canım benımkıde oyle oyle gecer ınsallah
benımki ciddi anlamda kötu burda bellı etmemeye calısıyorum
ama bi yerde dayanamıyorum bi patlama anım oluyor bu konuda
inşallah sağ salim atlatırız su zamanıda
kilo werdinmi?kilo wermen kötü olur bebişe bişey olmazmış doktorum öyle dedi o seninkileri alır ona yine bişey olmaz sen kendin için ye o senden iyi durumda dedi bana bide midemi çok düşünmemeye çalışıyorum işe weriyorum kendimi daha iyiye gidiyo öyle
cnaım yenıden olmaz ınsallah
ınan sabahları olsaa dayanıcam
zaten bısey yıyemıyorum
bugun sureklı ckardm..
yaa normalmı bılmıyorumkı bu kadarı
bıse yemıyorum ıcmıyorum
gunde 4 5 defa.. korkuyorum artık
bulantılar ne zaman baslıyor benim 6h 2g gebeligim sadece sabahları kahvaltı edene kadar oluyor sonra bişi yok
canım yat kalk dua et
sanslısın :)
6.hafta basladı benım tam tamına 6. hafta
inşallah böyle devam edersin
selam arkadaşlar, bende 7 hafta 3 günlük hamişim benımde bulantı sorunum var aksamları özellıkle artıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo sadece oturmak dışında. Bulantı için bır sıtede zencefıllı şeker okumuştum şimdi eşime aldırıyorum eger ıyı gelırse bıraz olsun burada paylasırım hepımıze keyıflı sorunsuz bır hamılelık ve bebişlerımızı saglıkla kucaklamayı dılıyorummmm
Hamile kaldigimdan beri pijamayla battaniyeyle geziyorum baya bi saldim kendimi.
Belki benden dolayi cogalmistir isledikleri.
Amaaann nebilim yaa hamilede olunca takiyorum herseyi kafama
Hamile kaldigimdan beri pijamayla battaniyeyle geziyorum baya bi saldim kendimi.
kızlarr benim belimde ara ara baya ağrı oluyor 2 gündür normal mi sizce ?
kızlarr benim belimde ara ara baya ağrı oluyor 2 gündür normal mi sizce ?
Canım ben 4 ila 6.cı hafta arası acayip bel ağrıları çekmiştim geceleri uyandırıyordu falan hatta.Ama geçer canım.Hamileliğin bi başında bi sonuna doğru olurmuş bu ağrılar
oyy saol kuzum ya bide dün sabah ve bu öglen akıntım oldu hafif pembe gibi ondan korktum progestanda kullanıyorum düşük ihtimali olabilirmiş ondan merak ettim canım sen nasılsın
oyy saol kuzum ya bide dün sabah ve bu öglen akıntım oldu hafif pembe gibi ondan korktum progestanda kullanıyorum düşük ihtimali olabilirmiş ondan merak ettim canım sen nasılsın
Hatta şu hamile yastıklarından alıcam aralıkta çok iyi geliyomuş
Ozman çok çok dikkatli ol canım ani hareketler yapma sakınnİyi tatlım nolsun haftaya kontrolüm var iple çekiyorumm Sağ salim alalım kucaklarımız inşallahh.Ne kadarlık oldu senin
daha çok küçük 6h2g minnoşum :))
bende dalacam yakinda kocama. Zaten tum gun yuzunu gormuyorum, eve geliyor yemek yiyoruz aciyor bilgisayari geciyor basina.
Olmadi disariya cikiyor evde kalamiyor adam.
Taaaa aksam 10da geliyorum aklina geliyor yanima yatiyor koltuga,
diyorum sonunda geldim aklina, sariliyorum yatiyoruz oyle..
5 dakka sonra bi bakiyorum uyumus.
Uyandirip gel yataga yatalim diyorum, yoookk uyumuyormus beyefendi.
Sinirlenip yataga gidiyorum bende.
Yaaaa kizlar bi kac gun once cok kotu bisey gordum ben, bi haftadir agliyorum.
Esim bilgisayardan sevisme videolar felan acip izliyor, ondan kalkmiyor basindan.
Benim yanimda bile izliyor, nasil olsa yatiyorum ben kalkmiyorum yerimden
Hic beklemiyordum tesaduf gordum, benim esimde biraz salaktir gecmisini silmez. Daha dogrusu pek anlamiyor bu islerden.
Hamileliklemi alakali dedim, yok tarihlerine baktim hamile oldugumu soylemeden oncede bakmis videolara resimlere.
Kizlar neyapacagimi bilmiyorum, kime soylesem onuda bilmiyorum.
Buraya bile yazmayi dusunmuyordum, ama kendimi cok caresiz hissediyorum.
Bide en kotusu biz su anda sadece 3 aylik evliyiz
Bu adam bunu biye yapiyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?