Aynen cnm bende bebegime alistim basta unutuyordum hamile oldugumu el aliskanligi agir filan demeden kaldirmaya kalkiyordumm herseyi.
Simdii onceligim bebegimm... Ne yaparsam yapayim ilk onu dusunuyorum. Kiyamam ben ona
Afiyet olsun cnm bol bol ye balik cok iyi... Bak ben cok sevmeme ragmen yiyemiyorum!! Of su mide bulantim bi gecse keske hayirlisiyla
merhaba kizlar benimde suan 5 haftalik bende haziran ayinda kismetse ilk bebegimi alicam kucagima benimde karin bölgemde kasilmalar agrilar olusuyor mide bulantisi hic yok adetlencekmis gibii agrilar var 27 doktora gidicem ultrasona korkuyom yardimmmmmmmmmmmm:2:
4-5 haftalik hamileyken bendede agrilar vardi ayni adet agrilari gibi. Cok ayakta durunca dahada fazlasiyordu agrilarim ama cok sukur gecti simdi.
Agriar gecti mide bulantisi geldi
27'de hayirli haber alirsin insaALLAH gonlunu ferah tut olur mu?
1 hafta sonra azalır bende geçen hafta öyleydim 2 hafta çektim mide bulantısını bu hafta çok daha iyiyim
geçen haftalar sadece patates haşlaması yiyebiliyodum kokusuz falan yabiraz ya yoğurt iyi geliyodu hem mideme
sagol canim ins keseyi bebisi görürüz senin suan nekadarlik?
bazen diyorum acaba kese genislendigindenmi agrilar diye mide bulantisi gelsinde gönül rahatliyla hamileyimm diyebileyim yoksa unutuyorum
ınsaallah gorursun cnm, benim bucurum 7 hafta 1 gunluk
Aman allah korusu cnm mide bulantisi cok felaket birsey insan alisiyor hamilelige. Sorunsuz bir hamilelik gecirmeni diliyorum.
Ay insaALLAH gecer cnm yaa... Hic yasamiyorum resmen! surekli kanapede her an cikaracakmis gibiyim...
Esimde tetikde bekliyorYuzum burustugu zaman birsey getireyim diye strese giriyor garibimm
Bende yogurt gibi hafif seyler tercih ediyorum ama nafile!
Senin dogumun ALLAH nasip ederse ne zzaman? Haziranin basi galiba demi?
sagol canım bır hadta sonra bebısın ıkı aylık olcak ne güzel allah sana bagıslasın
evet haziran başı mayıs sonu :):) benim biraz ileri çıktı tarih normalde doktora 6 haftalık die gittim 7 hafta 5 gün dedi oda mayıs sonu haziran başına denk geliyo
Aramizda bir hafta var... Benimkide 9 haziran... Sanki hic gelmiyecekmis gibi ne kadar uzun bir zaman var onumuzde.
aynen nası geçicek bilmiyoruuuumm her dönem farklı belirtiler her dönem farklı ruh halii
Canlar bana musade cok moralim bozuk haberdekiler beni mahvetti...
Dualarinizi eksik etmeyin lutfenn... Hayirli sohbetler sizlere.
Kendinize ve bebislerinize dikkat edin olur mu?
merhabalar herkese,
çok uzun zamandır aranızdayım ama izleyici olarak :) bi ara bi diyet başlangıcı ile giriş yapmıştım sanırım ama devamı gelmemişti
neyse uzatmayayım sanırım ben de haziran annesi olacağım kısmetse
bunu da sizinle paylaşmak keyifli olacak diye düşünüyorum
ben dün dra gittim ve bebişi göremedik ama değerlerimden çıkan sonuç 4-5 haftalık hamile olduğum yönünde
son kontrolde dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırırsak tamamen netleşecek herşey,bakalım
hepiniz kendinize ve bebişinize iyi bakın :)
selam kızlar hempinizin Allah yardımcısı olsun doğumunda inşallah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin..
kızlar bende bu ay korunmuyorum 37 yaşındayım.14 yaşında 1 oğlum var
şu an adetime 10 falan var sormak istediğim folik asit diye bişey varmış 3 ay önceden kullanmak gerekliymiş
e ben şimdi hamile kaldıysam geçmi kaldım kullanmakta yarın sağlık ocağınmı gitsem kadın doğumamı bilgilendirirmisiz beni bu konuda yani folik asite kend kafama göre başlayamma demi
folic asit'i gebelik öncesi önerirler ama gebelikteki gibi içme zorunluluğun yoktur.yalnız 3 aydan fazla da içemiyorsun.yani diyelim 4 aydır hamile kalamadıysan 4 ayda içme 3 ay iç bırak.şuan kullanmaya başlayabilirsin.yalnız benim doktorum bana folic asit değil folbiol 5 mg kullanmamı tavsiye etti çünkü diğeri vücutta çok fazla mineral ve vitamin barındırıyor o da gereksiz.vitaminin nasıl ki azı zararsa fazlası da zarar.
peki canım sağolasın bilgilerin için..
ben şimdi hangi doktora gitmeliyim sadece folik asit için sordum adet gecikmesi halinde zaten kadın doğuma gideceğim inşallah..
canım teşekkür ederim :) valla ben değil de dr düşünüyo . ben o kadar düşünmüyorum ki sölediği tarihte gitmeyi bile düşünmüyorum.evet tehlikeliymiş ama hiçbir belirtisini hissetmiyorum.anlamsız bi rahatlık var içimde,belki cahilce ama böylehayırlısı olsun tebrik ederim cnm.yalnız şu dış gebelik ithimali falan filan bunları düşünmeyin
selam kızlar hempinizin Allah yardımcısı olsun doğumunda inşallah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin..
kızlar bende bu ay korunmuyorum 37 yaşındayım.14 yaşında 1 oğlum var
şu an adetime 10 falan var sormak istediğim folik asit diye bişey varmış 3 ay önceden kullanmak gerekliymiş
e ben şimdi hamile kaldıysam geçmi kaldım kullanmakta yarın sağlık ocağınmı gitsem kadın doğumamı bilgilendirirmisiz beni bu konuda yani folik asite kend kafama göre başlayamma demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?