Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Fazlasini zaten kaldiramam, tamam canim bildigimi soylerim.

mrb bende hamileyimmm 8+6 burdan paylasırız herseyı artık..

mrb bende hamileyimmm 8+6 burdan paylasırız herseyı artık..

eskiden kırmızı nokta varmış baabalarımız izlermiş gece eee onlar suçlumu şimdi ben bakıyorumda bazen ordaki kadınlar pek bir iğrenç buruşuk buruşuk biyerleri tipler belli giyinişler uç noktolarda değişik geliyor işte erkek onlar biz bayanız ben geniş düşünüyorum ama dediğim gibi sohpet sitesi kamera sitesi olmadıkça...

erkeklerin sıkıldığında gereksiz kıskançlıklarda neler yapabilceği ortada...her daim bakımlı şekşi bir kadında olsak bunu yaparlar benim kocam yapmaz diyen yalan söyler her erkke prno izler malesef böyle....yaradılış böyleee...

ama dediğim gibi takipte ol bak sadece izliyormu bide konuyu aç konuş gerilmeden bildiğini bilsin sen yakaladım tarzı konuşma...bebeğimniz sen ben büyük bir aile olucaz yakında ben seni her gece hayal ederken seni severken bu bayanları arzuladığını düşünmek istemiyorum sadece neden izlkediğini tahmin edebilyorum seni suçlamıyorum gibi bişekilde konuş beni üzmeyeceğini biliyorum ama kıskandım galiba felan de...

ara ara izliyordur zaten hep izlediğini sanmmam....bu çelişkelerle kendini üzme bebeğini düşün bak zekasını etkiliyormuş kaygılarımız korkularımız...

kedine güvenin varsa gerisi yalan boşver...

Hergun buluyorum gecmisten biseyler. video olmasada resimler. Tamam canim dedigin gibi yapim kizdigimi belli etmem.
Senle konusmasaydim biguzel kavga etmeyi dusunuyodum esimle.

Son düzenleme:
Fazlasini zaten kaldiramam, tamam canim bildigimi soylerim.

Bence sen hamilelikten dolayı böyle tepki vermişsin zaten =) biz eşimle çok arkaaş gibiyiz mesela. o baksa öyle bişeye, gülerim yani. komik gelir, hatta merak edip bende bakarım. sıkılırsam da hadi kapat artık yeter derim, ama o kadar. baktı da noldu sanki. =) neleri var. Allah korusun.

Hergun buluyorum gecmisten biseyler. video olmasada resimler. Tamam canim dedigin gibi yapim kizdigimi belli etmem.
Senle konusmasaydim biguzel kavga etmeyi dusunuyodum esimle.

neyse dediğim gibi sıkma canını bişey yoktur 3 ayda adam senden mi sıkılcak sanmam acaba kendini eksik gördüğü bişeylermi var işte konuş anlatır zaten...yumuşak olunca hemen dökülyolar sen ona ilgi gösterdikçe daha azalır bunlar....ben farkettim adamı yor biraz hamişsin ama yavaş yavaş işte bak duruma...

Erkekler ilgi ister bakım ister değişiklik ister kadında aynı tarz olmayın bayanlar arda saç rengiydi yaşam tarzıydı değiştirin haa mide hem esipirili güler yüzlü sempatik olun böylesi çekici oluyor yanlarında...Erkekleri memnun etmek zor işte napalım....

hadi öptüm seni takma üzme kendini böyle şeylere kötü bir durum olursa yazarsın...

kesinlikle katılıyorum...işi şakaya vurcan birlikte bakcan hatta ıyy ne buruşuk karı bunu kaç kişi şöle yaptı diyip kötülüyorum kadını pohahha midesini bile bulandıryom adam vazgeçiyor iki zevkimiz vardı içine ettin diyo...

cherry82 ____________________04.09.2011__________8+6______________

Mutlu Hamilelik Zeki Bebek Getiriyor « Ana-Dolu Kadın Hamile Holistik Sağlık Akademisi

kızlar artık korkmak yok stress yok bebişinizi düşünün hayırlısı diyip korkmıcaz artık mecburuz buna...
aynen stres yok kızlarr
bizim için en önemli bebişlerimiz öyle degılmı ?

anlar anlar....
ama ben küstüm konuşmıcam bugün kocişimle
tamam bugun konusma yarın konus olmazmı :)

canım öncelıkle sakin ol
mutlakaki üzülmüşsündür hangimiz üzülmeyiz
ama bencede su anda konusma
neden dersen su anda yuz göz olmanın sana bı yararı olmaz
su anda cok onemlı özelliklede ilk 3 ay cok dıkkat etmemız gerekıyor
erkeklerı anlamak zor
hiç yapmaz dedıgın kısıler bıle neler yapıyor boyle bısey demek yanlıs olur
benım esımde pek anlamıyor bılgısayardna bende ıyı anladıgım ıcın
sureklı kontrol altında tutuyorum
ama korkmuyorda degılım hadı evden gırmedı bı suru arkadası var gıtse gırse habermmı olcak olmaz
sen sımdı sakın olmaya bak ıcını rahat tutt daha sonra konusursun bunları
ha ıllakı onusmak ıstıyorsan farkında oldugunu belırt bakalım ne yapacak

Hamile oldugumu soylemeden bakmaya baslamis zaten,
Biraz kendimi toparliyim acacam zaten agzimi.
Ama kendimi hala kotu hissediyorum, onu gordugum zaman gozlerim doluyor.

biz bayanlar kaldıramıyoruz bunları dogal olarak
belkıde onceden kalma bı alıskanlıktır canım yenı evlıymıssınız ya
ama bu olaylar ınternet oldugundan berı ozellıkle cok yaygın yasamayan azdır
bende nısanlıyken yakalamıstım ne yalan söylicem o zamandan berıdırde guvenım sarsıldı bıraz

Hamile kaldigimdan beri pijamayla battaniyeyle geziyorum baya bi saldim kendimi.
Belki benden dolayi cogalmistir isledikleri.
Amaaann nebilim yaa hamilede olunca takiyorum herseyi kafama

Hamile kaldigimdan beri pijamayla battaniyeyle geziyorum baya bi saldim kendimi.

aynen bendeee ustumde sabaah aksam eşofmanlar pijamalar
ama mide bulantımdan dolayıı hergun banyo yapan ben ınanın banyo bıle yapasım gelmıyor yahu :S
hep derdım salmıcam kendımı dıyee ama bu baska bıseymıs

Banada genclikten kalma bi aliskanlik gibi geliyor. Yani sonucta 27 yasinda ve ozamana kadar benle baska kimseyle bisey yasamamis.

Hic sorma yaa 3 ayi doldurim kendime bakmaya baslicam ins

Banada genclikten kalma bi aliskanlik gibi geliyor. Yani sonucta 27 yasinda ve ozamana kadar benle baska kimseyle bisey yasamamis.
canım zaten yaşasada yaşamasadaa
bütün erkekler nerdeyse aynıı hanii hepsini bir tutmayalım diyoruzz ama yaklasık tepkiler aynıı
özellikle cep telefonları ve ınternet onları daha cok etkiledi
ama sonuc olarak olumlu dusunelım ıyı dusunelım ıyı olsun
aman devamı gelmesnde ınsallah

aynen bi geçsin bulantılar aynı olucam genee

okudum bayıldım yazılarına valla=) süpersin. // biz evliliğimizin 4.yılındayız. bende bi zamanlar pc de bulmuştum bir iki bişey. ( benden öncesi beni ne ilgilendirir zaten). komik geldi, açtım, o kadar güldüm, o kadar ııyy dedim ki aynen bi daha da görmedim hiç öyle bişey. ama erkekler bakar öyle şeylere ya. onlar erkek işte. ben baktığımda kahkaha atıyordum nedeyse puhahaaaa

ben çalıştığım için öyle olmuyo:):) makyaj yapmadan olmuyo ee oje sürmeyi çok sewerim ojesiz çıkmam abi o durumdayım eskisi kadar fönlü falan değilim ama yinede dikkat ediyorum çok salmadım ewde olsaydım bende öyle olurdum heralde geçn günde sıcak tutsun die yeni yeni cicişler eşofmanlar aldım giyemedim daha ewde oturamadım bi

3.aya girince biraz daha düzelecez kızla rherşeye daha çabuk alışacaz ozman kendimize özen gösteririz bir kaç hafta sabredelim....

kaygı korku yok yasakkkk

aynen bende açıp açıp gülüyordum kedniylede dalga geçiyordum ayy ne iğrenti öyle ayy ben şöyle güzel ayy ben şöle temizim kendimi övüp duryodum adam haklısın sen benim oyüzden karımsın diyor..bakıyorum bir süre sıkılıveriyor şu zmanlar kesin bakıyordur çünkü nemzandır parise gitmek diyorum parise gidemiyoruz adam sinir olup bana sarcağına baksın yaaa bakmaktan bişi çıkmaz valla sütüne düşüp onu havaya sokamıcam kıskançlık yapınca havaya giriyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…