haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

mersin tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. 35 yaş altına 1 adet transfer yapılıyormuş ama biz iki olsun diye görüşmeyi düşünüyoruz. zaten diğerlerini dondurmayı düşünüyoruz. bugün tekrar aradılar 10 tanesi de büyümeye ve gelişmeye devam ediyorlar dediler. İnşallah canım sağlıklı embriyoların sana sımsıkı tutunur. dua ediyorum hep. sana kaç tane transfer yapılacak?:26:

Günaydın Arkadaşlar
Cuma günü 10. günümdü kan değerim 1,7 çıktı
Cumartesi 11. gün 2 damla kanamam oldu ve bitti.
Bütün ilaçları iğneleri kendiliğimden bıraktım.
Dr pazartesi testi tekrarla demişti.
Benim hiç umudum kalmadı sizce yükselirmi

suercim neden ilaçlarını bıraktınn....çoğu insanda 10.gün negatif çıkıyor..12.günde yükselebiliyor..bence hata yapmışsın ilaçlarını bırakmakla...doktorunda bırak mı dedi sana???bak kanamanda kesilmiş...eğer tutmasaydı devam etmez miydi??? demekki adet olmamışsın..belkide bebişlerin sana tutunuyordurr.....bence ilaçlarına devam et ve testini tekrarlaa moralini bozmaaaaaaaa...inşallah yükselecek değerinnnnnnnnn....tatmam mı tatlımmmmmmm...

Kızlar çooooooooooooook şükür Rabbime 4444 Salat-ı Tefriciye duamı bitirdikk.............(Allah kabul etsin inşallah)...Amin der misiniz????????

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bilmiyorum çok üzüldüm ilaçları filan bir köşeye attım.
Çok şükür bir kızım var olmazsa hayırlısı dedim ama çok zormuş.
Biraz önce bir iki damla kanamam daha oldu. Normalde daha fazla olurdu.
Bilmiyorum sıkıntıdanmı nedir.
Eşimin yüzüne bakamıyorum onun üzülmesine hiç dayanamıyorum.
Hayırlısı canımmm

Kızlar çooooooooooooook şükür Rabbime 4444 Salat-ı Tefriciye duamı bitirdikk.............(Allah kabul etsin inşallah)...Amin der misiniz????????

Canım Allah kabul etsin,Rabbim dualarının karşılığını versin.Bu denememizde bizim yüzümüz gülmedi Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün...

cnm allah dualarını kabul etsin inşallah sana pozitif sonucunu yazmayı bizlerede okumayı nasip etsin

Canım Allah kabul etsin,Rabbim dualarının karşılığını versin.Bu denememizde bizim yüzümüz gülmedi Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün...

Canım sağolasın inşallah rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah....demekki zamanı gelmedi tatlım herşey vardır bir hayır..rabbim hayırlısını versin inşallah cümlemize....

cnm allah dualarını kabul etsin inşallah sana pozitif sonucunu yazmayı bizlerede okumayı nasip etsin

Aminnn inşallah hepimizin dualarını kabul etsin inaşallah neşecimmm....herkes pozitifi görsün inşallah sağlıkla bebişlerine kavuşsun...
canım çoook şükür başım ağrımıyor artık acaba klima mı etkiledi...bilemiyorum kiii....ayrıca o kadar su içmeme rağmen hala zor çıkıyorum yaaaaaaaaaaa..bi de içmesem napardım acabaaa....gerçi benim metabolizmam ağır çalışıyor ondan normalinde de wc ile aram pek iyi değildir.........umarım bundan sonra sorun yaşamam......

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinizi öpüyorum bana bol bool dua edin kızlar..yarın benim(bizim) için hayırlısı ne ise o olsun inşallahhhhhhhhh......Allah'a emanet olun......

derya mrb cnm nasılsın nasıl gidiyor bakalım hamişlik konuşamıyoruz artık eskisi gibi ne oldu bu topiğe nazarmı deydi ne

merhaba nesecim kusura bakma geç gördüm...kafam çok rahat çok şükür simdilik hiçbir seye takılmıyorum ama son günler nasıl olur bilemiyorum..
sen neler yapıyosun canım???

canım arkadasların dediği gibi ilaçlarını kesmeseydin keske...testini tekrarla yarın bence de umutsuz olma lütfen inşallah hayırlısıyla yükselir değerin tatlım

kızlar mrbbbb ...ya evde değildim annemlerde de int. olmayınca sadece tel bakabildiğim kadar sizleri izleyebildim...tüp bebek yaptırdım embriyo yerleştirildi 1 temmuzda ama şimdi 13 temmuz cuma günü doktora gideceğiz kan tahlili için...çok dua edin ne olur bana çok heyecan var..hiç birşey de hissetmiyorum belirti falan...rabbim inş. çifter çifter veriri hayırlı sağlıklı evlatlar bize cüvvvv cüvcüvvllerrrden inş. amin..

Son düzenleme:

merhaba canım 3 gün aramız var seninle:)) benim de 4 temmuzda transferim oldu..inşallah pozitif haberler alırız nasipse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…