Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

çok şükür hiç bulantım halsizliğim falan yok sadece fazla ağlıyorum durduk yere bide hep uyumak istiyorum :) bulantılar için daha erken galba :44:

yok benimki öyle sebepsiz diil esasında ama normalden daha fazla tepki weriyorum tabi ama dayanamıyoruum çook sinirliiyiim çooookk

valla kocamı ablanın yanında fena kızdırdım bağırdım çağırdım sen bunu demek istedin de şok oldular yazık adama yaa daha bunlar başlangıçsaa sonra pişman oldum ama hormonlara veriyorum çünkü herşey normaldi ben bozdum tüm günü..

bişey olmaz canım ya düzeliir sinirleri yatışsın anlayış gösterir sende biraz gönlünü almaya çalışırsın

bişey olmaz canım ya düzeliir sinirleri yatışsın anlayış gösterir sende biraz gönlünü almaya çalışırsın

haklısın ama çok üzdüm ne aptalım yaws...

bugün bana karşı iyi şükür...anlıyor demekki beni...:26:

Slm kızlar. geldim nihayet. napıyosunuz? // benim bu sabahtan itibaren bütün belim, karnımın alt tarafı (sanırım yumurtalar oluyo) ağrıyo. =((

kocam haftada 2-3gün işi gereği evde olamıyo tek kalıyorum bende yüzünü zor görüyorum zaten tartışmaya zaman kalmıyo :)

Slm kızlar. geldim nihayet. napıyosunuz? // benim bu sabahtan itibaren bütün belim, karnımın alt tarafı (sanırım yumurtalar oluyo) ağrıyo. =((

slm ranacım aynı sancıyı bende yaşadım sanki regli olcam gibi bi ağrıydı ama ara ara gelip gidiyo. ileryelen haftalarda tamamen geçer inş.

Bende dalacam yakinda kocama. zaten tum gun yuzunu gormuyorum, eve geliyor yemek yiyoruz aciyor bilgisayari geciyor basina.
Olmadi disariya cikiyor evde kalamiyor adam.
Taaaa aksam 10da geliyorum aklina geliyor yanima yatiyor koltuga,
Diyorum sonunda geldim aklina, sariliyorum yatiyoruz oyle..
5 dakka sonra bi bakiyorum uyumus.
Uyandirip gel yataga yatalim diyorum, yoookk uyumuyormus beyefendi.
Sinirlenip yataga gidiyorum bende.

Yaaaa kizlar bi kac gun once cok kotu bisey gordum ben, bi haftadir agliyorum.
Esim bilgisayardan sevisme videolar felan acip izliyor, ondan kalkmiyor basindan.
benim yanimda bile izliyor, nasil olsa yatiyorum ben kalkmiyorum yerimden
Hic beklemiyordum tesaduf gordum, benim esimde biraz salaktir gecmisini silmez. Daha dogrusu pek anlamiyor bu islerden.
Hamileliklemi alakali dedim, yok tarihlerine baktim hamile oldugumu soylemeden oncede bakmis videolara resimlere.

Kizlar neyapacagimi bilmiyorum, kime soylesem onuda bilmiyorum.
Buraya bile yazmayi dusunmuyordum, ama kendimi cok caresiz hissediyorum.
Bide en kotusu biz su anda sadece 3 aylik evliyiz
Bu adam bunu biye yapiyoorrr

Son düzenleme:

canıım bizimkini bende yakalamıştım çoook önceden
biraz cadıyım sanırım ben ağzından girip burnundan çıktım ben bilgisayar programlama okudum hani ben girdiği sitelere bakardım genelde onun haberi olmadan bigün bi baktım aaannnaaam ne göriiim bide silmiş ama ben biliyorum nerden bakıldığını 2 hafta yatağa almadım sürekli yüzüne vurdum falan töbe etti sanırım benim dilime düşeceğine ölsüün

Korkuyorum, daha kotu seyler olacak diye korkuyorum.
Bebegimi dunyaya getirmeye korkuyorum

Bende soylicemde bekliyorum daha yeni yakaladim.
Dogru zamani bekliyorum, benim en kucuk hatalarima kizmak neymis gosteririm ben ona.

slm ranacım aynı sancıyı bende yaşadım sanki regli olcam gibi bi ağrıydı ama ara ara gelip gidiyo. ileryelen haftalarda tamamen geçer inş.

Evet ya regl olcam sanki=(( Allah korusun. =(( ama günü de değil. neyse, inşallah geçer canım. bu arada memnun oldum Melinam=)) kaç yaşındasın?

canım benim üzülme bebeğini düşün, daha çok yeni evliymişsin adam sana doyamadan bebiş olmuş sana yaklaşamıyo hemde, onuda anlamaya çalış.

Bende soylicemde bekliyorum daha yeni yakaladim.
Dogru zamani bekliyorum, benim en kucuk hatalarima kizmak neymis gosteririm ben ona.

ben çok kötü yakaladım ama yanımdaydı birden bi açtım siteyi bu nee dedim kalakalmıştı
şeyy kem küüüm ya bişeye bakıyodum yanlışlıkla açtım öyle yani falan die kıwırmaya çalıştı ama acısını çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…