Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

aynen aynen bendee Valla canım nasıl tost çekti üşenmedim bu saatte markete gittim malzeme aldım valla senelerdir nefret ettiğim vişne suyunu içtim

aaayyy bendemi yeseem du kocişime söyliyim yapsıın güzeel yapar kkendisi hehehehe vişne suyu bende sewmem :):)

valla yaptır canım inan çok iyi geldii.ya bende sevmiyodum ama bugün dii izlerken vişne suyundan bi bahsetti

yapııyoo kii:):):):) kocişim beniim yaa
vişne suyu benim boğazımda garip bi acı bırakıyo sewmiyorum ondan anca annem falan yapıcak öyle...

yapııyoo kii:):):):) kocişim beniim yaa
vişne suyu benim boğazımda garip bi acı bırakıyo sewmiyorum ondan anca annem falan yapıcak öyle...

hayatım bende aynen sevmem ama nasıl içtim varyaaa at yalaktan içerye su aynen öyle Bu arada dizideki dedikoducu komşu kadını parçalıyasım var

hayatım bende aynen sevmem ama nasıl içtim varyaaa at yalaktan içerye su aynen öyle Bu arada dizideki dedikoducu komşu kadını parçalıyasım var

sorma ya hiç sewmem dedikoduyu dedikodu yapanıı benim burda idaalim 4 çocuklu kadın hahahahahahah

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim sat 11 eylüldü 11 ekimde yaptırdıgım kan testiyle ögrendim hamileliğimi ve kanda b hcg 96.08 çıktı adet gecikmemin 7. günü(17 ekim) ikinci kan testini yaptırdım ve sonuç 712.63 ..sizce nasıl degerlerim normal mi benim 5 yaşında bir oğlum var 2. anne olucam inş.ALLAHın izniyle sizleri uzaktan hep takip ediyodum ancak aranıza bugün katılabildim çok güzelbi hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum hepimize :!:

Valla canım ben direk ultrasona girdiğim için hiç bcg ye bakmıyo doktor.Ohh ikinci geliyoo Hoş geldin canımm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

bende pek anlamıyorum bi kan testi yaptırdım 4 hafta dediler 10 gün flan sonrada ultrasona girdim...2.si hayırlı olsuuun allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...

insallah gecicek canim ama benim doktorum mide bulantisi kusma yememe gibi durumlarda anneler kaygilanir bebegim vitamin alamicak diye ama öyle deyildir ozamana kadar alicaklarini alir onlar diyor endiselenmeyin diyor sende korkma insallah gectiginde bol bol yersin

Valla canım ben direk ultrasona girdiğim için hiç bcg ye bakmıyo doktor.Ohh ikinci geliyoo Hoş geldin canımm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

canim google hcg tablosu yaz orda kac günlük haftalik bebek ona göre ideal degerler cikiyor ama normal cikmasi iyi bildigim kadariyla

yok canım dewam etmedik etmiyoruzsakıncalıymışana yapanllar warmış galiba bilmiyorum zaten midem falan çok bulanıyo ne bilim halsizlik falan nası yapıyolar bilmiyoruum

Valla benim doktor bi sakıncası yok dedi ama korkudan Zaten eşim yanaşmıyo neler yaptım ama dedim sonra adamada yazık üstüne gitmiyim artık sabredicek daha doğrusu edicez

bizde de bi icraat yok kızlar ilk kontrolüme haftaya gidicem, doktorla konuşup ona göre eşimle olan ilişkimi gözden geçircem

Valla benim doktor bi sakıncası yok dedi ama korkudan Zaten eşim yanaşmıyo neler yaptım ama dedim sonra adamada yazık üstüne gitmiyim artık sabredicek daha doğrusu edicez

bizimkine ben yüz werseemm uça uçaama korkuyorum ben bilmiyorum bakıcaz duruma bağlıcanıma tak derse yaparıımmm

bizde de bi icraat yok kızlar ilk kontrolüme haftaya gidicem, doktorla konuşup ona göre eşimle olan ilişkimi gözden geçircem

valla canım yapma derim.benim ,lk gebeliğimde birlikte olmuştuk çok zarar görmüştü.Kanaman lekelenmen yoksa bile ilişkiden sonra olabiliyo ://Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…