Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

kilo werdinmi?kilo wermen kötü olur bebişe bişey olmazmış doktorum öyle dedi o seninkileri alır ona yine bişey olmaz sen kendin için ye o senden iyi durumda dedi bana bide midemi çok düşünmemeye çalışıyorum işe weriyorum kendimi daha iyiye gidiyo öyle

kilo verdım aylardır vermeye calısırdım veremıyordum sımdı hergun gıdıyor
2.5 3 kılo vermısım gecen pazardan bu yanaa
aynen doktor zaten zararı olmaz dedı
ama cıkarma dedı yememenın zararı olmaz ama bunun olur sana dedı
dun aksam dısardaydım cok daha ıyıydım evde bıraz daha kötu gecıyor sanırım

bulantılar ne zaman baslıyor benim 6h 2g gebeligim sadece sabahları kahvaltı edene kadar oluyor sonra bişi yok

selam arkadaşlar, bende 7 hafta 3 günlük hamişim benımde bulantı sorunum var aksamları özellıkle artıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo sadece oturmak dışında. Bulantı için bır sıtede zencefıllı şeker okumuştum şimdi eşime aldırıyorum eger ıyı gelırse bıraz olsun burada paylasırım hepımıze keyıflı sorunsuz bır hamılelık ve bebişlerımızı saglıkla kucaklamayı dılıyorummmm

hoşgeldın canım
inşallah
sen denede haber ver bızedee
inşallah faydalı bırseydır

Hamile kaldigimdan beri pijamayla battaniyeyle geziyorum baya bi saldim kendimi.
Belki benden dolayi cogalmistir isledikleri.
Amaaann nebilim yaa hamilede olunca takiyorum herseyi kafama

Aynen bendee :2::2:Akşamları tv izlerken klasik battaniyemiz var mutlaka..Çok saldım kendimi çokk toparlanmam lazım :2:

Hamile kaldigimdan beri pijamayla battaniyeyle geziyorum baya bi saldim kendimi.

Aynen bendee :2::2:Akşamları tv izlerken klasik battaniyemiz var mutlaka..Çok saldım kendimi çokk toparlanmam lazım :2:

kızlarr benim belimde ara ara baya ağrı oluyor 2 gündür normal mi sizce ?

Canım ben 4 ila 6.cı hafta arası acayip bel ağrıları çekmiştim geceleri uyandırıyordu falan hatta.Ama geçer canım.Hamileliğin bi başında bi sonuna doğru olurmuş bu ağrılar

Canım ben 4 ila 6.cı hafta arası acayip bel ağrıları çekmiştim geceleri uyandırıyordu falan hatta.Ama geçer canım.Hamileliğin bi başında bi sonuna doğru olurmuş bu ağrılar

oyy saol kuzum ya bide dün sabah ve bu öglen akıntım oldu hafif pembe gibi ondan korktum progestanda kullanıyorum düşük ihtimali olabilirmiş ondan merak ettim canım sen nasılsın

oyy saol kuzum ya bide dün sabah ve bu öglen akıntım oldu hafif pembe gibi ondan korktum progestanda kullanıyorum düşük ihtimali olabilirmiş ondan merak ettim canım sen nasılsın

Ozman çok çok dikkatli ol canım ani hareketler yapma sakınn İyi tatlım nolsun haftaya kontrolüm var iple çekiyorumm Sağ salim alalım kucaklarımız inşallahh.Ne kadarlık oldu senin

Ozman çok çok dikkatli ol canım ani hareketler yapma sakınn İyi tatlım nolsun haftaya kontrolüm var iple çekiyorumm Sağ salim alalım kucaklarımız inşallahh.Ne kadarlık oldu senin

mrb ilk önce foruma yeni katıldım ve ilk sizin yorumu okudum öncelikle bende 3 aylık evliyim ve 6 haftalıkta hamileyim suan çok duygusal oldumuz için bazı seylere oldugundan daha fazla etkilenioruz ben senin karşılastıgın durumu bende yasadım ve eşime bigün on u bozmamak için hadi izliyelim bakalım sunları ne yapıolar dedim ve açıkcası izledik sonra kötüleim biraz midesinin bulanmasını sagladım ve o günden sonra girdigini görmedim yani onu sözlerimle etkiledim girmedigini biliorum çünkü pc den fazla anlamıor ve o eline aldıgı günün ertesi günü pc yi karıştırıorum ve girmedigine emin oldum yani sözün kısası cnm çok üzerine gitme bagırma sakin ve olgun sekilde konus onu iteklemek yerine kendine çekmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…