Şuna bayıldım.Aradığım tam olarak bu aslında.Hem tam yatıcak Yeni doğanda kullanılıcak hemde büyüynce zaten 0-4 yaşmış bu
Eki Görüntüle 278839
bildigim kadarıyla bunlar katlanamıyor güzel ama katlanan olmalı bence
Aynen bide taşımak var onları.Farzet otobüse falan bindin eziyet
bide şuna bak hauck travel sistem hem daha uygun fiyatı
Kullanımıda rahat olur bunların.Oyyy yaza denk geliyo allahtan bol bol gezdirirz
Şuna bayıldım.Aradığım tam olarak bu aslında.Hem tam yatıcak Yeni doğanda kullanılıcak hemde büyüynce zaten 0-4 yaşmış bu
Eki Görüntüle 278839
evet ya süper zaman bizim burda hala sıcak havalar bu aya kadar rahatlıkla dolasırız sokaklarda ya benim karnımın içinde kazan var sanki doymuyorummmmm
evet ya süper zaman bizim burda hala sıcak havalar bu aya kadar rahatlıkla dolasırız sokaklarda ya benim karnımın içinde kazan var sanki doymuyorummmmm
canım ben buna baktıım bizim burda büyük bi outlet mağazası war hemde çok uygun ama çift taraf olması için böyle sapı değilde sepeti döndürüyosun bi tana buldum maclerin ve 500 tl normal fiyatı 1000tl alıcam onu kaçırmıcamçok güzel
Hamile kıyafetlerinde siftah yapanlar varmı kızlar.Ben sipariş verdim biraz lcwadan birazda başka yerlerden zaten annemde almış
ben hamile kalmadan önce 6 kilo vermiştim şimdi hersey bol geliyor bide daha önce bi bebek kaybettim ya bişeyler almak için bekliyorum
mia bebğin durumu nasıl geçen bişiler yazmıştın korkulacak bişi varmı hangi hastaneye gidiyorsun sen?
KIZLAAAR BAKIN BURDA HESAPLAMA YAPIYOLAR NASI YAPIYOLAR BİLMİYORUM AMA
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...k-isteyen-gelsin-165.html:52::52::32::32::32:
rubet nasıl yapılıyor bu yaaa?
şimdilik herhangi bir sorun yok uncalı meydan hastanesine gidiyordum ama degiştirmek istiyorum nereye gidicem bilemiyorum cnm orda bi doktor varmıs orhan bey bide onu deneyecegim sen nereye gidiyorsun?
bak özele gidiyorsan biraz uzak ama olsun ben Anadolu hastanesine gidiyorum meydanda hem hijyenik temiz kadrosu güzel bir hastahane ssk da var...
muayane biraz pahalı diğerlerinden ama olsun her hafta çağırmıyor zaten...Daha önce Andevaya gitmiştim Yıldız hiç memnun kalmadım zaten uyuz oluyorum artık onlara buradaki doktorun adı erhan bey güler yüzlü rahat ve çok iyi davranıyor hastalarına hiç stres olmuyorsun ne yapman ne yapmaman gerektiğini söylüyor her zman ilaç bilmem ne yazmıyor lazım olmadıkça ben maşallah çok sevdim orayı uzak ama arkdaşım söyelemişti kartın ı veriyor doktor istediğin zman aklına bişey takılırsa gece gündüz istediğinde arıyorsun adamı...ben düşük yaptığım için bana titiz davranıyor ....Testlerimide orda yaptırdım artık hastane hastane gezmeyeceğim eşimde sevdi adamı bir git istersen karar senin tabii.
canım ya çok saol benim sigortam olmadıgı için oralar bana pahalı geliyor uncalı meydan daha uygun digerlerine göre testleri flnda hıfsızsıhha da yaptırıyorum çok uygun orası zaten olmadı eve ebe çagırcam öyle dogurcam :))))
anladım cnm ozman zor olur tabii uncalı meydana git tabii hem sana yakın orası doğum sırasıda ssk da yaparsın cnm cüzi bir miktara ....ssk lı olmasanda fazla tutmaz bence orda...benim arkdaşım doğuma kadar özele gitmişti doğum zamanı ssk da yaptı doğumu...
Eiğitim araştırma hastanesinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?