saol canımmm:))))
ALLAH'ıma bin şükür gördüm bugün bebişimin kesesini kocaman olmuş maşallah dedi doktorrrr:))))bayramdan sonra gideceğim 11 kasımda kalp atışlarını duymak için inşallahhh...
MasaALLAH canim insaALLAH hep boyle sihhatli olur. Saglikla kucagina almayi nasip etsin insaALLAH Rabbim
bende yarın gidicem ama sanırım daha erken.internetten okudum 6.5-7 hafta arasında duyulurmuş
saolun canlarr dualarınız kabul oldu galiba :))
denizinkızı kalp atıslarını görmüşsün çok sevindim cok güzel bir duygu dimi minicik pıt pıt pıt atıyor allah saglıkla tamamına erdirsin canım
kızlar selammm daha öncede yazmıştım bende yaklaşık 4 haftalığım yani tahminende 28 haziranda allahın izniyle kavuşacağım bebişe.doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kese görünebilir diye sormuştum ama cevap alamadım.ben haftaya yani 5 haftalıkken gitmeyi düşündüm ama birde size danışmak istedim.
kızlar çalıştığım okulda bir arkadaş 3,5 aylık ve hiçbulantısı olmamış bazen şüpheleniyorum diyor yokmu diye.benim annemde hiç bulantı çekmemiş bendede bulantı olmama ihtimali varmıdır ki?????
evet canım cok guzelsaolun canlarr dualarınız kabul oldu galiba :))
denizinkızı kalp atıslarını görmüşsün çok sevindim cok güzel bir duygu dimi minicik pıt pıt pıt atıyor allah saglıkla tamamına erdirsin canım
gorunce bır daha hıssedıyorsun bişeyleri
bir kere daha mutlu oluyorsun ilk duydugundaki gibi
ama duymak daha etkiliyimiş onu beklicez artık sımdıde :)
doktor bana gecen soylememişti kese kucukmus gecen
bu sefer iyi dedi cok sukur
gecenkı mm keseninmiş
bu sefer sadece bebeğe baktı
kızlar selammm daha öncede yazmıştım bende yaklaşık 4 haftalığım yani tahminende 28 haziranda allahın izniyle kavuşacağım bebişe.doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kese görünebilir diye sormuştum ama cevap alamadım.ben haftaya yani 5 haftalıkken gitmeyi düşündüm ama birde size danışmak istedim.
kızlar çalıştığım okulda bir arkadaş 3,5 aylık ve hiçbulantısı olmamış bazen şüpheleniyorum diyor yokmu diye.benim annemde hiç bulantı çekmemiş bendede bulantı olmama ihtimali varmıdır ki?????
hoşgeldin canım
alttan baktırırım diyorsan ben 5+5 te gittim alltan baktı
kese göründü sende bi hafta daha bekle öyle git istersen
bulantı konusuna gelince sımdı erken hıc dusunmemeye calıs
benımde hıc yoktu
6. haftaya gırdıgımde basladı
inşallah senn öyle olmaz
selamlar
ben de haziran annesi olacağım inşallah
sata göre 4+5im ama sanırım daha ileri çıkar ultrasonda
ptesi doktor randevum var kese görmek için
bat 11 ekimdi, dolayısıyla 10 gün geçti
benim döngü kısa sürdüğünden daha küçük gibi hesaplanıyor
hoşgeldin inşallah :)
inşallah görürsün keseyide
cok heyecanlı gunler gecırıyoruz toptn kızlar :)
doktora gittim 5+1 günlük hamileyim keseyi gördük ama bana iğne verdi 7 ay önce bebeğim 7 haftalıkken kalp atışı durmuştu o yüzden önlem amaclı kullanıcakmışım şimdilik her gün iğneyi yaptırcam napayım bebeğim için katlanmak zorundayım 4 kasımda tekrar gidicem inşallah hayırlısıyla bu sefer kucağıma alırım allahımın izniyle.....:)))tüm anne adaylarına selamlar........
selamlar
ben de haziran annesi olacağım inşallah
sata göre 4+5im ama sanırım daha ileri çıkar ultrasonda
ptesi doktor randevum var kese görmek için
bat 11 ekimdi, dolayısıyla 10 gün geçti
benim döngü kısa sürdüğünden daha küçük gibi hesaplanıyor
günaydın kızlaarrr
uykum olması gerekmıyormu
sabah 7 de uyanıyorum
bende öyleyim normalde işe gitmeden ne kadar uyursam o kadar kardır die yatardım son dakkaya kadar şimdii 7:30da ayaktayım 5 dkka zolıyım kendimi karnıma ağrı giriyo walla
benim çocuk inşallah doğuncada böyle olurerken yatıp erken kalkar
bence cok duskunum uykuma
sabahları kalkamam hıc hele 7 de falan
9 10 ancaydı hayret ediyorum
yatıyorum yatıyorum gözume uyku gırmıyor
çok iyi anlıyorum seni eşim her sabah işe giderken beni uyuyo sanıyo ama ben onun kaçta gittiğini dakikasına kadar biliyorum zorlaya zorlaya 7:30da tıkanıyo
eşimde bana keske önce hamıle kalsaydın ne guzell uyanıksın diyo hahah
normalde adamı yolcu bıle etmedıgımden
sımdı uyanık gorunce hosuna gidiyor herhalde
:):):):):) ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kalkıyodum erkenden işe gitmeden ortalığı topluyodum falan temizlik yapıyodum eşim kalkıyo kahvaltı bile waradam şoklarda aferin aferin (o zamn yeni başlamıştım işime) sen bu işe gireli baya değiştin diye beni taktir ediyodu...şimdi hamileyim diye o yatırıyo sen yat die bu seferde ben uyuyamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?