burada kimse kimseye cevap vermiyor galiba
ben özel hastaneye gidiyorum cnm ararştır bence özel hastane olsun hem ilgileniyorlar hemde doğum için fiyatları daha makul oluyor özel poliklinikler ssk felan kabul etmiyorlar herhalde benim arkdaşım söylemişti...
mersinde iyi bir hastane bul bence burdan araştırsaana cnm vardı gebelik bölümünde galiba böyle bir bölüm sonuçta gidenler daha iyi bilir doktorları?
bu hormonların coşma olayına hala alışamadım bütün duygularım uçlarda
yoo herkes cevap veriyor.haftanızı yzsaydınız fikir verebilirdim.Bhcg ye göre bi yorum yapamıycam
valla bazen dizi falan izlerken bile aglamak geliyor içimden
bide milletce zor gunler yasıyoruz ustuste geldı bazı seyler
Allah ım daha kötülerini yaşatmasın inşallah
cok zor durumda insanlar.....
burada kimse kimseye cevap vermiyor galiba
canim kac haftalik seninki ama 1000 den sonra kese görünüyor zaten baktirmakta fayda var
Merhaba arkadaşlar bende kısmetse 2012 haziran annesi olacağım..benimkide şu anda 7 haftanın içinde geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk
ben çok erken gitmiştim doktora heyecandan :) ilk başta göremedi keseyi çok telaş yaptım ama 5.haftanın sonunda gözüktü bu kişiden kişiye değişebilirmiş
hmmm peki keseyi gördüklerinde bebek görünmüsmüydü yada 7 haftadami gördün onu
bu hormonların coşma olayına hala alışamadım bütün duygularım uçlarda
günaydın kızlar bu bebiş beni uykucu yaptıyataktan kalkmak istemiyorum döne döne uyuyorum yaa
beniimdeee kocam dayanamadı sonunda kavga ettiikk
yaaa bende uyusam keskeeegünaydın kızlar bu bebiş beni uykucu yaptıyataktan kalkmak istemiyorum döne döne uyuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?