aynen aynen bendeeValla canım nasıl tost çekti üşenmedim bu saatte markete gittim malzeme aldım valla senelerdir nefret ettiğim vişne suyunu içtim
aaayyy bendemi yeseem du kocişime söyliyim yapsıın güzeel yapar kkendisi hehehehe vişne suyu bende sewmem :):)
valla yaptır canım inan çok iyi geldii.ya bende sevmiyodum ama bugün dii izlerken vişne suyundan bi bahsetti
yapııyoo kii:):):):) kocişim beniim yaa
vişne suyu benim boğazımda garip bi acı bırakıyo sewmiyorum ondan anca annem falan yapıcak öyle...
hayatım bende aynen sevmem ama nasıl içtim varyaaa at yalaktan içerye su aynen öyleBu arada dizideki dedikoducu komşu kadını parçalıyasım var
sorma ya hiç sewmem dedikoduyu dedikodu yapanıı benim burda idaalim 4 çocuklu kadın hahahahahahah
merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim sat 11 eylüldü 11 ekimde yaptırdıgım kan testiyle ögrendim hamileliğimi ve kanda b hcg 96.08 çıktı adet gecikmemin 7. günü(17 ekim) ikinci kan testini yaptırdım ve sonuç 712.63 ..sizce nasıl degerlerim normal mi benim 5 yaşında bir oğlum var 2. anne olucam inş.ALLAHın izniyle sizleri uzaktan hep takip ediyodum ancak aranıza bugün katılabildim çok güzelbi hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum hepimize :!:
ay garibim onun halide zaten kıyamamm :2: iki istiyodunuz alın size ikiz
merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim sat 11 eylüldü 11 ekimde yaptırdıgım kan testiyle ögrendim hamileliğimi ve kanda b hcg 96.08 çıktı adet gecikmemin 7. günü(17 ekim) ikinci kan testini yaptırdım ve sonuç 712.63 ..sizce nasıl degerlerim normal mi benim 5 yaşında bir oğlum var 2. anne olucam inş.ALLAHın izniyle sizleri uzaktan hep takip ediyodum ancak aranıza bugün katılabildim çok güzelbi hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum hepimize :!:
ikiz olsun ama onunkiler gibi olmasın canawar be onlar: ama kırmızı gözlüklerini çok sewiyoruum
ikiz olsun ama onunkiler gibi olmasın canawar be onlar: ama kırmızı gözlüklerini çok sewiyoruum
Aynen cnm bende bebegime alistim basta unutuyordum hamile oldugumu el aliskanligi agir filan demeden kaldirmaya kalkiyordumm herseyi.
Simdii onceligim bebegimm... Ne yaparsam yapayim ilk onu dusunuyorum. Kiyamam ben ona
Afiyet olsun cnm bol bol ye balik cok iyi... Bak ben cok sevmeme ragmen yiyemiyorum!! Of su mide bulantim bi gecse keske hayirlisiyla
Valla canım ben direk ultrasona girdiğim için hiç bcg ye bakmıyo doktor.Ohh ikinci geliyooHoş geldin canımm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canım sana bişey sorucam ilişkiye devam ettinizmi siz :26::26:
yok canım dewam etmedik etmiyoruzsakıncalıymış ana yapanllar warmış galiba bilmiyorum zaten midem falan çok bulanıyo ne bilim halsizlik falan nası yapıyolar bilmiyoruum
Valla benim doktor bi sakıncası yok dedi ama korkudanZaten eşim yanaşmıyo neler yaptım ama dedim sonra adamada yazık üstüne gitmiyim artık sabredicek daha doğrusu edicez
bizde de bi icraat yok kızlar ilk kontrolüme haftaya gidicem, doktorla konuşup ona göre eşimle olan ilişkimi gözden geçircem
bizimkine ben yüz werseemm uça uçaama korkuyorum ben bilmiyorum bakıcaz duruma bağlı canıma tak derse yaparıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?