hadi yaa onun jelide mi var. Ben hapını içiyorum :26:
ööfff çook sıkıcı bi günn hüngür hüngür oturup ağlayasım war yada birine çok pis dalasım war
ööfff çook sıkıcı bi günn hüngür hüngür oturup ağlayasım war yada birine çok pis dalasım war
Kızlar aranızda progestan kullanan varmı peki ? Ben 6.haftadan beri kullanıyorum günde bir
Arkadaşlar hepinize merhaba
Çok uzun zamandır bu siteyi, son 3-4 haftadan beri sizleri takip ediyorum. Artık dayanamadım üye olmaya karar verdim. Bende 6+5 günlük hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile oldu. Burada sizlerle beraber olmak çok güzel. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşabiliriz.
hoşgeldin canımArkadaşlar hepinize merhaba
Çok uzun zamandır bu siteyi, son 3-4 haftadan beri sizleri takip ediyorum. Artık dayanamadım üye olmaya karar verdim. Bende 6+5 günlük hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile oldu. Burada sizlerle beraber olmak çok güzel. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşabiliriz.
aman Allah ım 9 . haftada böylemi oluyorTam 9. hafta belirtilerini yasiyorsun canim demek ki hamileligin süper isliyor suan da
Arkadaşlar hepinize merhaba
aman Allah ım 9 . haftada böylemi oluyor
hosgeldin canim benim tüpilk sefermi ah ah yavrucuklarimin gerisini dondurdular :-(
Hosgeldin canim aramiza hayirli olsun bebegin. Umarim buradaki tüm arkadaslarimiz, herkes bebegini kucagina saglikli, hayirli , huzurlu bir sekilde alir insallah..
Artik saatimiz bebegimizle isliyor cünkü bize can katan bize hayat veren umut veren bebislerimizle atiyor kalbimiz. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun
evt canim daha dün okudum 8. ve 9. haftadaki bebek gelisimini ve annedeki degisimi arat bak internetten
hayır maalesef 5.denemem.
2 düşük var biri dondurulmuş 2 denemede zaten olmadı. bu sefer bende çok ünitliyim inşallah sonuna kadar götürebiliriz.
bu arada hepiniz teşekkür ederim. Hoşbuldum
aynennnnnn bende kavga etmeye yer ariyorum hormonlardan olsa gerek dün komik komik seylere aglamaya basladim durum kötüye gidiyor yavv hava kara bulutlu pöffffffff
ahahah
sakin ol canımm
bu kadar ekşın fazla degılmı
Tam 9. hafta belirtilerini yasiyorsun canim demek ki hamileligin süper isliyor suan da
o zaman cok yakındaa burda bir sürü haşin hatun olacak desenize D:
canim benim ALLAHTAN herseyin hayirlisi insallah bebisini alicaksin kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?