Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

bende doktoruma sadece görecekmiyiz dinlemek istiyorum dedim o bana daha çok küçük onu dinlemek icin gönderilen sinyaller kalbe zarar verir dedi sende bi sor istersen doktoruna canım

tatlım benim çook sağol ya ben hiç zararı olcağnı düşünmemiştim bebeğim merakımdan zarar görcekti gidince sorarım doktoruma tekrar teşekkür ederim canım

tatlım benim çook sağol ya ben hiç zararı olcağnı düşünmemiştim bebeğim merakımdan zarar görcekti gidince sorarım doktoruma tekrar teşekkür ederim canım

doktordan gelincede bize yaz burdan canım inşallah mutlu haberlerle gelirsin :)

selam kızlar ben 5 haftalık hamileyim karnım bazen deli gibi kaşınıyor kaşımaktan kıpırmızı ı oluyor. Sizce bu ilerde oluşucak catlakların habercisi midir?

yazmam mı hiçç gi gidip geliyim hayırlısıyla da iyi haberini paylaşırım bebeğimin. dua edin bebeğim için kızlar

canım seni baya ısrarla çağırıyolar ihmal etme

bende 4+4 haftalık hiç doktora gitmedim kesesini de kalbinide bir arada görmek istiyorum inşallah rabbim izin verirse 10 gün sonra gidicem kendi hesabımca 7 hafta bitmiş olacak...sabredemiyorum ama..
bu arada hastene ve doktor tercihlerinizi öğrenmek istiyorum ben çok kararsızım çünkü hiç bilgim yok.istanbuldayım

bende öyle yaptım en güzeli için daha çok rahat ediyo ben istanbul pendikteyim sen nerdesin:)

canım ben boluda yaşıyorum ama doktorum istanbulda op.dr.ayşe aytoz'a gidiyorum. anadolu yakasında kendisi

yakınız tatlım sancaktepedeyim sultanbeyli tarafında sayılır

eet baya yakınız pendik şifa hastanesine gidiyorum ben op.dr.burçak tok benim gibi gayet sakin hani insanı tedirgin edicek şekilde konuşmaz açıklayarak söyler herşeyi daha önceden de ona muayene olurdum:) bu tarafa gelirsen doktora tawsiye ederim

pahalı bir hastane miiii

selam kızlar ben 5 haftalık hamileyim karnım bazen deli gibi kaşınıyor kaşımaktan kıpırmızı ı oluyor. Sizce bu ilerde oluşucak catlakların habercisi midir?

evet canım mutlaka olurrrr bence

sigorta geçiyor walla çok net bilmiyorum fiyatlarını açıkçası özel sigortam war onun için hiç para ödemedim ne desem yalan söylemş olurum

benimde var ama doğum poliçesi yaptrmamışız zamanında sadece indirim sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…