ay benimde annemle ablamda fazlasıyla çatlak olmuştu :18: kaçınılmaz son beni bekliyo yanii:18::18:
nasıl önlem alcam bilmiyorum ki badem yağ zeytin yağ ne bulursam sürüncem yağlı güreşciler gibi dolancam ortalarda
bi sağlıcakla doğsunda ben herşeye razıyım
onu anladım canım. yanlış yazmışım. yani çok tatlılar demek istedim. bi daha doğum günün kutlu olsun
Iyiki dogdum cnm dogum gunun kutlu olsun. Rabbim sana, bebegine ve butun sevdiklerine hayirli uzun omurler nasip etsin.
Esin ne kadar ince dusunus cok sanslisin.
15 ekimde benim dogum gunumdu esim sagolsun uc tane gul almis gelmis... Her birinin manasi vardi biri ben biri o birideeeeeeeeeeee
doktorlar karın çatlakları için krem veriyorlar ben doğal bişi istiyorum.biri 7 ay boyunca saf zeytinyağı sürmüş hiçte çatlağı olmamış acaba tesadüf mü yoksa zeytinyağı bi işe yarıyor mu?
merhaba arkadaşlar nasılsınız??
merhaba arkadaşlar nasılsınız??
kızlar pazartesi ilk kontrolüme gidicem bebişim 6haftalık olucak, keseyi görürüz dimi kalp atışını da duyarmıyız merak ediyorum çook
kese görünür kalp atısıda görülür muhakkak ama kalp atısını görürsen dinlemeni önermem çünkü bu bebek için iyi degilmiş ben 5h6g lük olunca görmüştüm keseyi kalp atısını hayırlısı olsun canım stres yapma :)
canım nie kalp atışını dinlemek iyi değilmiş ne gibi bi zararı varki bebeğe
canım nie kalp atışını dinlemek iyi değilmiş ne gibi bi zararı varki bebeğe
meraba canım daha şimdiden oluşucak çatlaklarla kafayı bozmuş durumdayım sen nasılsın bakalım
bende doktoruma sadece görecekmiyiz dinlemek istiyorum dedim o bana daha çok küçük onu dinlemek icin gönderilen sinyaller kalbe zarar verir dedi sende bi sor istersen doktoruna canım
onu bende duydum bebeğe olağandan daha fazla radyasyon weriyormuş hatta bi arkadaşımın düşük tehlikesi wardı dinlemişler ve 1 gün sonra düşmüş bana sakın dinleme die tembih etti..... ama ne kadar doğru bilmiyorum tabii korktum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?