bende başlıyım ya benim karnım kocaman yaaa 6 haftalıktan sonra çıktıannem daha erken karnının çıkmasına sana öyle geliyodur dio ama yok kilom aynı karnım kocaman seninde öylemi
yok cnm ben kilo aldım 34 benden giyiyordum şimdi 36 beden oldu...43 kiloydum 47 oldum hadi hayırlısı boyuma göre 60 kadar alırsam sorun yok ama geçerse vay halime karnım minik daha yaa bence 3.aya doğru büyür sana öyle geliyordur...yalnız ben çok pis boğaz oldum ne görsem yiyorum....geçen gittim bir kocaman waffle mideye indirdim içinde neler yoktu ki...:125::125::125::125::125::125::125:
ben ilk 1 ay kilo aldım 51dim 54 oldum zaten ondna şüphelendim test yaptımşimdi hala 54düm zaten dikkat ediyorum canım çekse bile tadımlık yiyorum tıkabasa yemiyorum yoksa önüünü alamam daha 8 haftalığım sonra nası wercem o kiloları ne biliim belkide bana öyle geliyo bilmiyorum ama eşimde karnımın çıktığını söyüyoo
minik çıkmıştır 2 ay olmuş maş.evet bundan sonra yavaş git sende fotodaki senmisin uzun gibisin hatta zayıfsın eğer sensen çok kilo almazsın zaten..
beniim yok kısayım annem bende de kısa ondan uzun görünüyorum ben ewlendiğimde 48 kiloydum o zamandan o foto çok zayıfsın die eşim beni besiye çekti zorla 51 yaptı çok çabuk kilo alan bi yapım yok 1 senede zor oldum 51 bir ayda 54 olunca şok olmuştuk
hımmm olsun azıcık kilo iyi olur hürrem hatun gibi dolgun hatun oluruz....
yalnız doktorda dışarda bekliyen kadınları gördüm hepsi kocamandı eşleri yanında minicik kalmış kendimi düşündüm güldüm eşim minicik kalırsa kızdırmasın ben hött derim korkar...peki plates topu gibi olursak....
aman yarabbim psikolojim bozulur yemiin olsun eşim yanımda küçük kalırsa bilgi plates topundan daha büyük bişey olmuşumdur hahahahah adam ewlendikten sonra 10 kilo aldı spora falan gitti wermek için az biraz werdi tatile gittik orda geri aldı şimdi 83 falan sanırım düşünemiyorum 83 falan olduğumu bildiğin yuwarlağa ayak sağlamışsın gibi dolaşıyo olurumben hamile fakat incecik bacakları sıkı poposu olanlara çok özeniyorum
vallla bende öyle çok özeniyorum ama bakalım daha 2. aya yaklaştık 5.ayda belli olur zaten kim nasıl olacak....veririz yaaa yürürüz yüzeriz spor yaparız sonra...spor salonuna gideriz bide diyet uygularız tamam...
inşallah hepimiz duyarızgozunaydınn
darısı gormeyenlerın basınaa
inşallah duyarsın kalp atışlarınıdaa
inşallah bende gördum ama duymadım daha
iyi akşamlar
canım,sen o an altta yoktun,ben yazar yazmaz çıktım zaten,çok acıkmıştım,eşim yemeği hazırlamıştı,ben full istirahatteyim,net başında kalsam kızcaktı,o yüzden görmemişim.aşk olsun, ben neciyim burda?=( küstüm. // çok sevindim senin adına. ben de daha kalp atışı duymadım. inşallah duyarız Allahın yardımılığyla
bazen görülüyo,bazen de 7 hatta 8. haftada görülebiliyo sanırım.kızlar pazartesi ilk kontrolüme gidicem bebişim 6haftalık olucak, keseyi görürüz dimi kalp atışını da duyarmıyız merak ediyorum çook
zeytinyağı da iyi kokar heeee,zaten kokular bi kötü gelmeye başladı kibadem yağını duymuştum zeytinyağıda mantıklı aslında doğal sonuçta denemekte bi zarar yok
kaçıncı haftada kayıt yaptırdınız sağlık ocağına,kalp atımını görmeden mi gittiniz?kızlaaar sizide sağlık ocağından araayyııp duruyolarmı izin günü gidicem cuma not bırakmışlar bugün 1de değil 2 not bırakmışlar aramamı istiyolar şimdide
çok heycan yaptım görünceee
hayırlı olsun cardelensbende 4+4 haftalık hiç doktora gitmedim kesesini de kalbinide bir arada görmek istiyorum inşallah rabbim izin verirse 10 gün sonra gidicem kendi hesabımca 7 hafta bitmiş olacak...sabredemiyorum ama..
bu arada hastene ve doktor tercihlerinizi öğrenmek istiyorum ben çok kararsızım çünkü hiç bilgim yok.istanbuldayım
günaaydıın kızzlaarr biz yine ayaklandık erkenden
artık apartmanda sabahları kim ne yapıyor biliyorum çapraz üst komşu her sabah 7:35de duş alıyor üst komşu 7:30de kendik kalkıyo 8:00de çocukları kaldırıyo...galiba eşi gececi her gece çamaşır atıyo:):):)oda 8:30da geliyo sonnraa 8:30da apartmanın bütün çocukları okula gidiyo hummalı bi şekilde bağıra çağıra iniyolar aşşağıı geç kalanlarıda 8:45 de işe giden soner abi toparlıyıp götürüyo dahada warda bu kadar yeter
kaçıncı haftada kayıt yaptırdınız sağlık ocağına,kalp atımını görmeden mi gittiniz?
sabah sabah çok güldüm,ALLAH ta seni güldürsün inşallah.
herkeze hayırlı günler dilerim.
ammiinn
ya ben hiç gitmedim sağlık ocağına gidemedim çalışıyorum yarın izinliyim yarın gidicem bugünde bi arıyım bakalım
nerden biliyo ya sağlık ocağı hamile olduğunu,testi orda mı yaptırdıydın.
aradıklarına göre biliyo olmalılar.
ben daha kahvaltı yapmadım,kalkıp yapayım bari.
kızlar nasıl besleniyosunuz,neler yiyosunuz?
ben normalden farklı olarak sabahları ballı süt içiyorum,bi kaşıkta arı sütü bal polen karışımı yiyiorum,bilmiyorum doğru mu yapıyorum
onun harici normal besleniyorum
var mı farklı şeyler yapanlar?
ben normalden farklı olarak sabahları ballı süt içiyorum,bi kaşıkta arı sütü bal polen karışımı yiyiorum,bilmiyorum doğru mu yapıyorum
çocuğu napcan çöpemi atcanbenim yakınımda kimse yok herkesin bi düzeni war zaten bozsunlarda istemem kendim bakıcam büyük ihtimalle çocuğa belki onun temposu kilo werdirir....
biliyomusun işe gelirken eski çalıştığım yerden bi kadınla karşılaştım kızını yuvaya götürüyomuş işte hamile olduğumu söyledim aman az ye ben 40 kilo aldım diince ben iice korktuuumm40 KİLOOOOO
benim ilk sene annem bakıcak yardım için gelicek ben işi bırakamam cnm git gel bebekle ilgilen işle ilgilen verirrim zaten ....o abartmış cnm yaa 20 kilodan fazla almamak gerekiyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?