Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Hamile kaldigimdan beri pijamayla battaniyeyle geziyorum baya bi saldim kendimi.
Belki benden dolayi cogalmistir isledikleri.
Amaaann nebilim yaa hamilede olunca takiyorum herseyi kafama

ben de abiyeyle oturmuyorum yane şu anda canım altımda sıcak kilotlu çorap, bide şort var.ev sıcak daha şotları kaldırmadım. ama göz kalemimden vazgeçemiyorum=) saçlarım da düz zaten, uğraştırmaz beni. oje vazgeçilmezimdi, ondan vazgeçtim. battaniye de salonda kanepenin üzerinde. yani boşver bunları. 3 ay bi geçsin. çeki düzen veririz kendimize.

kızlar eşim değerlerimi almış kan testlerini maşallah herşey yolundaymış hiç vitamin vermeye bile gerek duymamış normalde düşük olanlara vitamin veriyoruz diyormuş...ahh çok şükür en sevindiğimde kedim için bir test yaptırdım toksoplazma testi bana yapıldı yokmuş kediciim gitmesine gerek kalmdı ahh benim stress yumağım o...yerim onu ben gitmesine grek yok demiş kedim zaten temiz amam yediği için virüs taşımaz biliyordum...ona özenle baktım ben beni çok sever bensiz ölür o...

Hadi ya? sen de mi? ben de ne zamandr tutturdum Parise gidelim diye. ya ben TV de gördüğüm kimseye kıskanmam kocişimi. ama aslında çok kıskancım. Mesela Megan Fox u çok beğeniyo. olsun, ben de Kıvanç Tatlıtuğu beğeniyorum nolcak =)

hadi gözünaydın canım

benimkide cansu dereyi beğeniyor olsun bende kıvançı beğeniyorum off ne adam beee...

sağol cnm darısı başınıza ayy bu bile strese sokuyor insanı ya kötüyse bilmem ne gereksiz kaygılar ama hep böyleyiz napalım...

ben yaptırdım canım zaten onları
cok sukur bendede sorrun cıkmadıı
sadece sekerım 100 cıktı yukselmıs bıraz bakalım onuda takmıyorum
zaten bısey yedııgm yok

Nihayet bizim gibi bi çift buldum =) ben de diyodum ki eşime, biz çok arkadaş gibiyiz, belkide kenardan bakan bizi anlamaz.

ahahah maşallah
bende bazen dalga geçiyom kolumu atyorum kanka nbr felan?
hoşuna gidiyor çok sıkmam ben gerektiğinde kıskanırım tabii ipleri vermem eline tümden...korksun azıcık...

hade benim mesai bitti sağlıcakla kal...

Kendine iyi bak. Görüşürüz yine.

benimkide cansu dereyi beğeniyor olsun bende kıvançı beğeniyorum off ne adam beee...

benimki naz elmasa hasta bende timothy olyphant :):) ay tututlmasını hiç kaçırmaz bende diom aa bende saçımı boyucam öyle dudaklarımızda benziyo zati diye takılıyorum ona :):):):)

Son düzenleme:
cubuktanda leblebıdende beyaz gazozdan daa nefret ediyorum ya
hiç bişey itakmıyorum ama mide bulantılarınaa bu cıkarmalaraa gercekten dayanamıyorum artık :2::2::2::2::2::2::2::2::2:

İnsallah canim ya benim 2 gundur daha ii sabahlari oluyo bulanti gun icinde pek yapmiyo
Ben cuma gunune kadar cok berbattim simdilik boyle bir hal aldi bakalim nolucak

cnaım yenıden olmaz ınsallah
ınan sabahları olsaa dayanıcam
zaten bısey yıyemıyorum
bugun sureklı ckardm..
yaa normalmı bılmıyorumkı bu kadarı
bıse yemıyorum ıcmıyorum
gunde 4 5 defa.. korkuyorum artık

cubuktanda leblebıdende beyaz gazozdan daa nefret ediyorum ya
hiç bişey itakmıyorum ama mide bulantılarınaa bu cıkarmalaraa gercekten dayanamıyorum artık :2::2::2::2::2::2::2::2::2:

İnsallah canim ya benim 2 gundur daha ii sabahlari oluyo bulanti gun icinde pek yapmiyo
Ben cuma gunune kadar cok berbattim simdilik boyle bir hal aldi bakalim nolucak

canlarım yaaa benim şu son 1 haftadır daha iyi akşamları pek bişey yiyemiyorum ama sizinkiler çok kötü demekki sabrediin az kaldı iyi kötü 1 ayımız daha war sabır

canlarım yaaa benim şu son 1 haftadır daha iyi akşamları pek bişey yiyemiyorum ama sizinkiler çok kötü demekki sabrediin az kaldı iyi kötü 1 ayımız daha war sabır

canım benımkıde oyle oyle gecer ınsallah
benımki ciddi anlamda kötu burda bellı etmemeye calısıyorum
ama bi yerde dayanamıyorum bi patlama anım oluyor bu konuda
inşallah sağ salim atlatırız su zamanıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…