kızzlaaar kimse yokmu yahuu çok fena geyik yapasım war
ben daha kahvaltı yapmadım,kalkıp yapayım bari.
kızlar nasıl besleniyosunuz,neler yiyosunuz?
ben normalden farklı olarak sabahları ballı süt içiyorum,bi kaşıkta arı sütü bal polen karışımı yiyiorum,bilmiyorum doğru mu yapıyorum
onun harici normal besleniyorum
var mı farklı şeyler yapanlar?
Ben geldiiimm
kizlar temizlik yapacam yerimden kalkamiyorum yaa
Aksamada misafir var, cayin yanina hazir biseylermi alsam neyapsam
Hoşgeldin canım. temizlik yapcam diye çok yorma kendini. bana sorarsan hazır bişeyler al dicem ama yine de sen bilirsin. kaç kişi geliyolar?
kızzlaaar kimse yokmu yahuu çok fena geyik yapasım war
ben varimmmmmm ah ah hamilelik insani ne hale sokuyor dimi can SIKINTISINDAN zamanda gecmek biliyor of of
Ben geldiiimm
kizlar temizlik yapacam yerimden kalkamiyorum yaa
Aksamada misafir var, cayin yanina hazir biseylermi alsam neyapsam
ben varimmmmmm ah ah hamilelik insani ne hale sokuyor dimi can SIKINTISINDAN zamanda gecmek biliyor of of
Yettim Gariii
Selm kızlarr bugün nasılızz..Sğlık ocağınan şimdi geldim tahlillerim normal çıkmış şükür Bide haftaya bebişimi göriyim dahada mutlu olurum inşallah 3 haftadır görmedim
hoş geldiniz bacılıklar
yaw tam siz gelmişsiniz ben çıkmışım lanet olasıca yönetici kendi yapması gereken kayıtlar tutuşturdu elime onlarla boğuşuyorum bütün keyfimi kaçırdılar sabahtan beri ne güzeldim içim içime sığmıyodu öööfff bende yönetici olmak istiyorum sadece insanları izleyerek para kazanmak istiyorum bişey olunca birilerinin eline tutuşturmak istiyorum ve kaypaklık yapmak istiyoruum revamıı buu yaaaa
yönetici milleti bayılıyolar işleri yıkmayaa :2:
pabucumun yöneticisi walla çok hırslandım bu gazla çocukta yapaarım kariyerde yemin olsun
:2: aynennnn.geçse artık cinsiyetleri söylesek birbirimize burdann
Selm kızlarr bugün nasılızz..Sğlık ocağınan şimdi geldim tahlillerim normal çıkmış şükür Bide haftaya bebişimi göriyim dahada mutlu olurum inşallah 3 haftadır görmedim
:2: Aynennnn.geçse artık cinsiyetleri söylesek birbirimize burdann
ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur ben ben hissediyom oglum olcakay aman o iyi olsunda daha kesesini görmedim hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?