Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Kızlar ben kaçıyorum bugün erken.Yarın sabah sağlık ocağına gidicem genel kontorller için bi dünya kan alıcaklar falan off Hepinizi Öptüm kocamaannn Yarın görüşürüz

ayy allah korusun canım ilk 3aydan sonra normalmiş 2ay daha bekleriz napalım

Kızlar ben kaçıyorum bugün erken.Yarın sabah sağlık ocağına gidicem genel kontorller için bi dünya kan alıcaklar falan off Hepinizi Öptüm kocamaannn Yarın görüşürüz

tamam canıım hadi ii geceler sana yarın için kolay gelsiiin

Merhaba hanımlar,
Bende Haziran anası olucam kısmetse inş.
Bi kızım var şu an çok sık giremıyom nete..
Bi merhaba demek istedim...

Hadi bakalim gorursunuz ins, ilk kez mi gideceksin doktora?

yok canım,4+4 te gitmiştim,değerim 399 du,görünmüyodu kese,inşallah her şey yolundadır ve bugün görürüz.
sen görmüştün sanırım keseyi,yanlış mu hatırlıyorum.
çok kalabalık bu topic,herkezi tanımam zaman alcak sanırım.

hUUUU HUUU SELAM KIZLAR :)) BENDE BU KONUYU GÖRÜNCE HEMEN ABONE OLAYIM DEDİM. ALLAH NASİP EDERSE BENDE HAZİRANIN BAŞINDA DOĞUM YAPACAĞIM. ŞUAN 8+1 İM.

BURSA DA YAŞIYORUM. SAT : 8 AĞUSTOS

Evet canim ben gordum, bir haftaya kadarda kalbinin atisini duyacam ins.
Simdilik hareket yok daha yavrucagzimda

hUUUU HUUU SELAM KIZLAR :)) BENDE BU KONUYU GÖRÜNCE HEMEN ABONE OLAYIM DEDİM. ALLAH NASİP EDERSE BENDE HAZİRANIN BAŞINDA DOĞUM YAPACAĞIM. ŞUAN 8+1 İM.

Tbrikler canim, masallah haziran anneleri cogaldi.
Allah bereket versin

Son düzenleme:
Kizlaarr canim hic salcali yemekler istemiyor cok agir geliyor. sadece pilav ve salata yetiyor.
Sizdede oluyormu boyle, sadece hafif yemekler istiyor canim.
Sanirim birazda migde bulantimla alakali bisey bu

hayırlı olsun,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Evet canim ben gordum, bir haftaya kadarda kalbinin atisini duyacam ins.
Simdilik hareket yok daha yavrucagzimda

sen ne zaman gördün canım keseyi,değerin kaçtı,senle ben arasında sadece iki gün var da,merak ettim o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…