haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Selam arkadaşlar.
Bugün transferin 10 günü
Kan testi yaptırdım 1,7 çıktı
Acaba 12 günde yükselirmi

selam kizlar, bugun 14. gun degerim 483.5.. iki katindan fazla artis oldugu icin ayin 23'unde ilk ultrasona gidecegim.. ALLAH hepimizin yuzunu guldursun INSALLAHHHH!!!!

Selam arkadaşlar.
Bugün transferin 10 günü
Kan testi yaptırdım 1,7 çıktı
Acaba 12 günde yükselirmi

insallah yukselir canim sen icini ferah tut. bosuna doktorlar 12. gun yaptirin demiyor degilmi. vardir elbet bir bildikleri.

kizlar bende bir sey soracagim size simdi beni opu dan sonra dun aradilar 15 taneden 13 tanesi olgun cikti 1o tanesi dollendi dediler.
birdaha ne zaman arayacaklar? hergun bilgi viriyorlarmi, yoksa bir degisiklik oldugundami haber veriyorlar? muhtemelen yarin yada pazar pgt yapilacak o gune kadar 10 taneside dayanirmi acaba kactanesi pgt ye girer? uff bunlari dusunmekten icimi sakintilar basiyor.

selam kizlar, bugun 14. gun degerim 483.5.. iki katindan fazla artis oldugu icin ayin 23'unde ilk ultrasona gidecegim.. ALLAH hepimizin yuzunu guldursun INSALLAHHHH!!!!

canim cok sevindim senin adina rabbim tamamina erdirsin insallah. saglikla kucagina almayi nasib etsin.
darisi artik bizlerin basimiza insallah. dua et bizim icin...

canim her merkezde farkli ben ameriakan hastanesinde yaptirdim bana sadece birgun sonra ne vaziyette olduklarini soylemislerdi.. bir aksilik olmaz ise birdaha haber vermiyorlar orda ama ben yinede ikinci gunde aramistim ve gelisimleri gayet iyi gidiyor demislerdi.. ben senin yerinde olsam ordaki laboratuar'i arar ve gunluk sorardim.. embriyologlardan biri ile konus.

canim cok sevindim senin adina rabbim tamamina erdirsin insallah. saglikla kucagina almayi nasib etsin.
darisi artik bizlerin basimiza insallah. dua et bizim icin...

Tesekkur ederim tatlim.. INSALLAH oyle olur.. DUalarim sizlerle ve tum evlat sahibi olmak isteyenlerle.. Yuzumuz gulecek INSALLAH hepimizin

canim az once aradim 10 u da iyiymis bolunmeleri devam ediyormus allaha sukur. yarin biyopsi yapilacakmis. pazar yada pazartesi transfer olacakmisim. icim rahatladi ya simdi kalkayimda biraz temizlik yapayim nede olsa onumuzdeki iki hafta yatacagim :)

ooohhhh nee güüzeelll bi haberr masallah böyle devam ederler inşallah...çok da yorma kendini canım kolay gelsin

Arkadaşlar gerçekten canım çok sıkıldı.
10 günde 1,7 gerçekten çok düşük geldi bana sanırım tutmadı.
Dr aradım düşük dedi hayırlısı böyleymiş

OOOOh gozunaydın cnm inşallah kalp atışınıda görur iyice bir ohhh çekersin

cnm hadi gözunaydın allah tamamına erdirsin haaa temizliğe geçiyormuşsun kolay gelsinnn

Canım bende adet olmadan önce karnımda herhalde kan akışı mı atıyor noluyor bilmiyorum cırrrrt cııırttt diye sesler çıkıyorr hani mideniz açkende çıkar yaaaaaaa..ama benim açken olmuyor işteeeeeeeeeeee...neyseee artık nasippp napalım yaaaaaaaaaa.....Rabbim hayırlısını versin inşallahhhhhhhhhhh......

Yok canım hiç umudum kalmadı.
Karnım da ağrıyo değer çok düşük yükselceğini zannetmiyorum.
Kendimizi çok alıştırmışız üzüldük hayırlısı

canım hakkımızda hayırlısı ne yapsak da sonucu değiştiremeyiz öyle değil mi??sen yine de umudunu yitirme ve testini tekrarla..tabiki üzüleceğiz ama sonra yeni umutlarla hayatımıza devam etmeyi öğreneceğiz....

amiin insallah darisi bizlerin basina rabbim bizleri de kurtarsin hayirlisiyla.
janimcim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah inan kendime sevinmis gibi sevindim.allah daim etsin.esin ve cocuklarinla mutlu olun insallah

OHHHHH MASALLAH!!!! 10 tane yumos super canim bizde iki tane cikmisti benim cok canim sikkindi bu duruma.. birkac tanesinide dondururlarsa ilerde cocuk sahibi olmak istersen tedavin cok daha kolay olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…