ya ne güzell
ben bıktım alttan bakmasından
bi daha istemiyorum mumkunse
3. ayına kladar alttan bakıcam dedı bıde pöfffff
birde dinletmedide kalp sesini
gene canın cok ısterse az az kullan canım lımonu bıraz pskljık olarak rahatlatıyor sanırım
ama fazlasıda zarar
evet bende sen nerdesnsin falan bilmyiorum
ben mersindenim
2 yıllık evlıyım
ama 1 sene 3 ayı vajınısmuslu olarak gectı
daha sonrasındada hıc korunmadım
vee 9 ay gectıkten sonrada hamıle kaldım sanırım :)
ya ne güzell
ben bıktım alttan bakmasından
bi daha istemiyorum mumkunse
3. ayına kladar alttan bakıcam dedı bıde pöfffff
birde dinletmedide kalp sesini
gene canın cok ısterse az az kullan canım lımonu bıraz pskljık olarak rahatlatıyor sanırım
ama fazlasıda zarar
evet bende sen nerdesnsin falan bilmyiorum
ben mersindenim
2 yıllık evlıyım
ama 1 sene 3 ayı vajınısmuslu olarak gectı
daha sonrasındada hıc korunmadım
vee 9 ay gectıktende sonrada hamıle kaldım sanırım :)
Günaydın kızlarrrrgittim sağlık ocağına kan verdim geldimm
3 ay boyunca alttan bakilirmi yaaa? Doktor degistirmeyi hic dusundunmu canim??
günaydın kızlarrrrGittim sağlık ocağına kan verdim geldimm
neee 3 aymıı benim ilkinde bile bakmak istemedi doktor rahatsız etmeyelim bebişide senide dedi bilmiyorum ilk defa duydum böyle bişeyi doktorunu değiştir bence....
off kizlar cok kötü bir gece gecirdim ben ya asiri derecede yumurtaliklarda kasiklarda sancilanma agrilarim oldu :-( soguk soguk terledim belime vurdu agrilar acaba aldigim progesteron jelindenmi sizce?????:
Günaydın kızlarrrrgittim sağlık ocağına kan verdim geldimm
sonucları bıldır bıze
ben korkudan ilişkiye girmiyrum
kadın gordugu yerde alttan bakıyor
yok istemiyorum diyorum baska turlu olmaz
en iyi bu sekılde anlasılır diyor
hayret bişey ya
günnaayydıınn
ohh oohh erkenden halletmişsin işinii
Bilmiyorum canim, ben ilac felan kullanmiyorum ama benimde gecem cok kotu gecti. Hic uyuyamadim ates basti, ustumu aciyorum usuyorum.
Saga don sola don yok hicbirsey fayda etmedi.
Simdiden boyleyiz son aylar neyapacaz bilmiyorum, ozaman dahada zor olacak koca gobegimizle
aynen hayatım erken den gittim geldim hemen biraz zor kalktım yataktan ama :2: artık yatmayı düşünüyorum birazYarın sabah almaya gidicem umarım bi sorun çıkmaz
Kizlar burda surekli bebege bakmaliri cok ilginc geldi bana yaa.
Hollandada yasiyordum ben, orda ilk kez 3,5/4 aylikken ultrasondan bakip kalp atisini dinliyorlar.
Oyle alttan bakma felan ne duydum ne gordum simdiye kadar.
Doktora bi gittim patolonunu cikar otur dedi banasok sok sok
HAhaha nekadar saglikli alttan bakmak bilmiyorum ama iyi bence herseferinde cocugumu gorebilmem, erkenden kalbini duyabilmem.
BENDE ONU DÜSÜNÜYORUM YA SIMDIDEN BÖYLEYSE GERISI COKKK ZOR OLUCAK AMAN BEBISLERIMIZ IYI OLSUNDA ONADA KATLANIRIZ NAPALIM GERCI ONUN DAHA KESESINI BILE GÖRMEDIM VARLIGINA HENÜZ INANAMIYORUM BENIMKIDE ALTTAN KONTROL EDICEKMIS 4 ayina kadar daha güvenli oluyormus napalim katlanicaz
Ya ben alttan bakmaya hamilelikte çok karşıyım açıkçasıZarar verir diye ilişkiye sokmazlar allttan ultrasonla bakarlar Çok cins doktorlar var ya
valla bazı kadınlar ben 3 cocuk dogurdumKizlar burda surekli bebege bakmaliri cok ilginc geldi bana yaa.
Hollandada yasiyordum ben, orda ilk kez 3,5/4 aylikken ultrasondan bakip kalp atisini dinliyorlar.
Oyle alttan bakma felan ne duydum ne gordum simdiye kadar.
Doktora bi gittim patolonunu cikar otur dedi banasok sok sok
HAhaha nekadar saglikli alttan bakmak bilmiyorum ama iyi bence herseferinde cocugumu gorebilmem, erkenden kalbini duyabilmem.
Ya ben alttan bakmaya hamilelikte çok karşıyım açıkçasıZarar verir diye ilişkiye sokmazlar allttan ultrasonla bakarlar Çok cins doktorlar var ya
Alttan bakmayi ben aslinda nerdeyse hissetmedim bile cunku kadin ondan once smear testi yapti bende.
Aman allahim o nasil biseydi oyle kizlik zarim teskraradan yirtildi sanki
Yani onun yaninda alttan bakma hic gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?