Eki Görüntüle 278560
21 ekim doğum günümdü kocişim bu pastayı yaptırmıış unuttum o zaman paylaşmayyııı
doğum günün kutlu olsun canım.Eki Görüntüle 278560
21 ekim doğum günümdü kocişim bu pastayı yaptırmıış unuttum o zaman paylaşmayyııı
canım sağolasın..Maşallah, hayırlı olsun Aygüncüm. // kardeşine Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Ama sen kötü şeyler düşünme. Herşey Allahın elinde. bol dua et, içini ferah tutmaya çalış ki bebişini kötü etkileme o.k? inşallah herşey güzel olcak.
ayy çok tatlıı. bayıldım. =) o patikler oyuncak falan=) iyiki doğdun bu arada=) benim de doğum günüm aralıkta. bakalım benim kocişim napcak=)
canım sağolasın..
ben daha hamile değilim folik asit için gittim doktora hamilelikten önce başlanıyomuş yaa,gitmişken tahlil istedi dokktor genel durumuma bakmak için..
evet haklısın bundan sonra aklıma getirmemeye çalışacağım,Allah ım büyük bol bol dua edeceğim..
yok o patikler falan oyuncak değil hepsi şeker hamurundan yapmışlar daha yakından fotosunu bulamadım herşeyi wardıı en ince ayrıntısına kadar çok beeğğenndiim bendeee
selamlar kızlar..
bugün kadın doğum doktoruma gittim,karnımdan ultrasondan baktı bi sorun yok dedi yumurtalıklar çalışıyo dedi.
bide kan testi şeker böbrek karaciğer hepsine baktı çok şükür iyi çıktı hafif bi kansızlık gördü,ona demir ve folik asit içeren bi hap verdi adı santafer fort günde 2 tane içecekmişim..
yalnız günde 1 mi 2 mi onu tam çözemedim eczaneden 2 tane diye söylediler doktor bana sanki 1 tane dedi gibi geldi,ben yanlış anladım heralde
neyse kızlar bir sorunum daha var benim erkek kardeşimde miyopati kas hastalığı vardı vefat etti
bende çok korkuyorum acaba benim çocuğumdada çıkarmı diye doktora onuda sordum genetik çıkabilirde çıkmayabilirde dedi
kafama bide onu takar oldum Allah ım hhepimize sağlıklı bir bebek versin inşallah..
Eki Görüntüle 278560
kızlar pazartesi ilk kontrolüme gidicem bebişim 6haftalık olucak, keseyi görürüz dimi kalp atışını da duyarmıyız merak ediyorum çook
Valla canım kansayımı hepatit idrar örnekleri glukoz troid falan genel bi test yaptı.Karın çatlakları için hiç oturup araştırma yapmadım.Doktorum önerir diye ama araştırmakta yarar var
InsaALLAH gorursun keseyi cnm. Normalde kalp atisinida duyman lazim ama birazcik erkende olabilir o yuzden sakin stres etme olur mu?
Ins hayirli haberlerle gelirsin
doktorlar karın çatlakları için krem veriyorlar ben doğal bişi istiyorum.biri 7 ay boyunca saf zeytinyağı sürmüş hiçte çatlağı olmamış acaba tesadüf mü yoksa zeytinyağı bi işe yarıyor mu?
kızlar pazartesi ilk kontrolüme gidicem bebişim 6haftalık olucak, keseyi görürüz dimi kalp atışını da duyarmıyız merak ediyorum çook
inş. canım sadece keseyi görsemde yeter,içim rahatlar enazından. bana kalsa öğrendiğim anda gitcektim hemen ama doktorum iki hafta sonra gel keseyide görürüz demişti zaman geçmek bilmiyo bi an önce gitmek istiyorummm
Ben badem yaginin iyi geldigini duymustum... Ama ilk gunden baslamak lazimmis surmeye.
Ben badem yaginin iyi geldigini duymustum... Ama ilk gunden baslamak lazimmis surmeye.
hadi bakalım canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. keseyi görürsünüz, ama kalp atışı için bence erken diycek doktor. 7.haftada bakıyolar diye biliyorum
badem yağını ben sordum doktoruma, 3.ayında başla sürmeye dedi.
badem yağını duymadım olabilir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?