahatsız edelim dedi...6 haftalıkken gittim kalp atışlarını bile gördüm:):):):) ama sen yinede tahminen konuşma bi git doktora ne zamn gelip gelmiceğini ne yapıcağını o söyler...

günaydın kızlaarrr
uykum olması gerekmıyormu
sabah 7 de uyanıyorum

bende öyleyim normalde işe gitmeden ne kadar uyursam o kadar kardır die yatardım son dakkaya kadar şimdii 7:30da ayaktayım 5 dkka zolıyım kendimi karnıma ağrı giriyo walla
benim çocuk inşallah doğuncada böyle olur erken yatıp erken kalkar

bence cok duskunum uykuma
sabahları kalkamam hıc hele 7 de falan
9 10 ancaydı hayret ediyorum
yatıyorum yatıyorum gözume uyku gırmıyor

bence cok duskunum uykuma
sabahları kalkamam hıc hele 7 de falan
9 10 ancaydı hayret ediyorum
yatıyorum yatıyorum gözume uyku gırmıyor

çok iyi anlıyorum seni eşim her sabah işe giderken beni uyuyo sanıyo ama ben onun kaçta gittiğini dakikasına kadar biliyorum zorlaya zorlaya 7:30da tıkanıyo

çok iyi anlıyorum seni eşim her sabah işe giderken beni uyuyo sanıyo ama ben onun kaçta gittiğini dakikasına kadar biliyorum zorlaya zorlaya 7:30da tıkanıyo

eşimde bana keske önce hamıle kalsaydın ne guzell uyanıksın diyo hahah
normalde adamı yolcu bıle etmedıgımden
sımdı uyanık gorunce hosuna gidiyor herhalde

eşimde bana keske önce hamıle kalsaydın ne guzell uyanıksın diyo hahah
normalde adamı yolcu bıle etmedıgımden
sımdı uyanık gorunce hosuna gidiyor herhalde

:):):):):) ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kalkıyodum erkenden işe gitmeden ortalığı topluyodum falan temizlik yapıyodum eşim kalkıyo kahvaltı bile war adam şoklarda aferin aferin (o zamn yeni başlamıştım işime) sen bu işe gireli baya değiştin diye beni taktir ediyodu...şimdi hamileyim diye o yatırıyo sen yat die bu seferde ben uyuyamıyorum:)

haha iyiymiş vallaa
çalışınca öyle oluyor zaten
ama evde olunca yatası gelıyor ınsanın
uyku birr yanaaa eşim bir yana
sımdıde ıstıyorumki uyuyim bol bol mide bulantılarım daha hafıf gecer o zaman belkı
ama nerdeeeee yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…