haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

amiin insallah darisi bizlerin basina rabbim bizleri de kurtarsin hayirlisiyla.
janimcim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah inan kendime sevinmis gibi sevindim.allah daim etsin.esin ve cocuklarinla mutlu olun insallah

cok saol canim benim.. INSALLAH sizlerinde guzel haberlerini duyacagiz!!! Sen ne alemdesin agrilarin gectimi?

mrb arkadaşlar değerim iyice düştü 7.18 çıktı bugün kimyasal gebelik olduğu kesinleşti hala inanamıyorum ama elden de bişey gelmiyor uzun bi süre girmeyeceğim bu siteye iyi gelmiyo bana herkesin hakkında hayırlısı olsun diyorum hoşcakalın

cok saol canim benim.. INSALLAH sizlerinde guzel haberlerini duyacagiz!!! Sen ne alemdesin agrilarin gectimi?

canim transfer gununu saymassam bugun 3.gun. iki gundur adet sancilarim vardi bugun cok sukur yok ama dun acayip rahatsizlandim nefesim filan kesildi.ayiptir soylemesi dun ishal olmusum karnima kramplar o yuzden girmis.
allaha dua ediyorum insallah hamileyimdir degilsem bile rabbim guc versin.beklemek cok zor ya.

Bilmemmi bekleyemedigim icin 5. gunden itibaren testlere baslamistim :) Allah kolaylik versin canim.. INSALLAH hamile kalirsin ve bizimle paylasirsin guzel haberlerini..

canım çok sevindim perşembe günü bende verdim yumurtaları 11 tane almışlardı. bugün aradılar 10 tanesini kullanmışlar çok sağlıklı olduklarını söylediler yarın tekrar arayacaklar. çok mutluyum. Allah a şükür. İnşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza hayırlısıyla.. AMİN

insallah canim.

sen nerede tedavi oluyorsun?

canim maasallah cok iyi insallah tutunurlar annelerine en 9 ay hic birakmazlar. bu arada kac tane transfer edecekler sana?
bizim birde pgt miz olacak insallah cok sayida saglikli embrio vardir aralarinda. dualariniza cok ihtiyacim var...

gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrr nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz

gunaydin canim
dun biraz islere girismistim kendimi yormadan yavas yavas yaptim bir seyler bugunde guzel bir toz alir etrafi silip supurursem islerimi bititmis olacagim.
vee kayinvalidem gil kaynima gittiler ordan bize ne zaman gecerler bilmiyorum her an gele bilirler ama 1 hafta sonrada gele bilirler uff bu belirsizlikde yoruyor beni. neyse kizlar dua edinde transferden en 3-5 gun sonra gelsinler. yoksa benim icin bu surecde cok zor olacak misafir agirlamak.

mrb cnm işleri baya kolaylamışsın kendini yorma cnm misafirlerinin kaynın gile geçmesine senin içn sevindim inşallahhh dediğin gibi en azından bir hafta orda kalırlar cnm ne zaman gelirlerse gelsinler sakın stres yapma bu çok önemli bence transferden sonra ne yersen ye ama stres varsa oyediklerinin sana hiç bir faydası olmaz inşallah herşey yolunda gitsin trasferinede az kaldı zaten guzel duşunelim guzel olsun herşey cnm

günaydınnnn kızlar.....
dünden beri çooooooooook acayip başım ağrıyor bu normal mi acaba........zonkluyor başımmm....
benim gibi olan oldu mu aranızda.....

günaydınnnn kızlar.....
dünden beri çooooooooook acayip başım ağrıyor bu normal mi acaba........zonkluyor başımmm....
benim gibi olan oldu mu aranızda.....
geçmiş olsun cnm bunu transferle ilgisi yok bence acaba uşutmuş falan olmayasın sinuzutun felan varmıydi cnm enazından dr arasan bir ağrı kesici de alabilşrsin zararsız olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…