- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.761
darısı basımıza innşşaaalllaaahhh:)) inşallah hayırlısıyla görürsün ufaklığıı
amiin insallah darisi bizlerin basina rabbim bizleri de kurtarsin hayirlisiyla.
janimcim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah inan kendime sevinmis gibi sevindim.allah daim etsin.esin ve cocuklarinla mutlu olun insallah
cok saol canim benim.. INSALLAH sizlerinde guzel haberlerini duyacagiz!!! Sen ne alemdesin agrilarin gectimi?
canim transfer gununu saymassam bugun 3.gun. iki gundur adet sancilarim vardi bugun cok sukur yok ama dun acayip rahatsizlandim nefesim filan kesildi.ayiptir soylemesi dun ishal olmusum karnima kramplar o yuzden girmis.
allaha dua ediyorum insallah hamileyimdir degilsem bile rabbim guc versin.beklemek cok zor ya.
Bilmemmi bekleyemedigim icin 5. gunden itibaren testlere baslamistim :) Allah kolaylik versin canim.. INSALLAH hamile kalirsin ve bizimle paylasirsin guzel haberlerini..
insallah canim benim.tek istedigim bu,
Sen ne zaman doneceksin kanadaya?
2 Augustos'ta donuyorum gelirsen Turkiye'ye benim donusumden once goruselim..
canim 10 dakka once ozel mesaj yazdim ama emin degilim gonderip gondermedigimden geldi mi mesajim
canim az once aradim 10 u da iyiymis bolunmeleri devam ediyormus allaha sukur. yarin biyopsi yapilacakmis. pazar yada pazartesi transfer olacakmisim. icim rahatladi ya simdi kalkayimda biraz temizlik yapayim nede olsa onumuzdeki iki hafta yatacagim :)
test gununu beklemek sabirsizlik ama bir yandan da iyi oluyor benim kocis bulasik yikiyo yarinda evi siler supurur artik.
canım çok sevindim perşembe günü bende verdim yumurtaları 11 tane almışlardı. bugün aradılar 10 tanesini kullanmışlarçok sağlıklı olduklarını söylediler yarın tekrar arayacaklar. çok mutluyum. Allah a şükür. İnşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza hayırlısıyla.. AMİN
gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrr nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz
gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrr nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz
Nese slm iyiyiz sen ne yapıyorsun.sen
geçmiş olsun cnm bunu transferle ilgisi yok bence acaba uşutmuş falan olmayasın sinuzutun felan varmıydi cnm enazından dr arasan bir ağrı kesici de alabilşrsin zararsız olanlardangünaydınnnn kızlar.....
dünden beri çooooooooook acayip başım ağrıyor bu normal mi acaba........zonkluyor başımmm....
benim gibi olan oldu mu aranızda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?