haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

artık kararımı vermek istiyorum yaa.
haziranın 22 sinden sonra gürgandayım kısmetse.
başıma neler gelecek bilmiyorum ama hayırlısını nasip etsin rabbim.
 
araştırmaya devam ediyoruz ama gürgan aklımıza yatıyor. genart için ise duyumlarımız iyi değil pek.

Merhabalar
Genart ile ilgili olumsuz duyumlar nelerdir öğrenebilir miyim? çünkü biz de genartta yaptırmayı düşünüyoruz, olumlu ya da olumsuz her şeyi bilmemizde fayda var diye düşünüyorum.
 
Arkadaşlar hepinize allah kalbindeki dileği versin. Benim bir tane 8 yaşında kızım var. Kızımdan sonra bir tanede düşüğüm oldu. Şimdide 4 senedir hamile kalmaya ugraşıyorum ama olmuyo. En son çareyi tüp bebek yaptırmakta buldum. Ama çok korkuyorum olmuycak diye. Acaba önce 2 kere hamile kalan birinin şansı yüksek olabilirmi tüp bebekte? Ayrıca sorunumda yeterli yumurtam oluyo ama istenilen büyüklüğe gelmiyo.
 

canım allah gönlüne göre versin bak bi kızın varmış allah uzun ömür salık versin inşallah kalırsın canım bende ilk denememde gebe kaldım düşük yaptım 2. denememde negatif oldu hayırlısı canım duadan başka bişi gelmiyor elden:103:
 
kızlar buarada kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:103:

evet arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.allah gönlümüzdeki dualarımı kabul etsin inşallah.(ya benim yarın kontolüm var inşallah herşey yolundadır yumoşlarım büyümeye başlamıştır.)
 
evet arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.allah gönlümüzdeki dualarımı kabul etsin inşallah.(ya benim yarın kontolüm var inşallah herşey yolundadır yumoşlarım büyümeye başlamıştır.)

inşallah canım bümüşlerdir güzel haberlerle gelirsin allahın izniyle allah yardımcın olsun:103::103::103::103::103::103::
 
bu gece rüyamda tüp bebek sonrası gebelik testi yaptığımı gördüm. sonuç bhcg 70 di. pozitifti yani. sevinçten ağlıyordum. uyandığımdan beri sanki hamileymiş gibi hissediyorum. sanki karnımda gerçekten bebek var gibi. çok tuhaftı. ama çok güzeldi..
 

canım benim ne kadar güzel bir rüyaymış.allah o hislerin gerçek olanından biran önce yaşatsın hepimize inşallah
 
hayırlı kandiller kızlar.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..gönlümüzdeki muradımız kaderimiz yapsın...dualarımızda hepimiz olalım inş.
 

Merhaba canım,

Öncelikle Kandilin mübarek olsun, ailenle, sevdiklerinle nice kandiller dilerim. İnşallah seneye 3 aylarda bebeğin kucağında olur.

transfer öncesi bana günde 3'er tane estrofem verildi. Ancak bu ilaç bana oldukça yan etkiler yaptı. bu nedenle keyfim yok ve pek foruma giremedim.

Bahçeci fulya'dayım. Benim de kendi yumurtalarım. 3 tane varmış. ikisini gelişmiş görünce şansa bırakmadı. ilaç falan kullanmadan aldı. bir tanesini dondurdu. bu ay gittiğimde süreci uzatmak bir daha yumurta toplamak istedi. (yaşım 2 embriyo transferi için uygun ya oysa benim 1 tane dondurulmuş var.) neyse topladı. ve allah kısmet ederse şimdi transfer öncesi hazırlıktayım. 4 haziran'da transferim var.

anladığım kadarıyla senin de yaşın gereği 2 embriyo transfer etmek istiyorlar. ileride de kullanmak için önceden yumurtaları toplayıp dındurmak ve 2'şer tane transfer etmek istiyorlar.

Bence kesin sonuca ulaşmak için doktorunu dinle. hazır yumurtlama devam ederken birkaç kez toplasınlar bırak.

ayrıca sen benden 2 yaş (2 yıl) daha küçüksün. inan bu tedavi aylar bile avantaj.

kafanda çok. kurma. ben de bu işe başlamadan çok kurdum. şimdi ise daha rahatım. süreç ilerledikçe insan rahatlıyor.
merkeze ilk gittiğim gün o kadar kötüydüm ki. içimden allahım benim burda ne işim var diyordum.

ama allah yokluklarını aratmasın. sonuçta onlar bizden daha iyi biliyorlar. ve teslim olmak lazım.

SEVGİLERLE, GÖRÜŞMEK ÜZERE İNŞALLAH.
 

Canım benim,

öncelikle kandilini tüm içtenliğimle kutluyorum. Allah tekrarına eriştirsin. İnşallah seneye 3 aylarda bebeğin kucağında olur.

iltifatın için teşekkür ederim. inan ben de seni bir kardeşim gibi benimsedim. eminim çok tatlısın. herşey ama herşey gönlünce olsun.

bir süredir giremiyorum foruma. keyifsizim. normalda ilaç kullanmadığım ve bünyem hassas olduğu için heralde bu estrofem günde 3 tane bana bayağı ağır geldi. alınca kötü oluyorum sonra vücudum alışıyor sonra ötekini alıyorum. şu transfer gerçekleşse de hayırlısıyla.

bu nedenle kendimi pek iyi hissetmedim bu nedenle giremedim foruma.

doktorum erbil yağmur.ben rapor almak istemiyorum. onların basılı kağıtlarında tüp bebek merkezi yazıyor ya işyerine vermek istemiyorum. bu nedenle yıllık iznimden almayı düşünüyorum.

sen de 1 hafta alacaksan çok iyi değerlendir bence. zaten ilk 1 haftayı atlattın mı ikinci hafta da hafif hafif hareket edersin inşallah.

canım ya inşallah birbirimize iyi haberler veririz. diğer forumlardan bebek alışverişi yapanlarla yazışırız, kendimize çok çok özel forumlar açar her anımızı paylaşırız İNŞALLAH.

BU KANDİL GECESİNDE BOL BOL DUA EDELİM, KENDİMİZ VE HEPİMİZ İÇİN........

HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN. ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

SEVGİLERLE..........
 

Tüp bebeğe gelene kadar yumurtlama tedavisi oldun mu olmadıysa eğer ilaç'lar ile de yumurtaları yeterince geliştirip çatlama ile belki daha az masraf ve daha az sıkıntı ile bebek sahibi olabilirsin en son seçenek olarak tüp bebeği tavsiye ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…