hayırlı olsun,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
sen ne zaman gördün canım keseyi,değerin kaçtı,senle ben arasında sadece iki gün var da,merak ettim o yüzden.
hUUUU HUUU SELAM KIZLAR :)) BENDE BU KONUYU GÖRÜNCE HEMEN ABONE OLAYIM DEDİM. ALLAH NASİP EDERSE BENDE HAZİRANIN BAŞINDA DOĞUM YAPACAĞIM. ŞUAN 8+1 İM.
BURSA DA YAŞIYORUM. SAT : 8 AĞUSTOS
günaydın kızlar nasılsınız...
cuma günü gittiğim kontrolde bebişimin kalp atışlarının normal olduğunu söyledi doktor ve herşey yolunda dedi...inşallah doğum 7 hazirandaymış öyle dedi benim bebeğim şuan 7+4 müş ben çizelgeyi yanlış yapmışım...
ayrıca bendenb kan testleri istedi yaptım glikoz,hıv,toksoplazma,biyokimya bilmem ne kan değerleri felan bir sürü test yaptırdım bugün sonuçları alacam inşallah bir sorun çıkmaz...
mide bulantılarımda çıkarmalara kadar gidiyor hızla..doktor ardaşımızın birinin dediğini doğruladı limon yemeyecekmişim asit yapıyormuş...metamid den başka verebilceğim ilaç yok dedi malesef bu bebeğe zarar vermiyor başka bir hap veremem dedim oda pek tutmuyor midemi oyüzdeen başka bi hap istedim ama yazmadı.
cuma günü gittiğim kontrolde bebişimin kalp atışlarının normal olduğunu söyledi doktor ve herşey yolunda dedi...inşallah doğum 7 hazirandaymış öyle dedi benim bebeğim şuan 7+4 müş ben çizelgeyi yanlış yapmışım...
ayrıca bendenb kan testleri istedi yaptım glikoz,hıv,toksoplazma,biyokimya bilmem ne kan değerleri felan bir sürü test yaptırdım bugün sonuçları alacam inşallah bir sorun çıkmaz...
mide bulantılarımda çıkarmalara kadar gidiyor hızla..doktor ardaşımızın birinin dediğini doğruladı limon yemeyecekmişim asit yapıyormuş...metamid den başka verebilceğim ilaç yok dedi malesef bu bebeğe zarar vermiyor başka bir hap veremem dedim oda pek tutmuyor midemi oyüzdeen başka bi hap istedim ama yazmadı.
bende gıcık oluyorumbende kız istiyorum herkes erkek diyo sinir oluyorum nie erkek erkek die tuttururlar bilmem anlamam annem bile öyle gıcık oluyorum
bende baslamadım özellikle kaçıyorumbebişleriniz için bişeyler almaya başladınız mı kızlar :)
yaa ne guzell hep alttan bakıyorlarben altıncı haftada gördüm cnm Karından baktı hep
merhaba kizlar benimde suan 5 haftalik bende haziran ayinda kismetse ilk bebegimi alicam kucagima benimde karin bölgemde kasilmalar agrilar olusuyor mide bulantisi hic yok adetlencekmis gibii agrilar var 27 doktora gidicem ultrasona korkuyom yardimmmmmmmmmmmm:2:
evet haziran başı mayıs sonu :):) benim biraz ileri çıktı tarih normalde doktora 6 haftalık die gittim 7 hafta 5 gün dedi oda mayıs sonu haziran başına denk geliyo
haberler mahvettı gercekteenCanlar bana musade cok moralim bozuk haberdekiler beni mahvetti...
Dualarinizi eksik etmeyin lutfenn... Hayirli sohbetler sizlere.
Kendinize ve bebislerinize dikkat edin olur mu?
ben folic asiti dun bırakmıs bulunmaktayımfolic asit'i gebelik öncesi önerirler ama gebelikteki gibi içme zorunluluğun yoktur.yalnız 3 aydan fazla da içemiyorsun.yani diyelim 4 aydır hamile kalamadıysan 4 ayda içme 3 ay iç bırak.şuan kullanmaya başlayabilirsin.yalnız benim doktorum bana folic asit değil folbiol 5 mg kullanmamı tavsiye etti çünkü diğeri vücutta çok fazla mineral ve vitamin barındırıyor o da gereksiz.vitaminin nasıl ki azı zararsa fazlası da zarar.
canım dusuk tehlıkesı falan olmadıgı surece sakıncalıymış demeyelimyok canım dewam etmedik etmiyoruzsakıncalıymış ana yapanllar warmış galiba bilmiyorum zaten midem falan çok bulanıyo ne bilim halsizlik falan nası yapıyolar bilmiyoruum
aynen banada eşim yanaşmıyor napayımValla benim doktor bi sakıncası yok dedi ama korkudanZaten eşim yanaşmıyo neler yaptım ama dedim sonra adamada yazık üstüne gitmiyim artık sabredicek daha doğrusu edicez
inşallah görursun canımyok canım,4+4 te gitmiştim,değerim 399 du,görünmüyodu kese,inşallah her şey yolundadır ve bugün görürüz.
sen görmüştün sanırım keseyi,yanlış mu hatırlıyorum.
çok kalabalık bu topic,herkezi tanımam zaman alcak sanırım.
bende gıcık oluyorum
tamam Allah ne nasip ettiyse o ama
alnımdamı yazıyor canım erkek diyee
bende diyorum hadi bebişim bi süpriz yapda görsunler
su cadalozlar
canım dusuk tehlıkesı falan olmadıgı surece sakıncalıymış demeyelim
cunkı ınsanlar etkılenebılır
normalde doktorlar kesınlıkle boyle bısey demıyorlar cunkı
ilk 3 ay dıkkat edın diyorlar
birde haftada 1 falan olsun dıyorlar
bende devam etmıyorum su anda
ama eşimden kaynaklıkorkuyor yaklasmıyor
3 ay bari olsun deyıp duruyor
bende vajınısmus olayını yenıden yasamaktan korkuyorum
o yuzden arada bır barı olsa dıyorum yanı
:):):) doktora sormadımda öyle bişey eşim bu aralar mırıldanmaya başladı ya bişey olursa diiyince 3 ay 3 ay diip duruyo bilmiyorum korkuyorum ben ne biliyiim
:):):) doktora sormadımda öyle bişey eşim bu aralar mırıldanmaya başladı ya bişey olursa diiyince 3 ay 3 ay diip duruyo bilmiyorum korkuyorum ben ne biliyiim
bende var ama o yaklaşsaa denciem yani :)Hahaha bizdede bende korku yok, doktor bi sorun olmaz diyor haftada bir normalmis.
Benimki cok korkuyor bana dokunmuyor, opmuyor bile.
Bizdede ben mirildanmaya baslicam bu gidisle
cnaım bu iyi bişey aslındaa
kadın neysede erkegın bu konuda pskljısı bozuldumu zor valla
nasıl düzeltcegız bılmem
baynalar zaten 3. aydn sonra istek baya fazla olurmus
hadı bız aşarızdaa
erkekler naısl aşıcak
şanslısın bence
bende korkuyorum ama korkmayanlar yapsın bence
bende var ama o yaklaşsaa denciem yani :)
aynen doktorlar sadece sert ılıskılerden vee haftada bırden fazladan kacının oda 3 ay dıyorlar
devamında ıstedıgın gıbıymıs zaten
Gunaydin canim, herseyin yolunda olduguna sevindim.
Umarim seninde bulantilarin bi an once gecer.
Bebegin kalbini duymak nasil bisey acaba, ben daha duymadim cok heycanliyim.
Kesin aglarim ben duydugum zaman
bana mide bulantısı için dramamine verdi iyide geliyo ama elimden geldiğince içmemeye çalıışıyorum :):) iş yerinde hamile olduğum bilinmediği için işte midem tutarsa anca o zaman
leblebi kraker falan tutuyo biraz mideyi soda da tutuyo diolar ama beni biraz rahatsız ediyo nie bilmem
bende gıcık oluyorum
tamam Allah ne nasip ettiyse o ama
alnımdamı yazıyor canım erkek diyee
bende diyorum hadi bebişim bi süpriz yapda görsunler
su cadalozlar
bende baslamadım özellikle kaçıyorum
daha cok erken
insan ne kadar kötu dusunmeyeyım desede
Allah korusun sonra zor olur dıyeee
yoksa neler almazdım neleeeer
yaa ne guzell hep alttan bakıyorlar
bide vajınısmus durumum vardı artık bıktım
etti 3
istemiyorum bi daha ya
canım cok normal basta öyle oluyor ve gecıyor
sonradaa egerki baslarsa mıde bulantıları
korkma hıc
aynen benımde 8 hazıran dedı ama
Allah ızın verırde dogum yapacak olursam normal dogum yapamayacagımdAN
mayıs sonuda olabılır
haberler mahvettı gercekteen
Allah korusun
ben folic asiti dun bırakmıs bulunmaktayım
mıde bulantılarımı o daha kötu yapıyordu
doktor elevit verdı onu kullanıyorum
sizler hangı ılacları kullanıyorsunuz ?
canım dusuk tehlıkesı falan olmadıgı surece sakıncalıymış demeyelim
cunkı ınsanlar etkılenebılır
normalde doktorlar kesınlıkle boyle bısey demıyorlar cunkı
ilk 3 ay dıkkat edın diyorlar
birde haftada 1 falan olsun dıyorlar
bende devam etmıyorum su anda
ama eşimden kaynaklıkorkuyor yaklasmıyor
3 ay bari olsun deyıp duruyor
bende vajınısmus olayını yenıden yasamaktan korkuyorum
o yuzden arada bır barı olsa dıyorum yanı
aynen banada eşim yanaşmıyor napayım
inşallah görursun canım
hadı haberlerını beklıyoruz
canım banada doktor 8 haziran demıstı
aynı gıbıyız senle
bende kendımı 7+2 diye biliyorum ama bakalım
kalp atışlarını dinledinizmi yoksa gördunuzmü ?
bana yorum yapmadı görduk ama dınletmedı yadaa normal yada anormal demedı
o tahlıllerı bende yaptırdım
inşallah bişey cıkmaz canım
vee limon olayını ben söylemiştimm doktor demişti
abartmayalım limon olayını artık
bende dramamine verdı gunde 1 tane ıcıyorum 3 gundur
içmemeye calısıyorum ama bazen dayanamıcam gibi geliyor
bosver yazmaması daha ıyı ıdare etcez artık napalım
bu arada alttanmı baktı ?
insan heyecanlanıyor evet bence eşinle git çok duygusal biran...
bulantılarım gitgide artıyor geçeceğine...:26:
Hamile kaldiktan sonra test yapmadan once, yani bilmedende iliskiye girdik.
Bisey olacak olsa ozamanda olurdu zaten.
Amaann olsun bakalim, biraz sabretsinler ozlesinler..
Ama cokta basi bos birakmamak gerekir erkek milletini
Benimde bulanti yeni basladi, dun baya kotu oldu.
Hersey ama HERSEY kokuyor.
Boyle bisey varmi yaaa.
Allahtan bazi kadinlar gibi esim kokmuyor
sabah işe çıkara çıkara geldim berbat bir sabahtı ve yolda herkes bana bakıyodu yapacağım bişe yok bakmasınlar napimmm ...
evet yemek yapılan yerlerden uzak dur özellikle o kokular arttırıyor ....:26:
yok cnm üstten baktı zaten 6.haftada ben duymuştum kalp atışlarını keseyide görmüştüm..
limona çok alışmıştım sorma artık yemiyorum....ilacıda günde 1 tane oda çok kötü olduğumda ..
buarda okadar konuştuk seni tanımıyorum neredensin kaç yıllık evlisin cnm ?
yok cnm üstten baktı zaten 6.haftada ben duymuştum kalp atışlarını keseyide görmüştüm..
limona çok alışmıştım sorma artık yemiyorum....ilacıda günde 1 tane oda çok kötü olduğumda ..
buarda okadar konuştuk seni tanımıyorum neredensin kaç yıllık evlisin cnm ?
Hahaha bizdede bende korku yok, doktor bi sorun olmaz diyor haftada bir normalmis.
Benimki cok korkuyor bana dokunmuyor, opmuyor bile.
Bizdede ben mirildanmaya baslicam bu gidisle
cnaım bu iyi bişey aslındaa
kadın neysede erkegın bu konuda pskljısı bozuldumu zor valla
nasıl düzeltcegız bılmem
baynalar zaten 3. aydn sonra istek baya fazla olurmus
hadı bız aşarızdaa
erkekler naısl aşıcak
şanslısın bence
bende korkuyorum ama korkmayanlar yapsın bence
bende var ama o yaklaşsaa denciem yani :)
aynen doktorlar sadece sert ılıskılerden vee haftada bırden fazladan kacının oda 3 ay dıyorlar
devamında ıstedıgın gıbıymıs zaten
sabah işe çıkara çıkara geldim berbat bir sabahtı ve yolda herkes bana bakıyodu yapacağım bişe yok bakmasınlar napimmm ...
evet yemek yapılan yerlerden uzak dur özellikle o kokular arttırıyor ....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?