Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

yaa ben neden ticker yapamıyorum biri bana yardım edebilir mi acaba çok özendim aşerdim sizin tickerlara

bizde eşimle kız istiyoruz çok ama içime erkek doğuyor benimde hatta neredeyse eminim. galiba tam yumurtlama zamanında ilişkiye girdik erkek olma ihtimali çok yüksek belkide o yer etmiş bilinçaltımda.öncelik sapasağlam sıhhatli olması tabikide.

günaaydıın kızzlaarr biz yine ayaklandık erkenden
artık apartmanda sabahları kim ne yapıyor biliyorum çapraz üst komşu her sabah 7:35de duş alıyor üst komşu 7:30de kendik kalkıyo 8:00de çocukları kaldırıyo...galiba eşi gececi her gece çamaşır atıyo:):):)oda 8:30da geliyo sonnraa 8:30da apartmanın bütün çocukları okula gidiyo hummalı bi şekilde bağıra çağıra iniyolar aşşağıı geç kalanlarıda 8:45 de işe giden soner abi toparlıyıp götürüyo dahada warda bu kadar yeter

Son düzenleme:
merhaba kızlar 9 yaşında kızım var 6 haftalıkta hamileyim 20 Haziran doğum doktora gittim aşağıdan hiç bakmadı ultrasonla baktı kese gözüküyor bu haftadan için cuma gel daha güzel gösterir kendini dedi hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlatlar nasip olur inş.

günaydın rubet maş. nenem gibisin oda mahallede kim ne yapar bilir kulağı kesiktir...

hayırlı olsun canıım rabbim sağ salim kucağına werir inşallah bebişini

günaydın rubet maş. nenem gibisin oda mahallede kim ne yapar bilir kulağı kesiktir...

kız sanki bizim ewde dolaşıyolar nası bilmiyim duwarlaar yok sanki osursan duyuluyo öyle ses yalıtımı yok biz apartmancak beraber yaşıyoruz

kız nenem 18 çocuk doğurmuş zeytin yağı olmasaydı karnım eleğe benzerdi kim bilir derdi....ben badem yağı annem kullanmış, vazelin annem kullanmış,bide zeytin yağı başladım ve erken başlamak gerekiyor ona göre biline....

göğüsler popo kısımları ve karnıma sürüyorum hergün bir çeşit sürüyorum...

bide Liric krem var herhalde çatlaklar için 80 TL dedi çok yaaa şimdi almıcam...

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

bende başlıyım ya benim karnım kocaman yaaa 6 haftalıktan sonra çıktı annem daha erken karnının çıkmasına sana öyle geliyodur dio ama yok kilom aynı karnım kocaman seninde öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…