haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım benim ya allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.inşallah o haberi ben ve tümm isteyenlere duymak nasip olur canım.

canım benim inş.dondurulmuşlarımız tutar.benimde 3 tane var bakalım sıkıntı olmadan çözülürse çok iyi olcak beimkide büyük bir ihtimal 5 haziran gibi transfer...2 haziranda kontrolden sonra tarih net belli olcak...senide duyunca yakın tarih heyecanlandım ikimizde aynı zamanlarda bekleyeceğiz..

Arkadaşlar merhaba.Dün tedavimin ertelendiğini yazmıştım.Ama bugün gittim hemşireye rica ettim.O da tedavi sırasında raporu çıkartmayı kabul etti ve tedaviye başladık.Çok mutluyum.İnşallah sonunda da mutlu olurum.İlk iğnemi bugün 16.00'da yapacağım.

canım puregon verdiler perşembe günüde kontrole gidicem bakalım hayırlısı artık.

Merhaba beren, tedavin hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız burdan.Bende bugün başlıyorum tedaviye, ilk iğnemi yapacağım.Çok heyecanlıyım, içim kıpır kıpır.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayı.

canım seninde tedavin hayırlı olsun aynı zamanda başladı tedavilerimiz benim ilk iğnemi sabah hemşire yaptı inşallah güzel hamilelik haberlerimizide burdan verebiliriz.

hayırlı olsunn. allah tamamına erdirsn :))

İnan ben de çok sevindim. 2 haziran'da benim de kontrolüm var. O günü kadar estrofem kullanmaya devam edeceğim.
Bana şimdiden 4 haziran'da transfer olacağımı söyledi. Çalışıyorum ama 2 hafta izin alıp evde dinleneceğim. Heralde dinlenme aşamasında bilgisayar kullanmam diye düşünüyorum. Ayrıca cep telefonu ile de fazla konuşmayayım diyorum. Radyasyon açısından.

Neyse hep olumlu düşünelim olumlu olsun.

Ama biz tüm tedbirlerimizi de alalım değil mi.

Sonuç insallah hepimiz için olumlu olur. (15 Haziran test günüm oluyor. Ben de sonucu alır almaz paylaşırım, senden de hayırlı haberler bekliyorum.)

Görüşmek üzere........

hoşgeldiniz,allah yardımcınız olsun.inşallah bu ilk ve son tedaviniz olur, sağlıklı bi bebeğiniz olur.

İnşallah. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

Ben ve eşim de bu tutmazsa bir daha denemeyiz diye düşünüyoruz. Hatta doktor tekrar yumurta toplayayım dedi. Yaşım gereği 2 embriyo transferi mümkün müş. Benim 1 tane dondurulmuşum var. Onun da kalitesi iyi imiş.

İlk ve son olacağı kesin. Yaşım oldukça ileri olduğu için tekrardan yumurta geliştirme, toplama v.s.... aşamalarını geçirmek istemiyorum.

İnşallah olursa 1 tane embriyom da tutar diye düşünüyorum.

ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN....

GÖRÜŞMEK ÜZERE.....

öncelikle tedaviniz hayırlı olsun:)

merak ettim neden toplandı ve donduruldu ? taze embriyo transferi neden olmadı?

inş... bebeklerimize kavuşuruz.

nerde tedavi oluyorsunuz? nerde oturuyorusnuuz? valla ben işte haziran başı transfer olursa o hafta sadece raporla geçircem ...çünkü evde patlıyorum ve kafaya takıyorum...ilkinde put gibi olmuştum doğru dürüst hareketde yapmadım...sürekli bilgisayar başında arkadaşlarla görüşüyordum burdan valla nasıl uzak kalınır bilmiyorum evde artık internet yok da tele sarılırım heralde..

canım senin adına çok sevindim ....bu forumlar işe yaradı desene...hadi hayırlı olsun tekrar...

canım senin adına çok sevindim ....bu forumlar işe yaradı desene...hadi hayırlı olsun tekrar...

Canım ben öteki tarafa birşeyler yazdım. eksikleri tamamlayayım.

İstanbul'da oturuyorum. Bahçeci fulya'da tedavi oluyorum kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile. Valla bence hepsi birbirine benziyor. hiçbiryer birbirinden özel değil. İnsan çok üst kalitede muamele bekliyor. bu konular çok hassas ve insanın çok çok özel ilgiye ihtiyacı var. ancak dediğim gibi bu tip yerlerde çalışanlar hep birbirine benziyordur bence. ben en iyisidir diye buraya geldim. fark göremedim.

dediğin gibi bende sıkılırım belki. ama transferden sonra bu konuları takip edip, konuların içinde çok fazla olmamak lazım bence.

ben mesela bu forumlarda iyi haberler alınca çok mutlu oluyorum. psikolojimin yanında vücudum da acayip rahatlıyor.

ancak bir kişinin başına gelen olumsuz bir şey de tam tersi tepki gösteriyor bende. sanki vücudum geriliyor. enerjim düşüyor.

tüm bunlar için diyorum. öncelikle transferden sonraki 2 haftalık dönemde biraz bu forumdan ve katılımcıların başına gelenlerden pek faydalanmayalım.

ne zamanki inşallah olumlu sonucu alırız. sonra kendimize sonrası için yeni konular yeni sohbetler açarız. (AKSİNİ DÜŞÜNMEYELİM)

dediğim gibi bir büyüğün olarak transferden sonrası için şimdiden kendine program yap bence. ben aylık dergiler alacağım, günlük gazeteler, dvd. ler v.s. ayrıca beslenme programı. kuruyemişler, hurma deniyor mesela, güzel meyveler (film seyrederken harika olur)

çünkü bu olaydan bir süre kurtulup vücudumuzu rahat bırakalım, her şeyi akışına bırakalım.tatil yapalım.

çok uzattım dimi ama............

kendine iyi bak.

öncelikle tedaviniz hayırlı olsun:)

merak ettim neden toplandı ve donduruldu ? taze embriyo transferi neden olmadı?

inş... bebeklerimize kavuşuruz.

merhaba canım,

valla yaşım (42) gereği riske atmadı doktor. ben de taze embriyo istedim ama doktor dondurup adet olduktan sonra rahim duvarını kalınlaştırıp transfer yapacağım dedi. biz de teslim olduk. tek düşüncem acaba çözülürken bir sorun olur mu? inşallah olmaz.

benim en büyük şansım doktora ikinci gidişimde yumurtalarımın ilaç kullanmadan (vitaminler hariç) yeterli büyüklüğe ulaşması oldu allahıma şükürler olsun.
2 gün sonra opu yapacağız dediler. tabi ben de sürecin kısalmasına sevindim.

neyse hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah...........................

umarım umudumuz gerçek olur:) tedavi oldugunuz merkez neeresi? anladığım kadarıyla kendi doğal yumurtan oldu dimi yani ilaç kullanmadan kendi kendine gelişen yumurtan mı?

doktorunuz kim? ben çok sordum biliyom:)) bende yumurtlama sorunu yok normalde her ay yumurtlarım kendi gelişen yumurtamla istedim olmaz dediler bende sinir oldum nedeni ilaçlar çok para yuksek doz veriyolar ilaç ara dur deli danalar gibi v.b. bu arada bende 40 yaşındayım hani...:))))) lütfen yazarsanız sevinirim. bilgi paylaşımı güzel... aslında hiç ilaç kullanmadan kendi kendine buyuyen yumurtamla bana bi tüp yapsalar ya ama yapmıyolar ya illa çok yumurtaistiyolar... offff... bakalım kendi kendine gelişen yumurtam ilaçsız doğal olarak döllenecekmi ? valla merak ediyom ama .... yapmıyolar yaaa...

sevgiler

ilk denememiz olacak fakat kafamıza takılan sorular var. erkek kaynaklı sorunlarda
IMSI kullanan bir merkezin daha faydalı olabileceği doğru değilmi?

fulyada doktorun kim?geçen hafta halit beye geldim bende durumum ile ilgili görüşmek için...dediklerinde haklısın bakalım bende öyle yapmaya çalışayım...
valla sizinle konuşmak nedenle içime huzur getiriyor:)
inşallah güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…