bende doktoruma sadece görecekmiyiz dinlemek istiyorum dedim o bana daha çok küçük onu dinlemek icin gönderilen sinyaller kalbe zarar verir dedi sende bi sor istersen doktoruna canım
tatlım benim çook sağol ya ben hiç zararı olcağnı düşünmemiştim bebeğim merakımdan zarar görcektigidince sorarım doktoruma tekrar teşekkür ederim canım
kızlaaar sizide sağlık ocağından araayyııp duruyolarmı izin günü gidicem cuma not bırakmışlar bugün 1de değil 2 not bırakmışlar aramamı istiyolar şimdide
çok heycan yaptım görünceee
canım seni baya ısrarla çağırıyolarihmal etme
bende 4+4 haftalık hiç doktora gitmedim kesesini de kalbinide bir arada görmek istiyorum inşallah rabbim izin verirse 10 gün sonra gidicem kendi hesabımca 7 hafta bitmiş olacak...sabredemiyorum ama..
bu arada hastene ve doktor tercihlerinizi öğrenmek istiyorum ben çok kararsızım çünkü hiç bilgim yok.istanbuldayım
bende 4+4 haftalık hiç doktora gitmedim kesesini de kalbinide bir arada görmek istiyorum inşallah rabbim izin verirse 10 gün sonra gidicem kendi hesabımca 7 hafta bitmiş olacak...sabredemiyorum ama..
bu arada hastene ve doktor tercihlerinizi öğrenmek istiyorum ben çok kararsızım çünkü hiç bilgim yok.istanbuldayım
bende öyle yaptım en güzeli için daha çok rahat ediyo ben istanbul pendikteyim sen nerdesin:)
bende öyle yaptım en güzeli için daha çok rahat ediyo ben istanbul pendikteyim sen nerdesin:)
canım ben boluda yaşıyorum ama doktorum istanbulda op.dr.ayşe aytoz'a gidiyorum. anadolu yakasında kendisi
yakınız tatlım sancaktepedeyim sultanbeyli tarafında sayılır
eet baya yakınız pendik şifa hastanesine gidiyorum ben op.dr.burçak tok benim gibi gayet sakin hani insanı tedirgin edicek şekilde konuşmaz açıklayarak söyler herşeyi daha önceden de ona muayene olurdum:) bu tarafa gelirsen doktora tawsiye ederim
bende anadolu yakasındayım hangi hastane acaba[/
canım doktorum koşuyolu an-ka sağlıkta ben oraya gidiyorum ve çok memnunum internetten araştır istersen kendi siteside var zaten doktorun
bende anadolu yakasındayım hangi hastane acaba[/
canım doktorum koşuyolu an-ka sağlıkta ben oraya gidiyorum ve çok memnunum internetten araştır istersen kendi siteside var zaten doktorun
oranın yenidoğan ünitesi var mı ki..
pahalı bir hastane miiii
oranın yenidoğan ünitesi var mı ki..
canım muayenehane zaten orası doğumu orda yapmıcam tabiki :)
selam kızlar ben 5 haftalık hamileyim karnım bazen deli gibi kaşınıyor kaşımaktan kıpırmızı ı oluyor. Sizce bu ilerde oluşucak catlakların habercisi midir?
sigorta geçiyor walla çok net bilmiyorum fiyatlarını açıkçası özel sigortam war onun için hiç para ödemedim ne desem yalan söylemş olurum
canım muayenehane zaten orası doğumu orda yapmıcam tabiki :)
hmm ya ben büyük bir hastane istiyorum tahlillerimde doğumda belirli bir yerde olsun..ordan oraya gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?