haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Çok teşekkür ederim umarım sende en kısa zamanda annelik gibi eşsiz bir duyguyu tadarsın. Ben çok şükür tattım allahım isteyipte olmayan herkeze versin. İnşaallah şu mübarek günde dua ediyorum 3 denemende mutluluğu bulursun

Evet canım tedavi oldum 3 kere çatlatma ignesi oldum ama sonuç negatif. Artık doktora git gel bıktım tüp bebege harcıycam parayı bile geçti. Eşim istedi tüp bebeği. İlk denememiz bakalım hayırlısı

saol canım sende inşallah ikinci mutluluğu bulur ve kızına güzel bi kardeş verirsin bugün bol bol dua edelim inşallah

Hayırlısı ile ilk denemede bebeğini kucağına alirsin inşallah ben de 2sene oldu çocuk isteyeli bizde tüp yaptırıcaz ilk ön görüşme için randevum 6haziran heyecanla o günü bekliyorum

Pko ve varikosel asm hastanesinden randevu aldım aydın arıcı doktor'un ismi

Çok geçmiş olsun. Aşağı yukarı seninle aynı tarihte başlıycaz. Bende haziranın 5 ile 10 arası gidicem doktora. Adet günümü bekliyoum. Her zaman gelmesin diye dua ediyordum bu ay da tam tersi günler geçmeyecanla bekliyorm

kizlar bizde onumuzdeki hafta geliyoruz Turkiye'ye cok heyecanliyimmmmm.. Amerikan Hastanesine gitmeye karar verdik.. Lutfen burda yazan herkes tecrubelerini paylassin ki birbirimizi anlayip, benzer sorunlari olan arkadaslara tecrube olalim :)

Ben Bahcelievler'de kalacagim Istanbul'da.. O taraflardan arkadaslar ile tanismak isterim geldigimde :) Hadi kizlar hep birlikte tuplenelimmmm :)

Ben 6'sında ön görüşme için gidicem tedaviye başlamam 15-20 arasını bulur tabi bazı tahlillerim yok onları da yaptırmak mecburi olursa ertelenebilir ama inşallah gerek kalmaz kendimi hazır hissetmişken olur

canım hayırlısı olsun senin için .bende bahçelievlerde medical parkta başladım tedavime ..........inşallah bu zsorlu süreçlerden hepimiz alnımızın akıyla çıkarız.

canım hayırlısı olsun senin için .bende bahçelievlerde medical parkta başladım tedavime ..........inşallah bu zsorlu süreçlerden hepimiz alnımızın akıyla çıkarız.

aminnnnn.. sen bahcelievler demi oturuyorsun beren? tedavin ne zaman basladi? yumurtalar toplandimi? ayyyy cok heyecanli/sinir bozucu/sabirsiz/umutlu bir surecten geciyorsun ALLAH yardimcin olsun canim benim.. INSALLAH hepimiz dedigin gibi alnimizin akiyla cikariz bu isten.. Allah hepimize saglikli, hayirli yavrular kismet etsin.

Medical Park hangisiydi B. Evlerde? Ben bir Medicanayi biliyorum orda.

merhaba canım benimde haziranda ilk tüp bebek tedavim başlıyacak bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum daha önce tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırmısınız lütfen

paylaşırız canım öncelikle hoş geldin aramıza ben tecrübeli olarak bütün sorulara cevap verebilirim bu benim3. denemem inşallah sen ilk denemende gebe kalırsın da 2.ye 3.ye gerek kalmaz canım:

teşekkür ederim canım bu aymı başladın tedaviye inşallah sende bu sefer olumlu sonuçlar alırsın.gözümde tek büyüyen şey yumurta toplama işlemi beni korkutuyor bazı arkadaşları okuyorum o anda iç kanama filan geçirenler olmuş çok korktum

evet canım inşallah haziran sonu başlicam yumurta toplama aslında en kolayı sen şimdi takma bunları kafana bence en zor transver çünkü idrara çok sıkışık oluyorsun işememek için zor tutuyorsun kendinihayırlısı rabbim bebişlerimizi verince unuturuz bu çektiklerimizi:103:

gunaydin arkadaslar...
Umarim hepinz iyisinizdir.
Bende bir tup bebek anne aday adayiyim
Ancakkkk fsh denen olay rahat birakmiyor.fsh degerim 34.asilama yapildi malum tutmadi tabiki.
Simdi tup bebege gecemiyoruz fsh degeri nedeniyle..
İki ilacim var.dha 250 ve prognova kullaniyorum.
Eee tabii bitkisiz olur mu ?hayit suyu ve civanpercemi cayi iciyorum.
Aranizda bu sekilde sorunu olan bu ilaclari kullan oldu mu acaba?
Paylasirsaniz sevnirim.

canım öncelikle tedavin hayırlı olsu inşallah ilaç hakkında bi bilgim yok ama hayır suyunun fsh düşürdüğünü duymuştum bende aldım ama ben düzenli içemiyorum dene bakalım tatlım inşallah şifa olur:13:

Tesekkur ederim..hepimiz icin hayirlisi olur ins. Sifa olsunnn zaten tadi cok fenaaa zor geciyor tadi

biraz olsun içim rahatladı canım duydunmu bilmiyorum ama yumurta kalitesi için bal arı poleni çörek otu yiyorlar.bu arada sizin sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…