bende gördüm onlardan istiyorum bide karnım pek büyümese çok süper olur :)))
Aynen canım bende alıcam sanırım yav 2 ayda karnım topişlenmeye başladı
düşün benim karnım 6 haftada sivrildi su minicik karınlı hamişlere özeniyorummmm
Valla sağlıklı olsunda top göbiş olalım razıyım bennnnbirbirimizi yuvarlarız nerdensn hayatım
slm kızlar bugün kan verdim sabah aç karnına az önce de netten sonucuma bakıyordum.sadece bişi düşük çıkmış o da çok az bişi mon# diye bişi internetten baktım ne olduğunu anlayamadım bilen var mı acep?
top gibi olsunda çatlaklardan korkarım bebegim :) antalyadayım ben. şimdi kacıyorum yemek saati öptüm grsrzzz
Selamm kizlar... Online alis veris yapabilecegim hamile kiyafetleri satan bir site biliyormusunuz?
Bende cok ozeniyorummm kocaman gobisli hamislere7 haftalik hamileyim ama bendede kucucuk gobis cikti ozentiden herhalde
Canım bende kan verdim sabah sonuçlara baktım ama pek anlamadım yarın doktorum bakıcak.Eğer yarın göstericeksen sabret canım.Bende bazılarını bulamadımm
Bazen gazdanda şişiyo canımgerçi bende 8.5 haftalığım artık karnımı çekemiyorum içeri Tatlım lcw ye mutlaka bak derim onun haricinde nerde baktıysam lcwaikikinin 2 katıydı.Öneririmm
artık yarın öğrenicem şekerim.sizden hangi kan tahlillerini istediler? bide karın çatlakları için ileride ne kullanmayı düşünüyosunuz?
Yok canim gazdan degil bebekten eminim
Lc waikikiye'den baksam bile siparis veremem sanirim ben yurt disindayim :s
Bayiliyorum hamilelere ozel yapilan ustlere (bebek ayagi, elleri vs) cok tatli oluyor
Slm arkadaşlar bende bugün test yaptım hamilyim hesaplamalarıma göre benim bebişte haziranda gelecek allahım nasip ederse
hoşgeldın canım
inşallah
sen denede haber ver bızedee
inşallah faydalı bırseydır
Slm arkadaşlar bende bugün test yaptım hamilyim hesaplamalarıma göre benim bebişte haziranda gelecek allahım nasip ederse
Şekerim geldi demin hemen aldım bır tane ama daha henuz cok cok bır fayda gormedım yanlız aktardakı satıcıda sölemiş eşime bız bunu oncelerı bogaz agrısı ıcın satıyorduk ama sımdı hep hamıleler gelıp alıyo faydasını goruyolarmıs demiş ayy ınsallah bızlerde faydasını goruruz ben denemeye basladım bakalım hayırlısı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?