şu cinsiyet işi çok kafa karıstırıyor yaaa ben hep tatlı yiyiyorum tatlıda erkek derler ama bazı arkadaslarım ben kızda acayip tatlı yedim diyoo çin takvimine baktım kız çıkıyor yorumcuda erkek :)))))) şaşırdım vallahii içimede dogmuyor kız mı erkek mi off daha çok var öğrenmemeee
canım tahlillerin normal çıkmış çok sevindim bende cuma gördüm bebişimi ama şimdiden özledim yaaa
ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur ben ben hissediyom oglum olcakay aman o iyi olsunda daha kesesini görmedim hehe
Sağol csnım benimm.Valla ben 3 hafta önce gördüm garibimin kolu bacağı yoktu henüzBakalım ne durumdaa Ultrason çıktısını istiycem herkese göstermek istiyorumm
şu cinsiyet işi çok kafa karıstırıyor yaaa ben hep tatlı yiyiyorum tatlıda erkek derler ama bazı arkadaslarım ben kızda acayip tatlı yedim diyoo çin takvimine baktım kız çıkıyor yorumcuda erkek :)))))) şaşırdım vallahii içimede dogmuyor kız mı erkek mi off daha çok var öğrenmemeee
ben zaten kendisini göremedim orda doktor bana bişi gösterdi kalbi die yanıp sönüyordu okadar hahahhahah haftaya gidicem bence bi şekil olmustur belki bebe ruhi :)
ben zaten kendisini göremedim orda doktor bana bişi gösterdi kalbi die yanıp sönüyordu okadar hahahhahah haftaya gidicem bence bi şekil olmustur belki bebe ruhi :)
bizde öyle görüyoruz canıım:):):) kardeşime ultrason fotolarını gösterdim baktı baktı baktı çok şekil olcak yiğenim die dalga geçti
Yaa çin takviminde benimde kız çıkıyo ama yorumcuda hiç denemedim paralı üyelikmiş sanırım.Ona para verene kadar 1,5 2 ay daha sabrederim
ben yorumcuya para vermedim burda bir bayan konu acmıs kendi kayıt olmus bilgileri verince bakıyor biizm için konu baslıgı yorumcuda cinsiyet tahmini dogru cıkan varmı fln yazıyordu
aa güzel ozaman.ama ilişki gününü saatini soruyo diye biliyorum.hatırlamıyorum ki:2:
içine doğmuş gibi mavi maviiBiran önce öğrensek dimi
internetten gir hamile badileri die çıkıyo çook güzelleri war login olandan ben ısmarladım bile hehehehehe
kızzlaaar kimse yokmu yahuu çok fena geyik yapasım war
herkese merhaba kızlar naber?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...simler/285395-cinsiyetini-tahmin-etmek-4.html burda daha detaylı varmış kızlar
çok fazla şey var en güzeli beklemek allah saglıklı bebişler versin hepimize bide ben şimdiden bebek arabası fln bakıyorum yaza gelecekya dogum bol bol gezeriz ama çok pahalılar anacım çookkkk :)
Baktıkça kafam çorba oldu zatennya sen bebek arabası nasıl alıcaksın.Şu travel sistemler çok güzele benziyo hem yeni doğanı taşıyo hemde o parçası çıkıp normal bebek arabası oluyo..Yada yeni deoğan bebekleri büyüyüncede hangi tip arabalara taşıyabilirz ki :44::44:
travel düşünüyorum canım çok begeniyorum onları şu üst üste konulanlar varya onları sevmiyorum çok hantal duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?