haha iyiymiş vallaa
çalışınca öyle oluyor zaten
ama evde olunca yatası gelıyor ınsanın
uyku birr yanaaa eşim bir yana
sımdıde ıstıyorumki uyuyim bol bol mide bulantılarım daha hafıf gecer o zaman belkı
ama nerdeeeee yok
miden bulanınca leblebi ye iyi geliyo:):)
vallaa leblebı cubuk beyaz gazoz
hepsını denıyorum ama faydasız canım
baya ciddi
aayy canım ya doktoruna söyleseydin ilaçlar falan war gerçi ben olabildiğince içmemeye çalışıyorum ama iş yerine söyleyemedim hamileliğimi onun için eğer işteyken midem tuttuysa o zamn içiyorum
bide bişey sorcam şu mesaj yazdığın zaman altta hamileliğinin zamanını göstere resim war o nası oluyo her yeri alt üst ettim bulamadım:):):) ben burayı yeni buldumda:)
söyledim drammamine verdı zaten ama bende ıcmemeye calısıyorum cok sıkısmadıkca
zararı olmaz dıyor ama gendee ıcmek gelmıyor ıcımden
sana hangısını verdi ?
onu burdan anlatmam dogru olurmu bılmıyorum ozelden gondereyım lınkı sana ben
banada drammamine verdi...insan tedirgin oluyo yinede ilaç nihayetinde:)
tamam bekliyorum msjını ben özel msj atamıyorum bana geliyomu bilmiyorum ama
Konyaaltındanım cnm bende.uncalı meydan hastanesine gidiyorum.geçmiş olsun sana da onları düşünme artık pozitif ol[/QU
memnun oldum canım.Evet bu kez daha pozitifim geçen hamilelğimin ilk günlerinde yeğenimin ameliyatı felan vardı bayaaaa üzülmüştüm onunda etkisi var sanırım artık daha özenli davranıyorum teşekkür ederim desteğin için ...
ben mesaj attım ama gelmemişşmikii
gelmezse burdan yazarım artık
cnmm hg aramızaaa inşş allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsn canımmm :))))hepp ii düşün ii olsun inşş cnmm...doktora gittim 5+1 günlük hamileyim keseyi gördük ama bana iğne verdi 7 ay önce bebeğim 7 haftalıkken kalp atışı durmuştu o yüzden önlem amaclı kullanıcakmışım şimdilik her gün iğneyi yaptırcam napayım bebeğim için katlanmak zorundayım 4 kasımda tekrar gidicem inşallah hayırlısıyla bu sefer kucağıma alırım allahımın izniyle.....:)))tüm anne adaylarına selamlar........
vallahi cnm yhaa her ssabahhh bu bulantı öldrüo bni agzıma bi lokma bişi koyamıyorum çubuk çubukkk....bıktımm gecse i an önce mahfetti bni kiloo alıcam diodum verdmm bileeee galibaaa....haha iyiymiş vallaa
çalışınca öyle oluyor zaten
ama evde olunca yatası gelıyor ınsanın
uyku birr yanaaa eşim bir yana
sımdıde ıstıyorumki uyuyim bol bol mide bulantılarım daha hafıf gecer o zaman belkı
ama nerdeeeee yok
hg canımm inşş duyarsınız kalp atışını inşş bebeğini sağlıkla kucağına alırsınn cnmm yhaaben aranıza yeni katıldım:) benim doğum tarihim de 10 haziran doktora gittim ama bebeğimin kalp atışalarını duyamadı doktor 10 gün sonra tekrar gel yine kalp atışını duymazsak kürtaj olacaksın dedi((( çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye 6 kafta 3 günlükken gitmiştim bebeğimin boyu da 0.46 çıktı normal mi sizin ki kaç
ben mesaj attım ama gelmemişşmikii
gelmezse burdan yazarım artık
canım cok guzel bır sorucanım mesajını aldım yaptım ama sayfaya nasıl ekliyorumki onu
cnmm hg aramızaaa inşş allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsn canımmm :))))hepp ii düşün ii olsun inşş cnmm...
vallahi cnm yhaa her ssabahhh bu bulantı öldrüo bni agzıma bi lokma bişi koyamıyorum çubuk çubukkk....bıktımm gecse i an önce mahfetti bni kiloo alıcam diodum verdmm bileeee galibaaa....
hg canımm inşş duyarsınız kalp atışını inşş bebeğini sağlıkla kucağına alırsınn cnmm yhaa(( bn 5 gn snra gidicem kalp atışını duymayaa cnm o yzdeb bebişin boyunu bilmiom en son keseyi grdük 8mm dii....
cnmm hg aramızaaa inşş allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsn canımmm :))))hepp ii düşün ii olsun inşş cnmm...
vallahi cnm yhaa her ssabahhh bu bulantı öldrüo bni agzıma bi lokma bişi koyamıyorum çubuk çubukkk....bıktımm gecse i an önce mahfetti bni kiloo alıcam diodum verdmm bileeee galibaaa....
hg canımm inşş duyarsınız kalp atışını inşş bebeğini sağlıkla kucağına alırsınn cnmm yhaa(( bn 5 gn snra gidicem kalp atışını duymayaa cnm o yzdeb bebişin boyunu bilmiom en son keseyi grdük 8mm dii....
aynen canım
aynennnn sabahtan baslıo kac saattır yatıyorum bak
dıyorum bı duzelse temmslık yapcam bugun dıyorum
bide cıkarınca hoppppp elım ayagım tıtrıyor
alırsın kılo canım o sorun degıl de
bulantılarımız bı gecsın
kac hafta kac gun oldun sen canım ?
yenı gelen arkadaşımız hoşgeldin inşallah duyarın kalp atışlarını
dualarımız seninle
vallahi cnm yha gnde tek öğün oda akşamları eşim gelincee zorla yiyebiliyrm anca((
btn gn elim kolum kalkmıo kaldım çşok fena bu bulantlarr
bn 5+6 oldum cnm bi an önce gecse keskee yhaaa
siz ilk ne zaman gitmiştriniz doktora kaç haftalıkken bi bebeğin kalbi 6 haftalıkken atmaya başlıyormuş tabi bazı bebeklerin geç atıyormuş kesin kanı 8. haftadaymış ben tam 8 haftalıkken gideceğim işte hayırlısı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?