Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

hayırlısı olsun canım ihmal etmeden ve gecikmeden doktora git biran önce

Sağol cnm zaten bayramda yaklaşıyor yarın veya çarşamba gitmeyi düşünüyorum birde gribim off yani 2 hafta oldu iyileşemedim iyiki ilaç almadım bebiş vardır belki diye vede varmış allah korudu

o üzerinde bebiş olan badilerden bende istiyorum bide bahçıvan kotuna hewesim waaar

Canimmmm benimmm bunlar neki bunlardan daha guzelleri var ama iste arayip bulmak gerekiyor...

Evet cok yakisiyor hamis bayanlara bahcivan kotu hafif gobis disarida super oluyor

Ben varimm

Saka bir yana 10 haftadan sonra kalp seslerini duymaya yarayan bir cihaz var oldukca basit birsey kulakliklari takiyorsun bebeginin kalbini duyyorsun.

Icime suphe dustugu zaman gonlumce dinlerim bebisimi

evet canım bende gördüm onları çok mantıklı bence.ayrıca kaydedip sesleri bebek doğduktan sonra huysuzlanırsa kendi seslerini dinlemek sakinleştiriyomuş onu

evet canım bende gördüm onları çok mantıklı bence.ayrıca kaydedip sesleri bebek doğduktan sonra huysuzlanırsa kendi seslerini dinlemek sakinleştiriyomuş onu

Bak ben bu dedigini bilmiyordum kendi sesiyle sakinlestigini... Belkide bebek garip garip sesler duyunca ne oluyoruz filan diyodur

Bahsettigim cihaz bu :

Bana musade cnm, daha sonra tekrar konusuruz insaALLAH. Kendine ve bebegine dikkat et, opuyorum

selam kızlar
biz bugün keseyi gördük çok şükür,inşallah kalp atışlarını duymak ta nasib olur.
herkeze iyi akşamlar.
gerçi şu an kimse yok topicde.

selam kızlar
biz bugün keseyi gördük çok şükür,inşallah kalp atışlarını duymak ta nasib olur.
herkeze iyi akşamlar.

gozunaydınn
darısı gormeyenlerın basınaa
inşallah duyarsın kalp atışlarınıdaa
inşallah bende gördum ama duymadım daha
iyi akşamlar

selam kızlar
herkeze iyi akşamlar.

aşk olsun, ben neciyim burda?=( küstüm. // çok sevindim senin adına. ben de daha kalp atışı duymadım. inşallah duyarız Allahın yardımılığyla

selam kızlar
herkeze iyi akşamlar.

aşk olsun, ben neciyim burda?=( küstüm. // çok sevindim senin adına. ben de daha kalp atışı duymadım. inşallah duyarız Allahın yardımılığyla

selamlar kızlar..
bugün kadın doğum doktoruma gittim,karnımdan ultrasondan baktı bi sorun yok dedi yumurtalıklar çalışıyo dedi.
bide kan testi şeker böbrek karaciğer hepsine baktı çok şükür iyi çıktı hafif bi kansızlık gördü,ona demir ve folik asit içeren bi hap verdi adı santafer fort günde 2 tane içecekmişim..
yalnız günde 1 mi 2 mi onu tam çözemedim eczaneden 2 tane diye söylediler doktor bana sanki 1 tane dedi gibi geldi,ben yanlış anladım heralde
neyse kızlar bir sorunum daha var benim erkek kardeşimde miyopati kas hastalığı vardı vefat etti
bende çok korkuyorum acaba benim çocuğumdada çıkarmı diye doktora onuda sordum genetik çıkabilirde çıkmayabilirde dedi
kafama bide onu takar oldum Allah ım hhepimize sağlıklı bir bebek versin inşallah..

21 ekim doğum günümdü kocişim bu pastayı yaptırmıış unuttum o zaman paylaşmayyııı

Maşallah, hayırlı olsun Aygüncüm. // kardeşine Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Ama sen kötü şeyler düşünme. Herşey Allahın elinde. bol dua et, içini ferah tutmaya çalış ki bebişini kötü etkileme o.k? inşallah herşey güzel olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…