- Konu Sahibi sadecedilek
-
evet herkes kullanıyo hem dondurulmuşta hem normal transfer önce kullanılıyo sayısını merak etme zamanla arttırabilir de...
hayırlı olsun cnm listede ilk senin hamilelik haberini paylaşıcaz öyleyse
ben adetim geciktiği için ilaca başladım duphaston diye ..inş bian önce gelir benim kırmızlarda bende başlarım :)
allah kolaylıklar versn. hangi iğneyi kullanıyorsun?
merhabalar,
Ben de bazı konuları takip ediyorum.Bu site bana inanılmaz derecede faydalı oldu.
Benim durumuma en uygun bu konu.
Sizin aranızda biraz yaşlı kalıyorum. yaşım 42. İlk tüp bebek denemem olacak. 14 Mayıs'da opu oldum. 2 yumurta alındı.
1 tanesi gelişti ve o nu da dondurdular. Neyse pazar günü adet oldum. Pazartesi doktor çağırdı. bana estrofem diye bir ilaç verdi. rahim duvarını kalınlaştırmak için miş. Ama ilacın üstünde günde 1 tane demesine rağmen doktor bana günde 3 tane verdi. Biraz yan etkilerini görüyorum. Değişik yan etkileri var. bulantı, baş dönmesi, v.s..
BU İLACI KULLANAN VAR MI ARANIZDA?
Uzun lafın kısası 4 Haziran'da transferim olacak. (dondurulmuş) İnşallah tutar.
BANA TAVSİYELERİNİZ VAR MI ACABA?
Allah herkesin gönlüne göre versin.
canım puregon verdiler perşembe günüde kontrole gidicem bakalım hayırlısı artık.
Merhaba beren, tedavin hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız burdan.Bende bugün başlıyorum tedaviye, ilk iğnemi yapacağım.Çok heyecanlıyım, içim kıpır kıpır.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayı.
Arkadaşlar merhaba.Dün tedavimin ertelendiğini yazmıştım.Ama bugün gittim hemşireye rica ettim.O da tedavi sırasında raporu çıkartmayı kabul etti ve tedaviye başladık.Çok mutluyum.İnşallah sonunda da mutlu olurum.İlk iğnemi bugün 16.00'da yapacağım.
canım benim inş.dondurulmuşlarımız tutar.benimde 3 tane var bakalım sıkıntı olmadan çözülürse çok iyi olcak beimkide büyük bir ihtimal 5 haziran gibi transfer...2 haziranda kontrolden sonra tarih net belli olcak...senide duyunca yakın tarih heyecanlandım ikimizde aynı zamanlarda bekleyeceğiz..
hoşgeldiniz,allah yardımcınız olsun.inşallah bu ilk ve son tedaviniz olur, sağlıklı bi bebeğiniz olur.
merhabalar,
Ben de bazı konuları takip ediyorum.Bu site bana inanılmaz derecede faydalı oldu.
Benim durumuma en uygun bu konu.
Sizin aranızda biraz yaşlı kalıyorum. yaşım 42. İlk tüp bebek denemem olacak. 14 Mayıs'da opu oldum. 2 yumurta alındı.
1 tanesi gelişti ve o nu da dondurdular. Neyse pazar günü adet oldum. Pazartesi doktor çağırdı. bana estrofem diye bir ilaç verdi. rahim duvarını kalınlaştırmak için miş. Ama ilacın üstünde günde 1 tane demesine rağmen doktor bana günde 3 tane verdi. Biraz yan etkilerini görüyorum. Değişik yan etkileri var. bulantı, baş dönmesi, v.s..
BU İLACI KULLANAN VAR MI ARANIZDA?
Uzun lafın kısası 4 Haziran'da transferim olacak. (dondurulmuş) İnşallah tutar.
BANA TAVSİYELERİNİZ VAR MI ACABA?
Allah herkesin gönlüne göre versin.
İnan ben de çok sevindim. 2 haziran'da benim de kontrolüm var. O günü kadar estrofem kullanmaya devam edeceğim.
Bana şimdiden 4 haziran'da transfer olacağımı söyledi. Çalışıyorum ama 2 hafta izin alıp evde dinleneceğim. Heralde dinlenme aşamasında bilgisayar kullanmam diye düşünüyorum. Ayrıca cep telefonu ile de fazla konuşmayayım diyorum. Radyasyon açısından.
Neyse hep olumlu düşünelim olumlu olsun.
Ama biz tüm tedbirlerimizi de alalım değil mi.
Sonuç insallah hepimiz için olumlu olur. (15 Haziran test günüm oluyor. Ben de sonucu alır almaz paylaşırım, senden de hayırlı haberler bekliyorum.)
Görüşmek üzere........
Arkadaşlar merhaba.Dün tedavimin ertelendiğini yazmıştım.Ama bugün gittim hemşireye rica ettim.O da tedavi sırasında raporu çıkartmayı kabul etti ve tedaviye başladık.Çok mutluyum.İnşallah sonunda da mutlu olurum.İlk iğnemi bugün 16.00'da yapacağım.
nerde tedavi oluyorsunuz? nerde oturuyorusnuuz? valla ben işte haziran başı transfer olursa o hafta sadece raporla geçircem ...çünkü evde patlıyorum ve kafaya takıyorum...ilkinde put gibi olmuştum doğru dürüst hareketde yapmadım...sürekli bilgisayar başında arkadaşlarla görüşüyordum burdan valla nasıl uzak kalınır bilmiyorum evde artık internet yok da tele sarılırım heralde..
öncelikle tedaviniz hayırlı olsun:)
merak ettim neden toplandı ve donduruldu ? taze embriyo transferi neden olmadı?
inş... bebeklerimize kavuşuruz.
Canım ben öteki tarafa birşeyler yazdım. eksikleri tamamlayayım.
İstanbul'da oturuyorum. Bahçeci fulya'da tedavi oluyorum kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile. Valla bence hepsi birbirine benziyor. hiçbiryer birbirinden özel değil. İnsan çok üst kalitede muamele bekliyor. bu konular çok hassas ve insanın çok çok özel ilgiye ihtiyacı var. ancak dediğim gibi bu tip yerlerde çalışanlar hep birbirine benziyordur bence. ben en iyisidir diye buraya geldim. fark göremedim.
dediğin gibi bende sıkılırım belki. ama transferden sonra bu konuları takip edip, konuların içinde çok fazla olmamak lazım bence.
ben mesela bu forumlarda iyi haberler alınca çok mutlu oluyorum. psikolojimin yanında vücudum da acayip rahatlıyor.
ancak bir kişinin başına gelen olumsuz bir şey de tam tersi tepki gösteriyor bende. sanki vücudum geriliyor. enerjim düşüyor.
tüm bunlar için diyorum. öncelikle transferden sonraki 2 haftalık dönemde biraz bu forumdan ve katılımcıların başına gelenlerden pek faydalanmayalım.
ne zamanki inşallah olumlu sonucu alırız. sonra kendimize sonrası için yeni konular yeni sohbetler açarız. (AKSİNİ DÜŞÜNMEYELİM)
dediğim gibi bir büyüğün olarak transferden sonrası için şimdiden kendine program yap bence. ben aylık dergiler alacağım, günlük gazeteler, dvd. ler v.s. ayrıca beslenme programı. kuruyemişler, hurma deniyor mesela, güzel meyveler (film seyrederken harika olur)
çünkü bu olaydan bir süre kurtulup vücudumuzu rahat bırakalım, her şeyi akışına bırakalım.tatil yapalım.
çok uzattım dimi ama............
kendine iyi bak.
canım seninde tedavin hayırlı olsun aynı zamanda başladı tedavilerimiz benim ilk iğnemi sabah hemşire yaptı inşallah güzel hamilelik haberlerimizide burdan verebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?