Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

zaten bende öyle yapıcamdaa
randevu alamadık bir türlü
iki aydan once vermiyormus
artık tanıdık bulduk öylee
haber beklıyorum ordan ses cıkana kadar buna devam
evet normalde 750 falanmıs ozel hastanede
burdan bulamıyorum mersınden pek yorum yazan yok
doktor konusunda falanda pek bişey yazan olmamış baktımda

bu hormonların coşma olayına hala alışamadım bütün duygularım uçlarda

valla bazen dizi falan izlerken bile aglamak geliyor içimden
bide milletce zor gunler yasıyoruz ustuste geldı bazı seyler
Allah ım daha kötülerini yaşatmasın inşallah
cok zor durumda insanlar.....

Ilkim normal dogumdu bayan dr du ama diger ikisi sezaryen oldugu icin erkek dr tercih ettim cokda memnun kaldim dogum oncesi ve sonrasi sizlerede erkek dr tavsiye ederim kizlar

Ilkim normal dogumdu bayan dr du ama diger ikisi sezaryen oldugu icin erkek dr tercih ettim cokda memnun kaldim dogum oncesi ve sonrasi sizlerede erkek dr tavsiye ederim kizlar

canim kac haftalik seninki ama 1000 den sonra kese görünüyor zaten baktirmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar bende kısmetse 2012 haziran annesi olacağım..benimkide şu anda 7 haftanın içinde geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende kısmetse 2012 haziran annesi olacağım..benimkide şu anda 7 haftanın içinde geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk

negüzel peki siz keseyi kac haftasinda gördünüz ALLAH bizede görmeyi duymayi nasip eder insallah

ben çok erken gitmiştim doktora heyecandan :) ilk başta göremedi keseyi çok telaş yaptım ama 5.haftanın sonunda gözüktü bu kişiden kişiye değişebilirmiş

ben çok erken gitmiştim doktora heyecandan :) ilk başta göremedi keseyi çok telaş yaptım ama 5.haftanın sonunda gözüktü bu kişiden kişiye değişebilirmiş

hmmm peki keseyi gördüklerinde bebek görünmüsmüydü yada 7 haftadami gördün onu

bende özel hastaneye gidiyorum bursa medical park Ahmet Yılmaz çokk met ediyorlar eltimde o doktora gitti çok memnun kaldı,bende çok sevdim çok sakin bir doktor insan rahat oluyor yanında:)))ama özel hastanelerin kötü yanı doğum fiyatlarının zırt pırt değişmesiii((

günaydın kızlar bu bebiş beni uykucu yaptı yataktan kalkmak istemiyorum döne döne uyuyorum yaa

günaydın kızlar bu bebiş beni uykucu yaptı yataktan kalkmak istemiyorum döne döne uyuyorum yaa

bende öle oluyorum sabah geç kalkıyorum bide akşam en geç 00.30 uyuyorum doymuyorumm uykulara...uyku haricinde halsizlik çok oluyorr şu anda olduğu gibi...

beniimdeee kocam dayanamadı sonunda kavga ettiikk

noldu kı niye kavga ettiniz canım
olur böyle seyler uzme kendını
yaaa bende uyusam keskeee
mide bulantılarım saolsun 7de kalkıyorum ben yaaa
bende uyuyabılsem seniin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…