haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

inşallah sonucu güzel olan bir bekleyiş olur. bende şimdiden çok heyecanlıyım. mutlu haberlerini bekliyorum canım.

slm kızlar bakıyorum bazı arkadaşlar daha merkez bulamamış..çok iyi bilirim o kararsızlığı..nerdeyse 1 yılım gitti merkez ararken..inş herkse bebeğine kavuşacağı yerde başlar..

slm kızlar bakıyorum bazı arkadaşlar daha merkez bulamamış..çok iyi bilirim o kararsızlığı..nerdeyse 1 yılım gitti merkez ararken..inş herkse bebeğine kavuşacağı yerde başlar..

teşkkürler canım. evet hala merkeze karar veremedik. maya ve anatolia arasında gidip geliyoruz. farklı bir yer de olabilir sence ne yapmalıyız.

teşkkürler canım. evet hala merkeze karar veremedik. maya ve anatolia arasında gidip geliyoruz. farklı bir yer de olabilir sence ne yapmalıyız.

ankaradasın galiba dimi?? istanbuldaki merkezler olsa fikir verebilirdim ama o merkezleri bilmiyorum cnm..ama belli şeyler var seçeceğin merkezde lab.da ımsı kullanılsın dr.una sor yeterli embriyo olursa 5.güne gidiliyomu.. istenilen testlerde dr.hakkında bilgi ednimene yardımcı oluyo..mesela ben 10 a yakın dr.la görüştüm hiçbiri pıhtılaşma amh testlerini istemedi ..şimdi gittiğim dr. durumumu bilerek tedavi uyguluyo..ve bende e2 dengesizliği var bana özel bir tedavi şekli uyguluyo..ben gittiğim diğer dr.lara ilaç dozunu sorduğumda ne kadar çok ilaç o kadar çok embriyo gözüyle bakıyolardı ama ben kısmet olursa yeni tedavimde aşılama dozuyla ilaç kullanıcam..yani demem o ki dr.un gerek görürse yeni tedaviler uygulayabilecek potansiyelde olsun..inş. hakkınızda hayırlı olan yeri bulursunuz ...

evet ankara düşünüyoruz. imsi konusunda pek fazla tercih şansımız kalmıyor aslında sanırım ankarada 2-3 yerde var. erkek kaynaklı oldugu içiin kesinlikle imsi olmasını istiyorum bende. ilaçlar ve tedavi şekli içinde araştır araştır kafam karışmaya başladı artık. dr iyi oluyo imsi olmuyo mesela kafam gidiyo ozaman inşallah hayırlısı olsun.

inş. cnm..aslında nasipte varsa oluyo..benim rapor için gittiğim devletin kadın doğum evinde bir çok kişi tüp bebek yapıp hamile kalıyo..yani ne ımsı ne dr.larda ilgi...inş Allah nasip etmiştir ne diyelim...

şuan ben gürgan klinikte tedavi görüyorum ..gördüğüm kadarıyla en son teknolojiyi takip ediyorlar...duyumlarıma görede genart ta iyi diyorlar

aaaaaaaa, RANA cnm yanlış yazmışım ben, sen gürgandamı deniyorsun, bende ordayım, hatta bugün randevum var orda, ultrason takibindeyim tekrar, bu hft toplanacak kısmetse yumurtalarım, nasılsın memnunmusun ordan şimdilik, sende enseon kubilay hocada denemiştin doğru hatırlıyorsam

Son düzenleme:

arkadaşlar var mı haziran 2012 de tüp bebek yaptıracak benden başka kimse. olsa ne güzel olurdu :)

BEN 5 yıllık evliğim. daha önce şifada bir aşılamam oldu sonuç negatifti.Haliylen çok üzüldüm.smyrna ya başvurdum.adetimi bekliyorum. gelir gelmez arıycam randevu alcam.Umarım her şey iyi gider allah banada bir evlat nasip eder.Sadece aşılamamı tüp bebek mi bu konuda çok kararsızım.SİZCE NE YAPMALIYIM? Bu arada allahım hepimize bebişlerimizi almayı nasip etsin. Aminnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…