Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

haydi hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç ile tekrar gelirsin.folbiol 5 mg alabilirsin.1.47 tl ucuz bişi.

sağol canım yarın ilk işim aile doktoruma gidip folbialıi yazdırmak olcak kafama göre almiyim demi canım..
canım sen kaç yaşındasın kaçıncı hamileliğndesin?buradakiler kaç yaşlındalar ben şu yaş olayına taktım yaa geç kaldımı düşünüyorum açıkcası

kısmet cnm yaşa bakmıyo bu işler bende 23 üm

benim ablamda senle aynı yaşta hamile kaldı.yaşın bence hiç önemi yok.ben 26 yaşındayım ama burda 20de var 30da var.folbiol'u daha yeni birisi için sordum doktora hem de iki ayrı doktordan cvp aldım kafamdan söylemiyorum yani onun için bi test falan yapmıyorlar eczaneden direkt gidip alabilirsin 1.5 lira zaten.eczacıya da sorabilirsin.bu arada benim ilk bebişkom olacak Allah izin verirse

bende ilk çocuğumu 23 te doğurdum canım..
sanırım ben bu ay hamile kalırsam hayırlısıyla bu topiktemi olcam yani haziran veya temmuz olur sanırım..

Gebelik haftana göre belli olur canım ne zaman doğum yapıcağın.hatta internette gebelik tarihi hesaplayıcıları var ordanda bakabilirsin son adet tarihini girerek

tamam canım Allah tamamına erdirsin inşallah..
yani ne bileyim ilk çocuğumda hiç böle bişey kullandımı hatırlamıyorum düzenli doktara gittiğim halde yenimi çıktı bu?doktor izni olmadan korkuyorum kullanmaya açıkcası ama sen iki doktora sorduğunu söylüyorun ozaman içim rahat
sanırım yeni oluşmakta olan bir bebeğe zararı olmaz demi?

yararı var cnm..beyin gelişimleri için

hayır sağlıklı gebeliğin oluşması için vücuda folik asit veriyosun.ben kendim kullandım diyorum ya.hiçbir yan etkisi ya da zararı yok.

canım benim daha adetime 8 gün falan var belli olurmuki

Canım adetine daha varsa şimdiden neden panik oldun ki zaten folic asidde illa gebelikten önce içilmesi şart değil.ama hamilelik planlıyosan eczaneden alabilirsin zaten çok uygun.olurda hazırlıksız gebe kalırsan doktorlar ona göre vitaminler veriyolar zaten hem varsada adete 1 hafta kala bile çıkabiliyo.ben yaptığımda 4 haftalıkmış yani adeti beklerken bile yapsaydım çıkıcakmış demekki

tamam canlarım benim çok sağolun bilgieriniz için burada gelişmeleri paylaşmaya çalışacağım.
şu ablanızıda alın arnıza kart anne adayını.
hadi hepinize hayırlı akşamlar

canım panik olmamın sebebi bu ay korunmuyoruz haimle kalma ihtimalim var yani folik asite şimdimi başlasam diye..

tamam canlarım benim çok sağolun bilgieriniz için burada gelişmeleri paylaşmaya çalışacağım.
şu ablanızıda alın arnıza kart anne adayını.
hadi hepinize hayırlı akşamlar

aanneeeem benniim almazmıyız sen bi bebiiş haberi werde kartlığına falan baakmayyıızz cannıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…