Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

canımm hepimiz öyleyiz heyecandan :)
ben 6+4 te falan gördüm kalp atışını
sabredebilirsen bi kaç gun daha bekle

sen ne zaman gidiceksin doktora???doktorum o yüzden verdi herhalde ileri bir tarihe ozaman bebişim 8 haftalık olucak inşallahhh seninkide..keseyi gördün mü??

Merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? ben az önce girdim eve. otobüs çok kötüydü. şu eski otobüsler artık hiç olmasa. düz yolda hoplaya zıplaya geldik. çok sarstı. mahvoldum=(((

Merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? ben az önce girdim eve. otobüs çok kötüydü. şu eski otobüsler artık hiç olmasa. düz yolda hoplaya zıplaya geldik. çok sarstı. mahvoldum=(((

Merhaba canım Evet ya o eski otobüslerrr bare arkalara oturmasaydın..Bende sağlık ocağına gidip kan verdim işte genel kontroller için yarın sabah alıcam artık..Ayaklarının altına yastık koyup uzan

sen ne zaman gidiceksin doktora???doktorum o yüzden verdi herhalde ileri bir tarihe ozaman bebişim 8 haftalık olucak inşallahhh seninkide..keseyi gördün mü??

ben 27 gidicem ozamana bebis daha 5+3 oluyor keseyi görbek icin belki görebiliriz ama cok düsük ihtimal dedi o randevudan sonrakinde bebisni kalbini duyariz suan cok kücük dedi

Bosveeerrr baksinlar. Cok kotu olursan bir kac gun izin al isten, yat dinlen evde.

bu haftada işlerim yoğun çıkmayım şimdi izne...haftaya bakalım zaten cuma günü yarım günmüş kızlar resmi tatil çünkü cumartesi 29 ekim...ehh idare etcem artık bu hafta..:26:

Bosveeerrr baksinlar. Cok kotu olursan bir kac gun izin al isten, yat dinlen evde.

bu haftada işlerim yoğun çıkmayım şimdi izne...haftaya bakalım zaten cuma günü yarım günmüş kızlar resmi tatil çünkü cumartesi 29 ekim...ehh idare etcem artık bu hafta..:26:

ben 27 gidicem ozamana bebis daha 5+3 oluyor keseyi görbek icin belki görebiliriz ama cok düsük ihtimal dedi o randevudan sonrakinde bebisni kalbini duyariz suan cok kücük dedi

benimde alttan baktı çok küçük olduğu için alttan çok net görünüyorrr..canım inşallahhh hayırlısıyla görürsün keseyi:)))

benimde alttan baktı çok küçük olduğu için alttan çok net görünüyorrr..canım inşallahhh hayırlısıyla görürsün keseyi:)))

kalp atisini felan duymadin dimi henüz insallah keseyide bebisimide görürümde hamilelik duygularina kapilirim artik

hımmm ondan alttan bakıyordur bence zararı yoktur senin için tedbirli davranıyor doktorun demkki...
ben iskenderunluyum ama Antalyada yaşıyorum burada tanıştım eşimle 1 yıllık evliyim ...
bebeği çok istedik ilki düşük oldu temmuzda 4 haftalıkkken tutunamadı ikizdi birde...
şimdi inşşalah bu bebğimi doğuracam sağlıkla inanıyorum buna

kalp atisini felan duymadin dimi henüz insallah keseyide bebisimide görürümde hamilelik duygularina kapilirim artik

yok canım kalp atışını falan duymadım sadece kese görünüyor zaten bebişi göremedik daha...doktorum bayramdan sonra görüşelim dedi 8.haftaya giriceğim gittiğimde kalp atışlarını o zamn dinliyiceğizzz..

yok canım zaten zararı oldugunu dusunmuyorumdaa
bıkkınlık geldı :)
antalya cok güzeel
gecen sene oraya tatıle gelmıstık ama kemerde kaldık
ben cok sevıyorum oraları
gene gelmek istiyoruz insan hiç yabancılık cekmıyor
oy canım benım kısmet demekki böyle olması gerekmıss
şimdi insallah saglıklı sıhhatli dogurursun doğururuzz hepimiz :))

merhaba kıslarrr bende haziran annelerinden olucam inşallah
buarada alttan muayenede bir sıkıntı yaşanmıyor 2 hafta önce bende oldum

benim doktorumun alttan bakmak istemesi dış gebelik falan olursa önlem almak biran önce geçen hafta gittiğimde baktı alttan ve keseyi görünce herşey yolunda dedii..dış gebelik operasyon gerektirdiği için hemen görmek istedi keseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…