haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

encan arkadasım kaderlerımız aynıymıs benımde endometrıozısım var esımde problem yok ben de 3kez tup bebek denedım 2 cıde gebe kaldım ama tuplerdekı sıvı nedenı ıle kaybettım tuplerı bagladılar 3 denemede oldu 2 yasında oğlum var ınan senınde bu denemede olacak ..ben sımdı ıkıncı bebek ıcın tedavıye basladım femera protokolu uygulanıyor rezervım az oldugu ıcın...

Günaydın (gerçi günaydın için biraz geç olmuş galiba:)) Evet bugün itibariyle adetim geldi.Yarın hastanedeyim.İnşallah herşey yolunda gider ve güzel haberler verebilirim size...

Malesef herşey yolunda gitmedi( bugün ege üniversitesine gittim.Tüp bebek raporumu hazırlamayı unutmuşlar.Raporum olmadığı için 1 ay sonraya kaldı tedavim.Çokk üzgünüm.Çok hazırlamıştım kendimi.Ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden....

canım hayırlı olsun...

rapor çıkmadı diye sonraki aya kalanı ilk defa duyuyorum...canım ilaçlarını alırsın bir eczaneden sonra raporu götürürsn hem rapor 1 haftada çıkıyor..benimde tedaviye başladıktan sonra çıktı ve aynen başta söylediğim gibi yaptık...neden bu şekilde yapmışlar anlamadım

canım çok teşekkür ederim:103:inan bana umut oldun 14 yıldır uğraşıyorum bu endometriyozis yüzünden çekmediğim kalmadı acılarını sendeçok iyi biliyorsun. ağrıların şiddetini inan ağrısız bir günüm geçmiyor allahım buçektiklerimin mükafatını verecek inşallah .çok sevindim oğlunu salıklı sıhhatki büyüt tatlım evet malesef şimdiki gittiğim merkez buldu sorunumu rahim filminde ortaya çıktı önce insan tüpler bağlanacak deyince tereddüt ediyor dr eğer olmassan şansın yok dedi düşündüm zaten bu tüpler işe yarasaydı 14 yıldır yarardı zaten ve amaliyat olmaya karar verdim inşallah tatlım inan bana umut oldun çok çok teşekkür ediyorum inşallah senin 2. benim ilk bebeyimizi beraber büyütürüz canım:

Bende söyledim bunu.Başladıktan sonra çıksın rapor diye ama hemşire raporun uzun sürede çıktığını ve raporda bir sorun olursa tüm ücreti bizim karşılamamız gerekeceğini söyleyince bende çıktım hastaneden mecburen.Ege üniversitesinde böyle yapıyorlar demekki..

canım sakın üzülme hani derlerya sizin şer sandıklarınızda vardır bi hayır bundada vardır bir hayır inan hem bak bende 1 ay sonra başlicam burda beraber ilerleriz tatlım

canım ya hayırlısı böyleymiş demekki. ben yaklaşık 1 yıl önce doktora gitmiştim ama o bu derken bi baktım 1 yıl sonra başlıyoruz tedaviye demekki hayırlısı böyleymiş diyorum .allah hepimizin yüzünü zamanı gelince güldürür inşallah.

canım ben ilk denememi gazi üniversitesinde yaptırdım..ve onların anlaştığı bir eczane oluyor seninde olabilir...raporda en fazla 10 gün sürüyor...zaten tedavi 1 ayı geçiyor yani bu süre içersinde çıkmama ihtimali yok...neyse arkadaşalrın dediği gibi canını sıkma vardır bundada bir hayır...

Son düzenleme:

insallah canım ...benımde tesadufen farkedıldı endometrıozısım amelıyattan sonra agrılardan kurtuldum sukur ama yumurta rezervımde azaldı.. tabı3 deneme bızı cok yıprattı ama 2 denemede tuplerdekı sıvı olmasaydı sonuc pozıtıftı yukselen beta hcg degerım 2 hafta sonra dusmeye basladı tupler baglanınca hemen hamıle kaldım zaten ...bu arada ben yumurta rezervı ve kalıtesı ıcın hayıt suyu ıcıyorum bırde ıncır yıyorum bununla ılgılı forumda cok yazı var okuyup faydalanabılırsın...bu arada yasın kac hangı merkeze gıdıyorsun...

canım ben 31 yaşındayım vitale kadın doğum hastanesine gidiyorum antalyada dr ali fuat şengör tüp bebekte antalya tüpbebek merkezinde yapılacak iki merkez yanyana iki doktor ortak çalışıyorlar biri teşhis koyup biride tüp yapıyor haziran sonu aslında bu adedetimle başlicaktım ama yiğenimin düğünü var oda antalyaya gelin gidecek o yüzden erteledik hayıt tohumunu duydum ve aldım ben çok düzenli yapamıyorum butarz kürleri hep unutuyorum inciri kaynatıyormusun yoksa öyle yiyormusun kaynatmayı yapamam ama belki elime alıp yemek daha kolay geliyor bana işte böyle tatlım ya hayırlısıyla başlasak bi çok heycanlı bi okadarda korkuyorum

benimde sıvı var önceden geçirilen ameliyatlardan dolayı açık ameliyat yapmak istemiyorlar tüplerin tıkanması gerekiyor dediler ama genede 3 tane dondurulmuş emriyom sıkıntı olmadan çözülürse 3 ünü koyup deneyecekler olmazsa...tüpleri tıkayan bir alet varmış onu deneyecekler...sen tüplerdeki sıvıdan dolayı tutmadı demişsin...neler yaşadın anlatırmsın kaç tane emriyo koymuşlardı

canım benim, üzüldüm ama vardır bir hayır elbet. sen de çok üzme kendini.olacağına varır her şey. maalesef üniv. hastanelerinde işler çok yavaş ilerliyor.

hayırlısı olur arkadaşlar bende endometriyozisten çok çektim ve hala çekiyorum bu gün tüp bebek tedavisi başlayacaktı olmadı çünkü sağ yumurtalığımda 2 solda bir kist oluşmuş allah hepimizin yardımcısı olsun çok üzgünümm

merhabalar arkadaşlar az kaldı haziran başına bu kadar sabırzız regl bekliycegimi bilmezdim.gel artık gel başlayalım tedaviye

Son düzenleme:
Bir saat önce hastaneyi aradım (eşim tekrar aramamı söyledi) Hemşireye ben tedaviye başlamak istiyorum rapor bu arada yetişir belki dedim, yetişmezsede ücretli yaptırırım dedim.O da siz bunu kabul ediyorsanız yarın gelin başlayalım dedi.İnşallah raporda bir pürüz çıkmaz ya da bunlar nasılsa parasını vermeye razı diye rapor sürecini uzatmazlar.Çok mu sabırsız davranıyorum bilmiyorum ama ben çok hazırlamıştım kendimi...bu rapor kaç günde çıkıyoki??

ben hayıtsuyunu içiyorum aktardan aldım cay bardagının dortte bırını hayıt suyu ıle doldurup ustune ıcme suyu koyup gunde 1 kez ıcıyorum ıncırıde kaynatıp ıcmıstım ama sımdı gunde 3 tane elımde yıyorum kaynayınca tadı cok kotu oluyor ...umarım hazıran sonunda ıkımızınde yuzu guler ..sımdıden hayırlı olsun dıyelım ugur getırsin umutlarımız bos cıkmasın...

evet canım tuplerdekı sıvı rahım ıcıne akıp embrıyo gelısımını engellıyormus benımde aynen oyle oldu kurtaj oldum oysakı gebe kalmıstım sonra laparoskopı yontemııle halk arasında kapalı amelıyat dıye bılınıyor tuplerım baglandı sonrakı ılk denemede pozıtıfti....son tedavımde 8 tane yumurtam oldu 6 tanesı dollendı 4 tane transfer edıldı 2 tane kese gorduk ama bırı gelısmedı bırı devam ettı 2 yasında oğlum var su anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…