canım benim üzülme bebeğini düşün, daha çok yeni evliymişsin adam sana doyamadan bebiş olmuş sana yaklaşamıyo hemde, onuda anlamaya çalış.
Evet ya regl olcam sanki=(( Allah korusun. =(( ama günü de değil. neyse, inşallah geçer canım. bu arada memnun oldum Melinam=)) kaç yaşındasın?
ben çok kötü yakaladım ama yanımdaydı birden bi açtım siteyi bu nee dedim kalakalmıştı
şeyy kem küüüm ya bişeye bakıyodum yanlışlıkla açtım öyle yani falan die kıwırmaya çalıştı ama acısını çıkardım
Korkuyorum, daha kotu seyler olacak diye korkuyorum.
Bebegimi dunyaya getirmeye korkuyorum
Herkeze selamlar nasilsiniz kizlar? bebisler ne alemde?
Peki konuştunuzmu bu konuda? ne dedi eşin? canım sen bebeğini düşün. şimdi üzülmek için doğru zaman değil. önce bebek sonra oturur bi daha konuşursunuz.
Mrb Esracım. hoşgeldin. benim biraz ağrılarım var onun dışında şükür iyiyim. sen nasılsın?
Kizlar neler neler olmus???
Cok zor boyle birseyi hazmetmek ozelliklede gebelik durumunda!!!
Nasil es onlar oyleInsan esi hamisken olsun yapmaz siz onlarin miniklerine ozen gosterdiginiz icin uzak duruyorsunuz!
Ne bu boyle firsat bulmus gibi kosmuslar igrenc seyler izlemeye
Biraz fazla mi tepki gosterdim acep :26:
yok canım olmazsın zaten bu saatten sonra bebişin izin vermez buna :) bende memnun oldum 23üm canım sen?
yok canım olmazsın zaten bu saatten sonra bebişin izin vermez buna :) bende memnun oldum 23üm canım sen?
Bende dalacam yakinda kocama. zaten tum gun yuzunu gormuyorum, eve geliyor yemek yiyoruz aciyor bilgisayari geciyor basina.
Olmadi disariya cikiyor evde kalamiyor adam.
Taaaa aksam 10da geliyorum aklina geliyor yanima yatiyor koltuga,
Diyorum sonunda geldim aklina, sariliyorum yatiyoruz oyle..
5 dakka sonra bi bakiyorum uyumus.
Uyandirip gel yataga yatalim diyorum, yoookk uyumuyormus beyefendi.
Sinirlenip yataga gidiyorum bende.
Yaaaa kizlar bi kac gun once cok kotu bisey gordum ben, bi haftadir agliyorum.
Esim bilgisayardan sevisme videolar felan acip izliyor, ondan kalkmiyor basindan.
benim yanimda bile izliyor, nasil olsa yatiyorum ben kalkmiyorum yerimden
Hic beklemiyordum tesaduf gordum, benim esimde biraz salaktir gecmisini silmez. Daha dogrusu pek anlamiyor bu islerden.
Hamileliklemi alakali dedim, yok tarihlerine baktim hamile oldugumu soylemeden oncede bakmis videolara resimlere.
Kizlar neyapacagimi bilmiyorum, kime soylesem onuda bilmiyorum.
Buraya bile yazmayi dusunmuyordum, ama kendimi cok caresiz hissediyorum.
Bide en kotusu biz su anda sadece 3 aylik evliyiz
Bu adam bunu biye yapiyoorrr
yaws benim eşimde izliyor ben çok takmıyorum erkekler izler öyle ama ön yargılı olma hemen sonuçta erkek bakıcak tabiii ama bildiğini bisin ben biliyorum mesela ama bazen öyle şeyleri farklı buluyorlar aldatmadıkça bence sorun yok izlesin demkki erkek gibi erkek gitme adamın üstüne sev onu daha çok ozman daha az izler öyle şeyleri ihmal etme kocişini...
Yok konusmadim bekliyorum, kendi benim en kucuk seylerime kiziyor. Hemileymisim degilmisim hic umrunda degil sinirlendigi zaman.
Dogru zamani bekliyorum... Bana bidaha agzini actigina piman etmezsen ben onu.
Az bile canim, bir haftadir aglamaktan gozlerim sisti.
Ama benim zamanimda gelecektir elbet.
Hamile oldugumu soylemeden bakmaya baslamis zaten,
Biraz kendimi toparliyim acacam zaten agzimi.
Ama kendimi hala kotu hissediyorum, onu gordugum zaman gozlerim doluyor.
Oylemi diyorsun? Yaa simdi yasaklamaya kalksam gizlice izlicek onuda istemiyorum.
Onun icin esimle konusmadan burda paylasmak istedim
yaa cnm çok gitme üstüne erkek milleti sonuçta eskiden dergi vardı şimdi internet evlide olsa bazen bakma ister öyle şeylere bak bana eşim hiç yalan söylemez ben görünce direk konuştum iletişim kopukluğu olmasın konuş onunla benden beklediğin bişi varmı diye yani ben eşimi hiç memnuniyetsiz görmedim ama ben bile merak edip baktım sonra onu daha bi arzuladım diyebilirim onları hayal ettiklerini felan düşünme sadece bir kaç şey öğrenip uygulamaya çalışyolar ama bildiğini bilsin ozman biraz rahatsız olur anlatabildim mi??
bende vajinismustum canımmm(( aynen dediğin gibi ne kadar atlatsamda olmuyo kendimi çok kötü hissediyorum valla psikolojim bozuldu bunun yüzünden 3 ayy alttamı bakılıyoooo valla ayvayı yedik öyleyseeee ((((((((((((
gizli saklı daha çok tatlı gelir yasak olunca ama yumuşuk bir dille onun beklentisini öğren neden diye sorma bak benim eşim agresiftir ama adamın üzerine ne kdar gidersen okdar özgürlüğe doğru koşar ama yavaş yavaş alıştıra alıştıra ...
bazen bzim yapamadıklarımız internetten izlerler biz yapmayız islam toplumu ve görgü kurrallarımız vardır bize yapacaklarına ordan izlemeleri doğal bu görüşümü eleştirenler olabilir ama ben böyle yaparak sorun yaşamadım kavga etseydim sonuçlar farklı olurdu..
sonuçta onlarla görüşme yazışma gibi şeylere karşıyım ama öyle bişi yapmazlar zaten mutlularsa ama erkek fazla sıkmaya gelmez annemle bile konuştum izlesin ne olcak babnda showda izlerdi eskiden demişti...hepsi izler yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?