Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

aynen cnmm yhaa akşamlarıda gecmesee ayvayıı yicezz .... dün muz yiyince gecmişti ama bgn nasıl yicem bilmiom ... içim almıo hiç bişeyii...
bnm düşük tehlikem vardı cnm gecen hafta acille gttm doktor öle dedi 1 haftadr yatorum dnleniorum ew desenn allahlık dediğin gbii allah yardımcımız olsun pazar günü eşimle beraber yapcaz bizde inşşş benn ii olursamm...
bi yandan sewiniom bulantıların olmasına bnm düşük tehlikm olduğu için bulanınca bebişimin ii olduğunu anlıyorum cnm o yönden ii ama btn gn hiç bişi yiyemiom güçsüz düşüorum o çok fenaa...
allah yardımcımızzz olsun gecer inşş bi an önce canımm...

bn 5+3 günlükken gittim cnm ultrasonda keseyi grdükk 8mm dedi doktorr....10 gn snra tekrar gel dedii inşş gittiğimde duyarım kalp atışını....

inşallah rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin benim de bitmek tükenmeyen 8 günüm kaldı((

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende 5+3 günlük hamileyim hesaba göre ama doktora daha gitmedim keseyi görememekten korkuyorum belim çok agrıyorduu kasıklarımdada sancı olurdu düne kadar bugün hiç belirti yok bi sorunmu var acaba çokmu kendimi dinliyorum anlamadımki :)sizce gitmelimiyim doktora

en fena ıkımızız herhalde bu konuda benzıyor durumumuz
sorması ayıp kusma meselesını napıyorsun ?
benmde annem gelip yapayım dıyor
ama su anda o kadar kötukı once kendım toparlamam lazım
ben haftaya cuma tasınıyorum bıdee taaam boyle karısık bı durum
gulsemmı agllasammı
canım inşallah bu sefer öyle bişey olmaz
haklısın bulantı olunca en azından sglıklı dıye dusunup sevınıyor ınsanlar

ekliyorum ama kabul etmiyokiii html olmuyo urlde olmuyo resim oldun diyom oda eklemiyo

bişey dememe gerek kalmamıs zaten olmuş canım :)))

geçmiş olsun canım, bence evi boşver dinlen evin acelesi yok senden ve bebişinden kıymetlı deil aç havalandır yeter. yat dinlen.
bide bişeler ye yaaa canın ne istiyosa zorla kendini bebişini düşün kanından beslenio o senin onu düşün ve tıka burnunu yee ALLAH yardımcımız olun inşaALLAH...

bide bişey dicem kızlar kilo alıyomusunuz....
yada aldınızmı?
ben hamile olmadan önce 51din 1 ayda 54 oldum ama öyle kaldım şimdi ne alıyorum nede veriyorum...sizin nasıl

inşallah rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin benim de bitmek tükenmeyen 8 günüm kaldı((
saoll canımm bnmde c.tesiye gelio 10. gn ama bn cuma günü gtcemm yani son 5 gnn çok heycanlıı yaaa :d

kızlarr bu linklerin urlsini almanız gerekioo

bbCode: yazan yern altındalki ilk sırayı kopyalayın kızlar öle olur heralde

kızlar yaa geçmiş olsun mide bulantısı çok kötü gerçekten ama benim sadece bir hafta sürdü sonra geçti sabahları berbat oluyordum şimdi yok:) ama çok kötü grip oldum ilaç da kullanamıyorum normalde çalışıyorum ama iki gündür ewde yatıyorum

olmuuşş çok saol canım beniim:):):)
bişey degıl canım yardımcı olabıldıysem ne mutlu :)

hoşgeldın canım benımde kasıklarım cok fenaydı
ama gectı korkma bısey yoktur ınsallah Allah ın ıznıyle
ama doktoraa gıt bence pazartesı falan
kese görunur artık
bide bişey dicem kızlar kilo alıyomusunuz....
yada aldınızmı?
ben hamile olmadan önce 51din 1 ayda 54 oldum ama öyle kaldım şimdi ne alıyorum nede veriyorum...sizin nasıl
ben kılo verdım bulantılarımdan dolayı
zaten pek almasam ıyı olcak

kızlar yaa geçmiş olsun mide bulantısı çok kötü gerçekten ama benim sadece bir hafta sürdü sonra geçti sabahları berbat oluyordum şimdi yok:) ama çok kötü grip oldum ilaç da kullanamıyorum normalde çalışıyorum ama iki gündür ewde yatıyorum

canım daha bekle 7 haftalıkken git bazı kişilerde belirtiler az olur yada olmaz:) kanama olmadığı sürece bebek büyümeye devam ediyor demektir:))

evet canım
inşallah bızımkıde kısa surelı olur gecer sevındım senın adına
gecmıs olsun ıyıce dınlen de cabuk iyileş innşallahh

bu arada neye dıkkat ettım
folbiol kullanmaya basladıgım gunden berı mıde bulantım var bıraz bıseyler okudumda
mıde bulantısı yaparmıs :S
sebebi tamamen bu olabılırmıkı

kızlar peki yarın dügünümüz varr bende oynamadan duramıyorum:) acaba oynamanın bebege zararı olurmu sizcee yoksaa oynamamalımıyım hadin içimi rahatlatın :)) ben çok pinpirikli oldum yaa bi oglum var ondan sonra bi düşük 4 ay öncede bebegin gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım bu bebegimede bişey olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…