- Konu Sahibi sadecedilek
-
araştırmaya devam ediyoruz ama gürgan aklımıza yatıyor. genart için ise duyumlarımız iyi değil pek.
arkadaşlar yumurta dondurma işlemine ayrıyetten ücret alınıyormu
Arkadaşlar yumurta dondurma işlemine ayrıyetten ücret alınıyormu
Arkadaşlar hepinize allah kalbindeki dileği versin. Benim bir tane 8 yaşında kızım var. Kızımdan sonra bir tanede düşüğüm oldu. Şimdide 4 senedir hamile kalmaya ugraşıyorum ama olmuyo. En son çareyi tüp bebek yaptırmakta buldum. Ama çok korkuyorum olmuycak diye. Acaba önce 2 kere hamile kalan birinin şansı yüksek olabilirmi tüp bebekte? Ayrıca sorunumda yeterli yumurtam oluyo ama istenilen büyüklüğe gelmiyo.
kızlar buarada kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:103:
evet arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.allah gönlümüzdeki dualarımı kabul etsin inşallah.(ya benim yarın kontolüm var inşallah herşey yolundadır yumoşlarım büyümeye başlamıştır.)
inşallah canım bümüşlerdir güzel haberlerle gelirsin allahın izniyle allah yardımcın olsun:103::103::103::103::103::103::
evet arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.allah gönlümüzdeki dualarımı kabul etsin inşallah.(ya benim yarın kontolüm var inşallah herşey yolundadır yumoşlarım büyümeye başlamıştır.)
bu gece rüyamda tüp bebek sonrası gebelik testi yaptığımı gördüm. sonuç bhcg 70 di. pozitifti yani. sevinçten ağlıyordum. uyandığımdan beri sanki hamileymiş gibi hissediyorum. sanki karnımda gerçekten bebek var gibi. çok tuhaftı. ama çok güzeldi..
canım benim ne kadar güzel bir rüyaymış.allah o hislerin gerçek olanından biran önce yaşatsın hepimize inşallah
kocaman bir aminnn..
umarım umudumuz gerçek olur:) tedavi oldugunuz merkez neeresi? anladığım kadarıyla kendi doğal yumurtan oldu dimi yani ilaç kullanmadan kendi kendine gelişen yumurtan mı?
doktorunuz kim? ben çok sordum biliyom:)) bende yumurtlama sorunu yok normalde her ay yumurtlarım kendi gelişen yumurtamla istedim olmaz dediler bende sinir oldum nedeni ilaçlar çok para yuksek doz veriyolar ilaç ara dur deli danalar gibi v.b. bu arada bende 40 yaşındayım hani...:))))) lütfen yazarsanız sevinirim. bilgi paylaşımı güzel... aslında hiç ilaç kullanmadan kendi kendine buyuyen yumurtamla bana bi tüp yapsalar ya ama yapmıyolar ya illa çok yumurtaistiyolar... offff... bakalım kendi kendine gelişen yumurtam ilaçsız doğal olarak döllenecekmi ? valla merak ediyom ama .... yapmıyolar yaaa...
sevgiler
fulyada doktorun kim?geçen hafta halit beye geldim bende durumum ile ilgili görüşmek için...dediklerinde haklısın bakalım bende öyle yapmaya çalışayım...
valla sizinle konuşmak nedenle içime huzur getiriyor:)
inşallah güzel haberler veririz
Arkadaşlar hepinize allah kalbindeki dileği versin. Benim bir tane 8 yaşında kızım var. Kızımdan sonra bir tanede düşüğüm oldu. Şimdide 4 senedir hamile kalmaya ugraşıyorum ama olmuyo. En son çareyi tüp bebek yaptırmakta buldum. Ama çok korkuyorum olmuycak diye. Acaba önce 2 kere hamile kalan birinin şansı yüksek olabilirmi tüp bebekte? Ayrıca sorunumda yeterli yumurtam oluyo ama istenilen büyüklüğe gelmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?