Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

bende şöyle duymuştum yani bir hamile tanıdığıma doktoru demiş.bebek 4.aya kadar annenin stoklarını kullanır karbonhidrat yağ ve proteinler olarak.4 aydan sonra hızla gelişip kilo almaya başlayınca annenin yediklerine ortak olur bu yüzden 4.aydan sonra yediklerin bebeğe yarar demiş banada mantıklı geldi.

yani şimdiden bebeğe lazım diye yiyeceklere yüklenmek ekstradan hediye kilolar olarak bize dönecektir.bence sınırlı
olarak her besin gruplarından başlanması gerek zaten öyle öneriyor uzmanlar..

Ben geldiiimm
kizlar temizlik yapacam yerimden kalkamiyorum yaa
Aksamada misafir var, cayin yanina hazir biseylermi alsam neyapsam

Ben geldiiimm
kizlar temizlik yapacam yerimden kalkamiyorum yaa
Aksamada misafir var, cayin yanina hazir biseylermi alsam neyapsam

Hoşgeldin canım. temizlik yapcam diye çok yorma kendini. bana sorarsan hazır bişeyler al dicem ama yine de sen bilirsin. kaç kişi geliyolar?

Selm kızlarr bugün nasılızz..Sğlık ocağınan şimdi geldim tahlillerim normal çıkmış şükür Bide haftaya bebişimi göriyim dahada mutlu olurum inşallah 3 haftadır görmedim

ben varimmmmmm ah ah hamilelik insani ne hale sokuyor dimi can SIKINTISINDAN zamanda gecmek biliyor of of

Selm kızlarr bugün nasılızz..Sğlık ocağınan şimdi geldim tahlillerim normal çıkmış şükür Bide haftaya bebişimi göriyim dahada mutlu olurum inşallah 3 haftadır görmedim

hoş geldiniz bacılıklar
yaw tam siz gelmişsiniz ben çıkmışım lanet olasıca yönetici kendi yapması gereken kayıtlar tutuşturdu elime onlarla boğuşuyorum bütün keyfimi kaçırdılar sabahtan beri ne güzeldim içim içime sığmıyodu öööfff bende yönetici olmak istiyorum sadece insanları izleyerek para kazanmak istiyorum bişey olunca birilerinin eline tutuşturmak istiyorum ve kaypaklık yapmak istiyoruum revamıı buu yaaaa

yönetici milleti bayılıyolar işleri yıkmayaa :2:

canım tahlillerin normal çıkmış çok sevindim bende cuma gördüm bebişimi ama şimdiden özledim yaaa

ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur ben ben hissediyom oglum olcak ay aman o iyi olsunda daha kesesini görmedim hehe

şu cinsiyet işi çok kafa karıstırıyor yaaa ben hep tatlı yiyiyorum tatlıda erkek derler ama bazı arkadaslarım ben kızda acayip tatlı yedim diyoo çin takvimine baktım kız çıkıyor yorumcuda erkek :)))))) şaşırdım vallahii içimede dogmuyor kız mı erkek mi off daha çok var öğrenmemeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…