valla bazı kadınlar ben 3 cocuk dogurdum
daha alttan baktırmadım diyor
bazılarıda normal buluyor
ama herseyı daha erken goruyorsun buda bı gercek
ılıskıye sokmayan doktor normal degılkı bence
rısk olmadııg surece hıc boyle sey duymadım
8. ayına kadar sorun yok diyorlar
ben alttan bakmaya bı yerden sonra karsıyım ama
doktorları suclayamayız
biraz prensip meselesi
alttan bakıldııgnda herseyın daha net gorundugu gercek su anda cok kucuk
haa ben artık baktırmak sıtemıyorum cnkı oldu 3 artık yeter yani
ama ilk basta bı kerede olsa bakılmalıı bencede
ve dıkkat ettım gercekten en azından burdaa
alttan bakan doktorlar daha iyi olarak biliniyor
valla bu iş muamma kişinin kendine kalmıs
bide sunu duusnun karından bakıldıgı zaman gorunmez dye doktorlar mutlaka kıst varmı dıyede alttan bakıyor
aslında onlarda emın olmak ıcın haklılar
evet ondan sonra hissetmiyorsun banada yapıldı o ılk basta
o fena bişey
bu ne yaa dedım
haa bide su var arkadaslar
internetten video izledim bayaaa iyi bilinen bi doktorun videoları var
ve söyle diyor adam
ilişkiylee bebk dusmezz
eger olurda duserse
o bebek zaten dusecektır bu sadece sebebıdır
o gun olmasa baska gun
yanii hepsi Allah ın takdiri aslındaa
biz kendimizi yırtsaktaa onun dediği olacak
haa bide su var arkadaslar
internetten video izledim bayaaa iyi bilinen bi doktorun videoları var
ve söyle diyor adam
ilişkiylee bebk dusmezz
eger olurda duserse
o bebek zaten dusecektır bu sadece sebebıdır
o gun olmasa baska gun
yanii hepsi Allah ın takdiri aslındaa
biz kendimizi yırtsaktaa onun dediği olacak
Kist varmı diye tabiki alltan bakıyolr çünkü mecbur kalıyolar.Ama mecbur kalınmadıkça her seferinde bebeğe alltan bakmaya karşıyım benim doktorum neden bakmıyo peki.Her seferinde üstten baktı ve bebeğe kadar da gayet net gördü.Açıkçası kolaylarına gelio bazılarının hemen alttan bakmak uğraşmak istemiyolar
Evet aynenn oyle, korkmamamin nedenlerinen biride bu zaten
hUUUU HUUU SELAM KIZLAR :)) BENDE BU KONUYU GÖRÜNCE HEMEN ABONE OLAYIM DEDİM. ALLAH NASİP EDERSE BENDE HAZİRANIN BAŞINDA DOĞUM YAPACAĞIM. ŞUAN 8+1 İM.
BURSA DA YAŞIYORUM. SAT : 8 AĞUSTOS
Günaydın kızlarrrrgittim sağlık ocağına kan verdim geldimm
cnm bişey sorucağım sağlık ocaklarında ultrasonla bakıyorlar mı bi arkadaşımdan duymuştumda????
Yok hayatım hiç zannetmiyorum en azından bizim burda yok .sağlık ocağı genel tahlil ve aşıarı yapıyo anne ve bebek için
valla katılmıyorum bu konudaa
sizce alttan bakmı ustten bakmakmı kolaylarınaa gelır
kı vajınısmus bı ınsana bıle alttan muayne etmek ıcın ugrasıyorlarsa bence tam tersıne
haa dedıgım gıbı bende artık istemiyorum
ama sizin doktorunuz niee bakmıyorum benim doktorum niye bakıyor
acaba hangisi daha iyidir orasını Allah bilir
aynen öylee gerisi hikayee
kendimizi rahat bırakmamız en güzelii
iyi düşünelim iyi olsun
anladım cnm saollll:))))
Katılmayabilirsiniz herkesin kendi düşüncesi ve kararı sonuçta.Ama illa bu doğru böyle kesin diye iddia etmeniz yalnış geldi bana.Madem siz destekliyosunuz devam edin ozaman alttan baktırmaya.Ben karşıyım ama baktıranda baktırır.Burdada şu doktor iyi bu doktor kötü demedim.Tabiki doktor tartışması yapılamaz burrda.Sadece benim doktorumun alttan bakmadığını söyledim.Dediğim gibi herkesin kendi kararı ve tercihi.
arkadaşlar ben bebişş çok küçükken gitiim 4 haftalıktı daha alttan baktı üstten görmem mümkün değil dedi..geçen cuma gittim 5+1 di yine alttan baktı daha iyi görebilmek için,bakmadan öncede doktorum bu işlemin anneye ve bebeğine herhangi bir zararı yoktur dedi...bir zararınıda görmedimmm..keseyi gördük ama bebişimi göremedim daha 6. haftada görebilirmiyim üstten ultrasonla..
hUUUU HUUU SELAM KIZLAR :)) BENDE BU KONUYU GÖRÜNCE HEMEN ABONE OLAYIM DEDİM. ALLAH NASİP EDERSE BENDE HAZİRANIN BAŞINDA DOĞUM YAPACAĞIM. ŞUAN 8+1 İM.
BURSA DA YAŞIYORUM. SAT : 8 AĞUSTOS
ben zaten bu daha iyi demedim
siz illakiii ben karısıyım dedıgınız ıcın
bende oyle bı yorum yapmak zorunda kaldım
doktorlar sızden daha iyi bilir herhalde
burda sadece ben yokum
alttan muayne edince kötü olcagını dusunenler olabılır
oyuzden on yargılı olmyaa karısıyım okadar
ayrıca ıster alttan baktırırm ıster ustten
herkesın kendı kararı
ben sırf böyle cumleler yuuznden vajınısmus oldum
isterimkii kimsee bazı cumlelerden etkilenip yanlıs duusuncelere kapılmasın
sonucları kötu oluyor..
neyse daha fazla uzatmak ıstemıyorum sizinle bu konuda bu sekılde konusmak hıc mantıklı degıl son cevabımdır bu konuda.
arkadaşlar ben bebişş çok küçükken gitiim 4 haftalıktı daha alttan baktı üstten görmem mümkün değil dedi..geçen cuma gittim 5+1 di yine alttan baktı daha iyi görebilmek için,bakmadan öncede doktorum bu işlemin anneye ve bebeğine herhangi bir zararı yoktur dedi...bir zararınıda görmedimmm..keseyi gördük ama bebişimi göremedim daha 6. haftada görebilirmiyim üstten ultrasonla..
görenler oldu canım burda yazdılar
inşallah sende görürsün
bende alttan muayne oldum ve zararını görmedim
yasasiiiiiiiiiiiin arkadaslar calisamaz raporu aldimmm artik is yok am ayligim gelicek evimin kadini bebisimin annesi oluyorum artik galiba
doktorum keseyi gördü 5+1 günlükkken gitmiştim..bayramdan sonra gel dedi 11 kasımda gideceğim kalp atışlarını duymak için..ya çok uzun bi zaman var ben bebişimi görmek istiyorum kesenin içinde 6. haftama girdiyimde bi polikiliniye gidip ultrasonla baktırmak istiyorummmm çokkk aceleciyimmm galibaaa...
yasasiiiiiiiiiiiin arkadaslar calisamaz raporu aldimmm artik is yok am ayligim gelicek evimin kadini bebisimin annesi oluyorum artik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?