- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
yaa ben neden ticker yapamıyorum biri bana yardım edebilir mi acaba çok özendim aşerdim sizin tickerlara
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection burdan yapıyosun profil düenlemeden çizelgeye url olanı ekliyosun
tşk ederim canım sağol bak yaptım
tşk ederim canım sağol bak yaptım
erkek mi olcak acaba maviş maviş yapmışsın çizelgeni
rica ederim canıım erkekmi istiyosun
aaa tamamen tesadüfff şimdi sen deyince dikkat ettim hakikaten neden mavi
bu bi işaret olabilir mi acabaaa
yooo özel bir isteğim yok ilk olacağı için sağlıklı olsunda bişi istemiyorum başka ama tesadüf belki de erkek olur kaç haftada var öğrenmeye hımm??
günaaydıın kızzlaarr biz yine ayaklandık erkenden
artık apartmanda sabahları kim ne yapıyor biliyorum çapraz üst komşu her sabah 7:35de duş alıyor üst komşu 7:30de kendik kalkıyo 8:00de çocukları kaldırıyo...galiba eşi gececi her gece çamaşır atıyo:):):)oda 8:30da geliyo sonnraa 8:30da apartmanın bütün çocukları okula gidiyo hummalı bi şekilde bağıra çağıra iniyolar aşşağıı geç kalanlarıda 8:45 de işe giden soner abi toparlıyıp götürüyo dahada warda bu kadar yeter
merhaba kızlar 9 yaşında kızım var 6 haftalıkta hamileyim 20 Haziran doğum doktora gittim aşağıdan hiç bakmadı ultrasonla baktı kese gözüküyor bu haftadan için cuma gel daha güzel gösterir kendini dedi hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlatlar nasip olur inş.
günaydın rubet maş. nenem gibisin oda mahallede kim ne yapar bilir kulağı kesiktir...
teşekkürler canlarııım
bu çatlak işi beni çok düşündürüyor wallahi annemin karnı harita gibi gerçi annem başlamış araştırmaya badem yağı çok iyi diyolar kardeşimin göğüsleri birden büyümüştü o kullanmıştı baya etkisini gördü zeytin yağıda diyen war ama bilmiyorum
hayırlı olsun canıım rabbim sağ salim kucağına werir inşallah bebişini
kız sanki bizim ewde dolaşıyolar nası bilmiyim duwarlaar yok sanki osursan duyuluyo öyle ses yalıtımı yok biz apartmancak beraber yaşıyoruz
kız nenem 18 çocuk doğurmuş zeytin yağı olmasaydı karnım eleğe benzerdi kim bilir derdi....ben badem yağı annem kullanmış, vazelin annem kullanmış,bide zeytin yağı başladım ve erken başlamak gerekiyor ona göre biline....
göğüsler popo kısımları ve karnıma sürüyorum hergün bir çeşit sürüyorum...
bide Liric krem var herhalde çatlaklar için 80 TL dedi çok yaaa şimdi almıcam...
keyfi yerindee çok tatlı canım.bu tip badilere benimde hevesim var
nerden bulurum bunlardan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?