canım madem diğerlerinden farklı bi şiddetle sancın oldu istersen bi doktoruna söyle rahatlamak açısından.Bana doktorum en ufak bi lekenme görürsen hemen gel dedi.Ben ilk günden beri hep wc ye gittiğimde dikkat ediyorum iç güdüsel olsa gerek.Siz de dikkat edin kızlar.
herkese merhaba,
2 gundur sizlerin mesajlarini okuyorum o yuzden bi turlu kendim bisiler yazipta kendimi tanitamadim ama hepinizi taniyorum artik :) ben bugun itibari ile 5+3'um. Sat gorede bebis 25 haziran'da gelecek. Bazilarinizin cok kotu bulantisi olmus, bende pek yok bulanti. Birkac kez bazi seylerin kokusundan rahatsiz oldum o kadar. Belirti olarak goguslerim felaket agriyor, cok fena bi halsizlik/yorgunluk var, ha bide bikac gundur baya bi gobegim cikti. Normalde imkansiz bu kadar cikmasi ama bende anlamadim bi gariplik var bu kadar cok gobegimin cikmasinda. Haftaya carsamba ilk ultrasound randevumuz var bakalim o zaman dr'a sorcam ve kismetse kalp atislarinida gorucez o gun. Bide arkadaslar, sizlere sormak istedigim bisi var. Bende gecen hafta kirmizi kirmizi bocek isirigi gibi bisiler cikti, cok fena kasiniyolardi. Acile gittim gecen gun, orada ki doktorlarda hamilelik alerjisi dediler. Boyle bisi duyaniniz ya da basina gelen var mi? Vucudumda ki hamilelik hormonlarina alerji olmusum :) simdi guluyorum biraz azaldi diye tabii ama cok kotuydu ya. Kac gece uyuyamadim kasintidan. Kendi bebegime alerjiymisim meger :d
ye canım yeeBen halime kaldigim ilk gunden beri boyleyim.
Gordugum, duydugum aklima gelen her yemegi canim istiyor.
Istahimda acayip acildi, ins cok kilo almam =))
haftaya 8. haftam oluyor ve gıderım doktora herhaldekizlar aranizda 8 haftalik kontrole giden varmi kollari bacaklari minik minik gordunuz mu?
ben gördum ama ne oldugunu bılmıyorumvajinal bakarsa görür canım bence
bu arada bişey sorucam
bu yolk saç denilen şeyi gördünüz mü siz?
kese içinde küçük bir keseye benzeyen bir yapı mı o?
ben 9 gun arayla gıttıgımde sasırdımsaol canım bu kadar büyüdümükii geçen hafta bu kadar değildi:):):)
göğüslerim çok ağrıyo sizlerdede warmıı??? büyüyolar...ergenliğe geri döndüm sankiiii
güünnaayydıın kızzlaar uyanan varmııı???
benim bugün kasıklarım çok ağrıyoo anlatamam adet sancısından beter sabah bu ağrı uyandırdı beni
arada oluyoduda bu sefer hiç kesilmiyo nerdeyse ara ara saplanıyo şiddetleniyo sonra hafifliyo tekrar aynısı oluyo bişeymi war kii....
bendede var o sol kasıgım acayip agrıyor
neden bılmıyorum
beyazda akıntım oluyor bı kac gundur ara araa
o beyaz akıntıdan bişey olmaz canım ya benim hep oluyor hele bi ara çok fenaydı adet olur gibiydim:):):) anneme sordum bişey olmaz ama temiz olmaya çalış dedi günde 3-4 defa çamaşırımı değiştiriyodum... şimdi daha az .....
kızlar aranızda sabun deterjan kokularından nefret eden varmı[/QUOTE
bende o yok
yemek kokularına karsı var sadece
kızlar aranızda sabun deterjan kokularından nefret eden varmı[/QUOTE
bende o yok
yemek kokularına karsı var sadece
BEN YEMEK YAPMAYI ÖZLEDİM YAW. YEMEK YAPAMIYORUM YEMEĞİ YAPMAYI BIRAK OLMUŞ YEMEĞİ ISITAMIYORUM BİLE. KOCİŞ SAĞOLSUN
doktorada sordum zateen olmaz dedı
ama bende adet oldum sanıyorum
birden bi ıslaklık ödüm kopuyor :))
cok rahatısz olursan sirkeli suyla yıka dedi doktordaa
yapmadım bende
su yolk sac nedir
tam oalrak bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
BEN YEMEK YAPMAYI ÖZLEDİM YAW. YEMEK YAPAMIYORUM YEMEĞİ YAPMAYI BIRAK OLMUŞ YEMEĞİ ISITAMIYORUM BİLE. KOCİŞ SAĞOLSUN
ayneeeeeen
tam olarak o durumdayım
yemek falan pişirmeyi unuttum herhalde
saolsun eşler anneler :)
yoksaaa durumumuz fenaa
banada su an bunun ıcın bısey verememkokar kız ben daha önceden doktorun werdiği vajisil die bişey kullanıyodum onu kullanmaya dewam et dedi
bunu bende merak ediyorum. Doktor bana dediki zamanla yolk kesesi kaybolacak. Yanlış anlamadıysam tabi.
banada su an bunun ıcın bısey veremem
hala devam ederse 3 ay sonraa verırım bişeyler su anda olmaz dedi :S
benim daha önceden akıntı problemim wardı çok fazla oluyodu o zaman wermişti kullanmamda sakınca olmadığını söyledi
ayneeeeeen
tam olarak o durumdayım
yemek falan pişirmeyi unuttum herhalde
saolsun eşler anneler :)
yoksaaa durumumuz fenaa
AYNEN YAW EŞLER ANNİŞLER TEYZELER SEVİYORUM HEPSİNİ
banada su an bunun ıcın bısey veremem
hala devam ederse 3 ay sonraa verırım bişeyler su anda olmaz dedi :S
ben gördum ama sormayı unutmusum
doktorda bişey dememişti
merak ettim şimdi
bi kaç bişey okudum amaa
tam manasıyla cozemedm
BENDE BAKTIM AMA ÇÖZEMEDİM :26:
Kızlar aranızda progestan kullanan varmı peki ? Ben 6.haftadan beri kullanıyorum günde bir
bende kullanyiorum canim jel olarak 10 haftaya kadar kullanilicek denildi bana cok igrenc ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?