Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Eki Görüntüle 278560

21 ekim doğum günümdü kocişim bu pastayı yaptırmıış unuttum o zaman paylaşmayyııı
doğum günün kutlu olsun canım.
nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim çocuğunla kocişinle inşallah..
pasta harikaa..

canım sağolasın..
ben daha hamile değilim folik asit için gittim doktora hamilelikten önce başlanıyomuş yaa,gitmişken tahlil istedi dokktor genel durumuma bakmak için..
evet haklısın bundan sonra aklıma getirmemeye çalışacağım,Allah ım büyük bol bol dua edeceğim..

ayy çok tatlıı. bayıldım. =) o patikler oyuncak falan=) iyiki doğdun bu arada=) benim de doğum günüm aralıkta. bakalım benim kocişim napcak=)

yok o patikler falan oyuncak değil hepsi şeker hamurundan yapmışlar daha yakından fotosunu bulamadım herşeyi wardıı en ince ayrıntısına kadar çok beeğğenndiim bendeee

anladım canım, bende senin gibi yapmıştım. hamilelik öncesi bütün kontrollerimi yaptırdım. folikasite de iki-üç ay önceden başlamıştım. inşallah yakın zamanda alırız güzel haberini o zaman:) ben de zannettim ki haziran annesi oluyosun

yok o patikler falan oyuncak değil hepsi şeker hamurundan yapmışlar daha yakından fotosunu bulamadım herşeyi wardıı en ince ayrıntısına kadar çok beeğğenndiim bendeee

onu anladım canım. yanlış yazmışım. yani çok tatlılar demek istedim. bi daha doğum günün kutlu olsun

Canim basin sagolsun... Ne denir bilmiyorum baska... InsaALLAH mekani cennet olur.

Sen boyle seyleri kafana simdiden takma canim ALLAH'in izniyle boyle birsey olmaz bebisine.

ALLAH uzun, mutluluk dolu guzel bir omur nasip etsin bucurune. InsaALLAH saglikla buyur gobisinde ve saglikla sihhatle alirsin kucagina.

Boyle seyleri takip uzulme olur mu? Hamisliginin tadini cikar ok?

kızlar pazartesi ilk kontrolüme gidicem bebişim 6haftalık olucak, keseyi görürüz dimi kalp atışını da duyarmıyız merak ediyorum çook

Eki Görüntüle 278560

21 ekim doğum günümdü kocişim bu pastayı yaptırmıış unuttum o zaman paylaşmayyııı

Iyiki dogdum cnm dogum gunun kutlu olsun. Rabbim sana, bebegine ve butun sevdiklerine hayirli uzun omurler nasip etsin.

Esin ne kadar ince dusunus cok sanslisin.

15 ekimde benim dogum gunumdu esim sagolsun uc tane gul almis gelmis... Her birinin manasi vardi biri ben biri o birideeeeeeeeeeee

kızlar pazartesi ilk kontrolüme gidicem bebişim 6haftalık olucak, keseyi görürüz dimi kalp atışını da duyarmıyız merak ediyorum çook

InsaALLAH gorursun keseyi cnm. Normalde kalp atisinida duyman lazim ama birazcik erkende olabilir o yuzden sakin stres etme olur mu?

Ins hayirli haberlerle gelirsin

Valla canım kansayımı hepatit idrar örnekleri glukoz troid falan genel bi test yaptı.Karın çatlakları için hiç oturup araştırma yapmadım.Doktorum önerir diye ama araştırmakta yarar var

doktorlar karın çatlakları için krem veriyorlar ben doğal bişi istiyorum.biri 7 ay boyunca saf zeytinyağı sürmüş hiçte çatlağı olmamış acaba tesadüf mü yoksa zeytinyağı bi işe yarıyor mu?

InsaALLAH gorursun keseyi cnm. Normalde kalp atisinida duyman lazim ama birazcik erkende olabilir o yuzden sakin stres etme olur mu?

Ins hayirli haberlerle gelirsin

inş. canım sadece keseyi görsemde yeter,içim rahatlar enazından. bana kalsa öğrendiğim anda gitcektim hemen ama doktorum iki hafta sonra gel keseyide görürüz demişti zaman geçmek bilmiyo bi an önce gitmek istiyorummm

Ben badem yaginin iyi geldigini duymustum... Ama ilk gunden baslamak lazimmis surmeye.

hadi bakalım canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. keseyi görürsünüz, ama kalp atışı için bence erken diycek doktor. 7.haftada bakıyolar diye biliyorum

Bilmezmiyim cnm benimde onumuzdeki carsamba randevum var kendi kendime savbret diyorum son 9 gun diyorumm

Bak senin az kaldi... Asil kalan aylar nasil gececek??? haziran nasil gelecek???

hadi bakalım canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. keseyi görürsünüz, ama kalp atışı için bence erken diycek doktor. 7.haftada bakıyolar diye biliyorum

teşekkür ederim canım benim inş. iyi haberlerini alırım minik kuzumun.

kızlar merhaba biz henüz 4+4 haftalığız kısmetse 28 haziranda kavuşacağız.
benimde hiç kasık ağrım yok felaket iştah var herşeyi yemek geliyor içimden hiç bulantı yaşayacak halim yok gibi ama belli olmaz tabi.dün kociş temizliğe yardım etti süpürgeyle heryeri temizledi sağolsun:)
haftaya doktora gideceğiz keseyi görmeye hayırlısı inşallahh bütün bebişlerimiz sağlıklı büyürler

badem yağını duymuştum zeytinyağıda mantıklı aslında doğal sonuçta denemekte bi zarar yok

badem yağını ben sordum doktoruma, 3.ayında başla sürmeye dedi.

Hmm neden 3 ayinda baslamak lazimmis ki? bir zararimi var onceden baslamasinin?

badem yağını duymadım olabilir belki de

Canim aslinda catliyacagi varsa oyle veya boyle catliyor onune gecmek mumkun olmuyor.

Gerek badem yagi gerek zeytin yagi sadece kasindirmadan catlamasina sebeb oluyor... Ailene bagli bunlar annenin catlamis mi?

Benim annemin catlamis maalesef ve bence benimkide kacinilmaz elbette onlemimi alacam ama biliyorum catlamadan olmiyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…