Kist varmı diye tabiki alltan bakıyolr çünkü mecbur kalıyolar.Ama mecbur kalınmadıkça her seferinde bebeğe alltan bakmaya karşıyım benim doktorum neden bakmıyo peki.Her seferinde üstten baktı ve bebeğe kadar da gayet net gördü.Açıkçası kolaylarına gelio bazılarının hemen alttan bakmak uğraşmak istemiyolar
doş gebelik cok gorulen bısey sanırımbenim doktorumun alttan bakmak istemesi dış gebelik falan olursa önlem almak biran önce geçen hafta gittiğimde baktı alttan ve keseyi görünce herşey yolunda dedii..dış gebelik operasyon gerektirdiği için hemen görmek istedi keseyi..
Hoşbulduk canım 6+6 haftalık bugün itibariyle
Hoşbulduk canım 6+6 haftalık bugün itibariyle
canımm hepimiz öyleyiz heyecandan :)
ben 6+4 te falan gördüm kalp atışını
sabredebilirsen bi kaç gun daha bekle
Merhaba canımEvet ya o eski otobüslerrr bare arkalara oturmasaydın..Bende sağlık ocağına gidip kan verdim işte genel kontroller için yarın sabah alıcam artık..Ayaklarının altına yastık koyup uzan
bende 2 hafta üst üste gittim ama üstten baktı alttan bakmıyorum dedi ben istemiyorum dedim öncelikle oda bende bakmıcam zaten dedi erkek doktor sanki, daha bir güven veriyor kadınlar pimpirikli olup her hafta alttan bakmak isityorlar sonuçta üsttende baktığında herşey görünüyor zaten allah korusun kist felan olursa diye...bende alttan bakılmasına karşıyım ayrıca strese sokuyor alttan baktırmak...
Yok arkalara oturmam ben. Allah korusun=))) // parmaktan kan almıyolar dimi canım? inşallah yarınn gelince yaz hemen buraya.
// şimdi yoğurt yapcam daha, uzanamıyorum malesef. birazdan gelcem. görüşürüz
yok canım zaten zararı oldugunu dusunmuyorumdaa
bıkkınlık geldı :)
antalya cok güzeel
gecen sene oraya tatıle gelmıstık ama kemerde kaldık
ben cok sevıyorum oraları
gene gelmek istiyoruz insan hiç yabancılık cekmıyor
oy canım benım kısmet demekki böyle olması gerekmıss
şimdi insallah saglıklı sıhhatli dogurursun doğururuzz hepimiz :))
deniz doktorun nezman gel dedi tekrar??
Antalya güzel ben buraya aşığım diyebilirim
Kemerde güzel ve çok otel var orada..havası sıcak olduğu için seviyorum burayı mersin gibi ılık geçiyor havalar yani ben mersini bilirim trenlşe gelmiştim iskenderun' dan...
İnşallah hepimiz sağlıklı bebişler doğururuz eşim çok heyecanlı onu üzmek istemiyorum kendimi düşünmüyorum bile artık...:26:
acaba bende gitsem keseyi görürmüyüm 21.inde 485.1 di sonuç şimdi 900 olmuştur herhalde..
Evet canım erkek doktorlar daha bi kendinden emin sanki daha bi üven veriyo bana.Benim doktorumda sevmiyo allah korusun çok olağan üstü bi durum olmadıkça tabi.2.5 senelik hastasıyım bu zamana kadar mantarda oldum üşüttümde,hatta düşüğüm bile oldu kistten şüphelendi bütün bunlara rağmen kendinden emin adam üstten bakıyo ve anlıyo herşeyii.Bende tercih etmiyorum canım.
Hayırlısıyls kucağına alırsın inşallah canm
Slm kizlar bende yillardir bu sitedeyim ama dun busayfaya katildim sizlerle tanismadik sanirim bende 8+3. Gunluk hmisiz yurtdisindayim bu arada 85 liyim 3 kizim var
ben en son hafta ıcınde gittim
hersey normal 1 ay sonra gel dedi
ama ben baska doktor var ona gıtcem ınsallah
ondan haber beklıyorum
randevu alması zor bıraz
o ne dicek bakalım
artık buna arada giderim sadece
140 tl bi muaynesi çünki doguma girmek içinde 3000 civarı bişey istiyormus o yuzden bunda devam etmem buyuk ıhtımal.
sizler ne yapıyorsunuz bu konuda kızlar
ozel hastaneemii..yoksa ayrıyeten muaynanesi olan birinimi tercıh ediyorsunuz
burada kimse kimseye cevap vermiyor galiba
burada kimse kimseye cevap vermiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?