Aynen... Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH Rabbim.
Nasil gececek yaa hazirana cooooooooooook var
Eki Görüntüle 278548 Allah'im suna bak ne kadar tatliiiiiii
tebriklerrne kadarlık canım.googledan hesaplayıcılara bakabilirsin
Canım 5 haftalık BAktım İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 25 haziran doğum görünüyor
Aynen... Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insaALLAH Rabbim.
Nasil gececek yaa hazirana cooooooooooook var
Eki Görüntüle 278548 Allah'im suna bak ne kadar tatliiiiiii
o üzerinde bebiş olan badilerden bende istiyorum bide bahçıvan kotuna hewesim waaar
hayırlısı olsun canım ihmal etmeden ve gecikmeden doktora git biran önce
Eve ultrason cihazımı alsak napsak
o üzerinde bebiş olan badilerden bende istiyorum bide bahçıvan kotuna hewesim waaar
Ben varimm
Saka bir yana 10 haftadan sonra kalp seslerini duymaya yarayan bir cihaz var oldukca basit birsey kulakliklari takiyorsun bebeginin kalbini duyyorsun.
Icime suphe dustugu zaman gonlumce dinlerim bebisimi
evet canım bende gördüm onları çok mantıklı bence.ayrıca kaydedip sesleri bebek doğduktan sonra huysuzlanırsa kendi seslerini dinlemek sakinleştiriyomuş onu
Bak ben bu dedigini bilmiyordum kendi sesiyle sakinlestigini... Belkide bebek garip garip sesler duyunca ne oluyoruz filan diyodur
Evet canım, bebek başka bi bebeğin ağladığını duyunca hemen o da ağlar, ama kendi ağlama sesini kaydedip dinletirsen susup dinliyo. bizzat kuzenimde denemiştim=)
selam kızlar
biz bugün keseyi gördük çok şükür,inşallah kalp atışlarını duymak ta nasib olur.
herkeze iyi akşamlar.
gerçi şu an kimse yok topicde.
selam kızlar
biz bugün keseyi gördük çok şükür,inşallah kalp atışlarını duymak ta nasib olur.
herkeze iyi akşamlar.
selam kızlar
herkeze iyi akşamlar.
selamlar kızlar..
bugün kadın doğum doktoruma gittim,karnımdan ultrasondan baktı bi sorun yok dedi yumurtalıklar çalışıyo dedi.
bide kan testi şeker böbrek karaciğer hepsine baktı çok şükür iyi çıktı hafif bi kansızlık gördü,ona demir ve folik asit içeren bi hap verdi adı santafer fort günde 2 tane içecekmişim..
yalnız günde 1 mi 2 mi onu tam çözemedim eczaneden 2 tane diye söylediler doktor bana sanki 1 tane dedi gibi geldi,ben yanlış anladım heralde
neyse kızlar bir sorunum daha var benim erkek kardeşimde miyopati kas hastalığı vardı vefat etti
bende çok korkuyorum acaba benim çocuğumdada çıkarmı diye doktora onuda sordum genetik çıkabilirde çıkmayabilirde dedi
kafama bide onu takar oldum Allah ım hhepimize sağlıklı bir bebek versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?