- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.781
insallah canim.
sen nerede tedavi oluyorsun?
canim maasallah cok iyi insallah tutunurlar annelerine en 9 ay hic birakmazlar. bu arada kac tane transfer edecekler sana?
bizim birde pgt miz olacak insallah cok sayida saglikli embrio vardir aralarinda. dualariniza cok ihtiyacim var...
Günaydın Arkadaşlar
Cuma günü 10. günümdü kan değerim 1,7 çıktı
Cumartesi 11. gün 2 damla kanamam oldu ve bitti.
Bütün ilaçları iğneleri kendiliğimden bıraktım.
Dr pazartesi testi tekrarla demişti.
Benim hiç umudum kalmadı sizce yükselirmi
suercim neden ilaçlarını bıraktınn....çoğu insanda 10.gün negatif çıkıyor..12.günde yükselebiliyor..bence hata yapmışsın ilaçlarını bırakmakla...doktorunda bırak mı dedi sana???bak kanamanda kesilmiş...eğer tutmasaydı devam etmez miydi??? demekki adet olmamışsın..belkide bebişlerin sana tutunuyordurr.....bence ilaçlarına devam et ve testini tekrarlaa moralini bozmaaaaaaaa...inşallah yükselecek değerinnnnnnnnn....tatmam mı tatlımmmmmmm...
Kızlar çooooooooooooook şükür Rabbime 4444 Salat-ı Tefriciye duamı bitirdikk.............(Allah kabul etsin inşallah)...Amin der misiniz????????
Kızlar çooooooooooooook şükür Rabbime 4444 Salat-ı Tefriciye duamı bitirdikk.............(Allah kabul etsin inşallah)...Amin der misiniz????????
derya mrb cnm nasılsın nasıl gidiyor bakalım hamişlik konuşamıyoruz artık eskisi gibi ne oldu bu topiğe nazarmı deydi nekimseler uğramaz oldu yaa terkedilmiş bir topiccc
Canım Allah kabul etsin,Rabbim dualarının karşılığını versin.Bu denememizde bizim yüzümüz gülmedi Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün...
cnm allah dualarını kabul etsin inşallah sana pozitif sonucunu yazmayı bizlerede okumayı nasip etsin
Amin canim pazartesi gununu mujdeli haberi verecegine inaniyorum sevgi ile kal...
derya mrb cnm nasılsın nasıl gidiyor bakalım hamişlik konuşamıyoruz artık eskisi gibi ne oldu bu topiğe nazarmı deydi ne
Günaydın Arkadaşlar
Cuma günü 10. günümdü kan değerim 1,7 çıktı
Cumartesi 11. gün 2 damla kanamam oldu ve bitti.
Bütün ilaçları iğneleri kendiliğimden bıraktım.
Dr pazartesi testi tekrarla demişti.
Benim hiç umudum kalmadı sizce yükselirmi
kızlar mrbbbb ...ya evde değildim annemlerde de int. olmayınca sadece tel bakabildiğim kadar sizleri izleyebildim...tüp bebek yaptırdım embriyo yerleştirildi 1 temmuzda ama şimdi 13 temmuz cuma günü doktora gideceğiz kan tahlili için...çok dua edin ne olur bana çok heyecan var..hiç birşey de hissetmiyorum belirti falan...rabbim inş. çifter çifter veriri hayırlı sağlıklı evlatlar bize cüvvvv cüvcüvvllerrrden inş. amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?