doktorum keseyi gördü 5+1 günlükkken gitmiştim..bayramdan sonra gel dedi 11 kasımda gideceğim kalp atışlarını duymak için..ya çok uzun bi zaman var ben bebişimi görmek istiyorum kesenin içinde 6. haftama girdiyimde bi polikiliniye gidip ultrasonla baktırmak istiyorummmm çokkk aceleciyimmm galibaaa...
gözün aydın canım
canim senle ayniyiz bakalim ben görebilicekmiyim ama burda önce kan degerine bakiyorlar ona göre keseyi görmek icin randevu veriyorlar bana doktorum anca 7-8 haftasinda bebisni görürüz dedi erken gördüklerimizde var ama genelde 7 haftasinda oluyor dedi
tsk ederim canimm ya isim riskli oldugundan hamilelikte adam raporu nasil yazdi ya ohhh kurtuldum simdilik calismaktannn
tsk ederim canim ise nasil baslicam diye kara kara düsünüyordum bende kolay deyil hastalarla calismak özelikle gebelikte riskli cokohh süper olmuşşş boll keyifli günlerr cnm:))))
Valla keyif zamanı artık uzat ayaklarını ve hamileliğin tadını çıkarr
Merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? ben az önce girdim eve. otobüs çok kötüydü. şu eski otobüsler artık hiç olmasa. düz yolda hoplaya zıplaya geldik. çok sarstı. mahvoldum=(((
sen ne zaman gidiceksin doktora???doktorum o yüzden verdi herhalde ileri bir tarihe ozaman bebişim 8 haftalık olucak inşallahhh seninkide..keseyi gördün mü??
Bosveeerrr baksinlar. Cok kotu olursan bir kac gun izin al isten, yat dinlen evde.
Bosveeerrr baksinlar. Cok kotu olursan bir kac gun izin al isten, yat dinlen evde.
ben 27 gidicem ozamana bebis daha 5+3 oluyor keseyi görbek icin belki görebiliriz ama cok düsük ihtimal dedi o randevudan sonrakinde bebisni kalbini duyariz suan cok kücük dedi
benimde alttan baktı çok küçük olduğu için alttan çok net görünüyorrr..canım inşallahhh hayırlısıyla görürsün keseyi:)))
ya ne güzell
ben bıktım alttan bakmasından
bi daha istemiyorum mumkunse
3. ayına kladar alttan bakıcam dedı bıde pöfffff
birde dinletmedide kalp sesini
gene canın cok ısterse az az kullan canım lımonu bıraz pskljık olarak rahatlatıyor sanırım
ama fazlasıda zarar
evet bende sen nerdesnsin falan bilmyiorum
ben mersindenim
2 yıllık evlıyım
ama 1 sene 3 ayı vajınısmuslu olarak gectı
daha sonrasındada hıc korunmadım
vee 9 ay gectıktende sonrada hamıle kaldım sanırım :)
kalp atisini felan duymadin dimi henüz insallah keseyide bebisimide görürümde hamilelik duygularina kapilirim artik
hımmm ondan alttan bakıyordur bence zararı yoktur senin için tedbirli davranıyor doktorun demkki...
ben iskenderunluyum ama Antalyada yaşıyorum burada tanıştım eşimle 1 yıllık evliyim ...
bebeği çok istedik ilki düşük oldu temmuzda 4 haftalıkkken tutunamadı ikizdi birde...
şimdi inşşalah bu bebğimi doğuracam sağlıkla inanıyorum buna
merhaba kıslarrr bende haziran annelerinden olucam inşallah
buarada alttan muayenede bir sıkıntı yaşanmıyor 2 hafta önce bende oldum
hoşgeldin canım inşallah
kaç haftalık hamılesın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?