Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

KIZLAAAR BAKIN BURDA HESAPLAMA YAPIYOLAR NASI YAPIYOLAR BİLMİYORUM AMA
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...k-isteyen-gelsin-165.html:52::52::32::32::32:

canım tahlillerin normal çıkmış çok sevindim bende cuma gördüm bebişimi ama şimdiden özledim yaaa

Sağol csnım benimm.Valla ben 3 hafta önce gördüm garibimin kolu bacağı yoktu henüz Bakalım ne durumdaa Ultrason çıktısını istiycem herkese göstermek istiyorumm

ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur ben ben hissediyom oglum olcak ay aman o iyi olsunda daha kesesini görmedim hehe

Bende çok eminim oğlum olucak diye ama bakalım kız olursa çok şok olurum yani öyle böyle değil Hatta eşim geçen oğlum dedi kendide şaşırdı allahmı söyletti dedi Ayy sağlıklı hayırlı evlat olsunlrda gerisi boş valla.Tencere kapak olmıycak ya ya kız ya erkek

Sağol csnım benimm.Valla ben 3 hafta önce gördüm garibimin kolu bacağı yoktu henüz Bakalım ne durumdaa Ultrason çıktısını istiycem herkese göstermek istiyorumm

ben zaten kendisini göremedim orda doktor bana bişi gösterdi kalbi die yanıp sönüyordu okadar hahahhahah haftaya gidicem bence bi şekil olmustur belki bebe ruhi :)

Yaa çin takviminde benimde kız çıkıyo ama yorumcuda hiç denemedim paralı üyelikmiş sanırım.Ona para verene kadar 1,5 2 ay daha sabrederim

ben zaten kendisini göremedim orda doktor bana bişi gösterdi kalbi die yanıp sönüyordu okadar hahahhahah haftaya gidicem bence bi şekil olmustur belki bebe ruhi :)

olmuştur tabi.Ya bende gördüğümde 6.5 haftalıktı garibim yaa kalbi atıyo kendi sıçrıyo

bizde öyle görüyoruz canıım:):):) kardeşime ultrason fotolarını gösterdim baktı baktı baktı çok şekil olcak yiğenim die dalga geçti

bizde öyle görüyoruz canıım:):):) kardeşime ultrason fotolarını gösterdim baktı baktı baktı çok şekil olcak yiğenim die dalga geçti

kıyamam.Bende bi gördüm doktora dedim erkekmi bu dalgamı geçiyosun bnimle diyo adam Sabret yılbaşına kadar dedi

Yaa çin takviminde benimde kız çıkıyo ama yorumcuda hiç denemedim paralı üyelikmiş sanırım.Ona para verene kadar 1,5 2 ay daha sabrederim

ben yorumcuya para vermedim burda bir bayan konu acmıs kendi kayıt olmus bilgileri verince bakıyor biizm için konu baslıgı yorumcuda cinsiyet tahmini dogru cıkan varmı fln yazıyordu

ben yorumcuya para vermedim burda bir bayan konu acmıs kendi kayıt olmus bilgileri verince bakıyor biizm için konu baslıgı yorumcuda cinsiyet tahmini dogru cıkan varmı fln yazıyordu

aa güzel ozaman.ama ilişki gününü saatini soruyo diye biliyorum.hatırlamıyorum ki:2:

içine doğmuş gibi mavi mavii Biran önce öğrensek dimi

evet evetttt bende öğrenmek istiyorum ama şunun şurasında en fazla 8 hafta falan var

internetten gir hamile badileri die çıkıyo çook güzelleri war login olandan ben ısmarladım bile hehehehehe

hemen bakalımmmm bende istiyorum ama giymek için erken daha.işimiz bir kesinleşsin..

kızzlaaar kimse yokmu yahuu çok fena geyik yapasım war

yapalım geldim ben burdayımm

herkese merhaba kızlar naber?

hoşgeldinn merhaba sen nasılsın

Kızlar birde hücre yenilemesine göre yapılan cinsiyet tahmini var biliyomusunuz onu? Kadınların 3 erkeklerin 4 yılda bir hücreleri yenileniyormuş. Kadınlar doğum yılına 3 erkeklerler 4 ekliyo.En son hangisi bu yıla yakın yenileniyosa onun cinsiyeti oluyomuş.Mesela ben 88liyim. 88+3+3+3+3 yapa yapa bu seneye kadar geliyoruz.Benim 2012 eşimin 2015 çıktı.Hesaplamaya göre kız olması lazım ama hala erkek doğuyo içimeeee

çok fazla şey var en güzeli beklemek allah saglıklı bebişler versin hepimize bide ben şimdiden bebek arabası fln bakıyorum yaza gelecekya dogum bol bol gezeriz ama çok pahalılar anacım çookkkk :)

Baktıkça kafam çorba oldu zatenn ya sen bebek arabası nasıl alıcaksın.Şu travel sistemler çok güzele benziyo hem yeni doğanı taşıyo hemde o parçası çıkıp normal bebek arabası oluyo..Yada yeni deoğan bebekleri büyüyüncede hangi tip arabalara taşıyabilirz ki :44::44:

travel düşünüyorum canım çok begeniyorum onları şu üst üste konulanlar varya onları sevmiyorum çok hantal duruyor

Şuna bayıldım.Aradığım tam olarak bu aslında.Hem tam yatıcak Yeni doğanda kullanılıcak hemde büyüynce zaten 0-4 yaşmış bu

travel düşünüyorum canım çok begeniyorum onları şu üst üste konulanlar varya onları sevmiyorum çok hantal duruyor

Bende travel düşünüyorum.Hem puset hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyo.Gerçi ilk zaman kullanılmıyo oto koltuğu ama bulundurmak zorundasın arabada mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…