Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

ay benimde annemle ablamda fazlasıyla çatlak olmuştu :18: kaçınılmaz son beni bekliyo yanii:18::18:

ay benimde annemle ablamda fazlasıyla çatlak olmuştu :18: kaçınılmaz son beni bekliyo yanii:18::18:

Canimm belkide olmaz moralini bozma... Onlemini al sen sonradan keske dememek icin...

Bunlara ragmen olursada yapacak birsey yok bebislerimizin cani sagolsun.

Onlar saglikli olsun gerisi onemli degil

nasıl önlem alcam bilmiyorum ki badem yağ zeytin yağ ne bulursam sürüncem yağlı güreşciler gibi dolancam ortalarda

nasıl önlem alcam bilmiyorum ki badem yağ zeytin yağ ne bulursam sürüncem yağlı güreşciler gibi dolancam ortalarda

Hic gulecegim yoktu

Kiz zaten sabah aksam suruluyor ve vucut emiyor 10 dk icerisinde... Herseyin fazlasi zarar

Bebis sonradan yagli bisi olmasin

onu anladım canım. yanlış yazmışım. yani çok tatlılar demek istedim. bi daha doğum günün kutlu olsun

teşekkürler canlarııım

bu çatlak işi beni çok düşündürüyor wallahi annemin karnı harita gibi gerçi annem başlamış araştırmaya badem yağı çok iyi diyolar kardeşimin göğüsleri birden büyümüştü o kullanmıştı baya etkisini gördü zeytin yağıda diyen war ama bilmiyorum

sevgili hamişlerrr

çatlakları önlemek yada enaza indirgemek için bi kaç bişy buldum inş. faydalı olur bize

* Cilde, masaj fırçası yardımıyla masaj yaparak, bu bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırmak.
* C ve E vitamini açısından zengin olan, cilt için yararlı meyve, sebze ve fındık gibi besinleri tüketmek.
* Bol bol su içmek.
* Yeterli uyku almaya özen göstermek.
* Cildi yumuşak ve esnek tutacak, gerilme ile oluşan izleri önleyen, hamileler için özel olarak üretilmiş bir kremi her gün etkin bölgelere uygulamak.

kızlar pazartesi ilk kontrolüme gidicem bebişim 6haftalık olucak, keseyi görürüz dimi kalp atışını da duyarmıyız merak ediyorum çook

kese görünür kalp atısıda görülür muhakkak ama kalp atısını görürsen dinlemeni önermem çünkü bu bebek için iyi degilmiş ben 5h6g lük olunca görmüştüm keseyi kalp atısını hayırlısı olsun canım stres yapma :)

kızlaaar sizide sağlık ocağından araayyııp duruyolarmı izin günü gidicem cuma not bırakmışlar bugün 1de değil 2 not bırakmışlar aramamı istiyolar şimdide
çok heycan yaptım görünceee

canım nie kalp atışını dinlemek iyi değilmiş ne gibi bi zararı varki bebeğe

bende doktoruma sadece görecekmiyiz dinlemek istiyorum dedim o bana daha çok küçük onu dinlemek icin gönderilen sinyaller kalbe zarar verir dedi sende bi sor istersen doktoruna canım

onu bende duydum bebeğe olağandan daha fazla radyasyon weriyormuş hatta bi arkadaşımın düşük tehlikesi wardı dinlemişler ve 1 gün sonra düşmüş bana sakın dinleme die tembih etti..... ama ne kadar doğru bilmiyorum tabii korktum ben

meraba canım daha şimdiden oluşucak çatlaklarla kafayı bozmuş durumdayım sen nasılsın bakalım

hmmm benim şuanda sağ göğsümün ucu tatlı kaşınıyor.ben gül yağı sürüyorum normaldede sürerdim.iyi geliyor hem ucuzda hemde güzel kokuyor.hem parlak ve dik durmasını sağlıyor yada bana öle geliyor acizane tavsiye.ama ben zamanında büyütmek için kullanırdım

bende doktoruma sadece görecekmiyiz dinlemek istiyorum dedim o bana daha çok küçük onu dinlemek icin gönderilen sinyaller kalbe zarar verir dedi sende bi sor istersen doktoruna canım

tatlım benim çook sağol ya ben hiç zararı olcağnı düşünmemiştim bebeğim merakımdan zarar görcekti gidince sorarım doktoruma tekrar teşekkür ederim canım

çok doğru gereksiz hem gördükten sonra dinlemeye gerek yok..çok zorluyorlar dinlemek için rahatsız oluyormuş bebek.ben daha önceki hamileliğimde dinlemicekmiyim diye sordum o da bana rahatsız olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…